Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 08 юли 2013 21:55

Като сме такива кретени,да взимаме Ериксен за 20 млн, а не Хонда за 5-6 така ще е

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 21:56

we are the champions написа:
Alonso_Massa написа:
we are the champions написа:До някъде се радвам ,че не взехме Мхитарян,30 милиона са много за играч който няма опит в ВЛ.

Абе оказа се, че Борусия са го взели за 20 милиона паунда...

Сега сигурно ще скочим на,Ериксен.
Последна промяна от suareshampion на 08 юли 2013 22:20, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 юли 2013 21:59

ИзображениеТук няма как да не се съглася с суаресшампион'' по темата за Мхитарян,голяма класа е ФАКТ.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 юли 2013 22:06

wolf написа:Като сме такива кретени,да взимаме Ериксен за 20 млн, а не Хонда за 5-6 така ще е

Прав си,но нека видим каква ще е цената на Ериксен,а и ако ги вземем в комплект с Алдервейрейлд можем да хванем някоя прИмоция :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 22:07

PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..

Заради кой ни изнудват бе моето дете ? Заради кой сме на тоя хал ?
Вашия любим татко Кени , супер селекционер и невероятен мениджър с набито око за добри играчи... ни докара до тоя хал. Заради него сега ни бъзикат и ни изнудват .
Станахме за смях пред целия свят заради тоя глупав човек с мегаизгодните и сполучливи сделки на Керъл ,Хендерсън и Даунинг .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 08 юли 2013 22:13

Милан и ЦСКА Москва не могат да се разберат за цената на Хонда.Мисля,че няма по-удобно време за атакааааааааааааааааааааа
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 22:18

daduradam написа:Милан и ЦСКА Москва не могат да се разберат за цената на Хонда.Мисля,че няма по-удобно време за атакааааааааааааааааааааа

Не могат ,защото Галиани е най голямата циганка . Руснаците му искат 5 млн а той не ги дава и щял да вземе Хонда БЕЗ ПАРИ :) през януари ,когато му изтича договора .
Забравете за Хонда . Вече е обработен .
Галиани прееба руснаците . Аз им се чудя на тия руснаци ,как са могли да допуснат толкова добър играч ,да не преподпише ? Или пък да бяха го продали миналото лято ,когато цената му беше 15 млн ? Сега ще пият една студена водичка . :)
Същата работа като с Бербатов. Фъргюсън не го продаде за 15 млн ...след това го държа цяла година на пейката ..и след това го подари на Фулъм. Странни работи се случват понякога. :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 08 юли 2013 22:26

suareshampion написа:
daduradam написа:Милан и ЦСКА Москва не могат да се разберат за цената на Хонда.Мисля,че няма по-удобно време за атакааааааааааааааааааааа

Не могат ,защото Галиани е най голямата циганка . Руснаците му искат 5 млн а той не ги дава и щял да вземе Хонда БЕЗ ПАРИ :) през януари ,когато му изтича договора .
Забравете за Хонда . Вече е обработен .
Галиани прееба руснаците . Аз им се чудя на тия руснаци ,как са могли да допуснат толкова добър играч ,да не преподпише ? Или пък да бяха го продали миналото лято ,когато цената му беше 15 млн ? Сега ще пият една студена водичка . :)
Същата работа като с Бербатов. Фъргюсън не го продаде за 15 млн ...след това го държа цяла година на пейката ..и след това го подари на Фулъм. Странни работи се случват понякога. :)

Те почти го бяха продали в интерес на истината....само че пак 2-3 милиона направиха разликата...Лацио даваха 12 милиона, а ЦСКА искаха 15....и така и си остана там....иначе да, Милан и Интер са най-големите цигани на трансферния пазар....всеки сезон селекцията им е 2-3 под наем, 2-3 купуват по 50% процента от правата и 2-3 свободни агента...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 юли 2013 22:39

suareshampion написа:
PeterForsberg написа:.А ние сме жертва на подобни изнудвания от много,много време.И благодарение на куп безумни суми,които платихме за желани от нас играчи,сме на тоя финансов и спортно-технически хал..

Вашия любим татко Кени , супер селекционер и невероятен мениджър с набито око за добри играчи... ни докара до тоя хал. Заради него сега ни бъзикат и ни изнудват .
Станахме за смях пред целия свят заради тоя глупав човек с мегаизгодните и сполучливи сделки на Керъл ,Хендерсън и Даунинг .

Айде, айде да кажеш че още от времето на Сунес чупим трансферни рекорди за кретени, но не ти е Кени виновен

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 юли 2013 22:53

wolf написа:
suareshampion написа:

Айде, айде да кажеш че още от времето на Сунес чупим трансферни рекорди за кретени, но не ти е Кени виновен

Айде стига наизуст да говорим вече ? :) Вярно е че Сунес ни еба майката и закупи само трагедии ,но най скъпия му трансфер беше за 2 млн !?
Сунес взе защитника Нийл Ръдок за 2 млн ,тоя направо ги обезкостяваше . :) Все нападателя Найджъл Клъф ,също за 2 млн ,синът на Браян Клъф ,но той беше по ялов и от конската опашка. :) Взе вратаря Дейвид Джеймс за 1 млн ,който е по голяма рибка и от Рейна. :)
Взе некадърните Ищван Козма ,Торбен Пиехник ,Майкъл Томас го взе ,защото преди това той ни прецака и направи Арсенал шампион в последната минута на нашия стадион ..но Майкъл Томас при нас беше трагедия.
Марк Райт и Дийн Соундърс горе долу биваха ,но и те бяха по 2 млн . Стиг Инге Бьорнебие даже беше и по ефтин ,както и Роб Джоунс.
Всъщност ти на колко си години ?

Върни се в “Ливърпул”