Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- the_blue_fan
- Контакти:
Re: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ СЕКТОР Г!
Цска-рчета, какво се защитавате ? Нормално ли е да нападаш невинни хора ? Нормално ли е да чупиш, да рушиш безнаказано ? Нормално ли е след това да се правите на невинни жертви ? Все повече затъвате и като агитка и като хора. Сега е малко късно за сплотяване не мислите ли ? Жалко за истинските фенове на ЦСКА, ако все още има такива. Те не заслужават този срам, който с всеки изминал ден им преписвате..
ЛЕВСКИ СОФИЯ
- фифи перото
Не знам за какви ексцесии става въпрос.Гледах "обективната" Нова ТВ.
Там нищо не се спомена.
защо ли?
[offtopic]въпреки ,че навсякъде пише , а и има снимки и видео от "случките"[/offtopic]

защо ли?

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Отрепки жалки ! Силни сте когато сте дрогирани и сте 20 към 1 ! Браво ! Ко*еленца смешни ! Мислите ли, че тоя човек е отишъл да си изкара хляба ?! Къв си ти бе дрисльо ?! Къв си ти, че да биеш човек и и да крадеш от друг ? Какъв си ти бездарнико, че да трошиш собственост на държавата или частна ? За разлика от вас, лайненца тъпоглави, някои хора работят ! Бийте се помежду си колкото искате ! На никой няма да липсват група бездарници и безделници ! Но не закачайте нормалните хора !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Точно така, и на мен няма да ми липсвате чурбари такива
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Янис Зику написа:Какво ме нападате мен бе, смешници? Аз ли съм го ударил? Дали оня, дето го удари ще тръгне така да го удря без причина?
А тия, дето защитават лайнарите от "палатковия лагер" сте адски идиоти. Ама какво може да се очаква от гъ*олизачи на Боко.
Мислите ли, че одеве имаше хора, които ги беше страх от Цимбика? Имаше такива, които бяха готови веднага да му скочат, заедно с Павлов.
Ами да му бяхте скочили,не да се правите на голямата работа на случайни хора!Гадни и дрогирани скапаняци сте вие.
Г.Павлов си е типична мутра,която искаше да уволнява Стойчо Младенов,наистина такова управление няма място в ЦСКА.Левски не виждам какво се радват тяхната мутра Т.Батков е на същия акъл като Титаните.Агитката на Левски се държи по напълно подобен начин.Затова и обикновени хора не ходят на мачове.Лошото , че и агитките на по малките отбори примерно Дунав и Добруджа се сбиха значи не е само при червени и сини такова е положението в страната.Няма полиция няма съд няма закони .
JohnnieWalker написа: Бийте се помежду си колкото искате !
Е те и това правят бе. "Бате Росен" редовно ги "възпитава".

- GA_ veliki
- Контакти:
При перспективата лупи, май по добре е А окр. и след 1-2 сливания до година -две пак ще се в А група 

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Янис Зику написа:Какво ме нападате мен бе, смешници? Аз ли съм го ударил? Дали оня, дето го удари ще тръгне така да го удря без причина?
А тия, дето защитават лайнарите от "палатковия лагер" сте адски идиоти. Ама какво може да се очаква от гъ*олизачи на Боко.
Мислите ли, че одеве имаше хора, които ги беше страх от Цимбика? Имаше такива, които бяха готови веднага да му скочат, заедно с Павлов.
Хаха, имало хора които били готови да му скочели на Цимбика

Viktor4o_Rs написа:Янис Зику написа:Какво ме нападате мен бе, смешници? Аз ли съм го ударил? Дали оня, дето го удари ще тръгне така да го удря без причина?
Хаха, имало хора които били готови да му скочели на ЦимбикаНали а сте посегнали, а се е развъртял като Чък Норис и ви е попилял и разхвърлил на четири страни всичките там ултраси, скинове и файтъри
![]()
![]()
И по принцип не бих се подигравал, защото знам какво значи да си имаш работа с мутри, които са охрана на мафиоти
Когато обаче сте мишоци пред Цимбика и главорезите на Титан, а сте големи мъже срещу журналистчета, продавачи и дечица, тогава няма как всички да не ви се подиграват и да не ви презират
Те му "скачат", ама само от разстояние. И само след като са поискали разрешени първо да "скачат"

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!