Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ СЕКТОР Г!

Мнениеот the_blue_fan » 07 юли 2013 19:48

Цска-рчета, какво се защитавате ? Нормално ли е да нападаш невинни хора ? Нормално ли е да чупиш, да рушиш безнаказано ? Нормално ли е след това да се правите на невинни жертви ? Все повече затъвате и като агитка и като хора. Сега е малко късно за сплотяване не мислите ли ? Жалко за истинските фенове на ЦСКА, ако все още има такива. Те не заслужават този срам, който с всеки изминал ден им преписвате..
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 юли 2013 19:49

Не знам за какви ексцесии става въпрос.Гледах "обективната" Нова ТВ. :lol: Там нищо не се спомена.
защо ли? ;)
[offtopic]въпреки ,че навсякъде пише , а и има снимки и видео от "случките"[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 07 юли 2013 19:51

Отрепки жалки ! Силни сте когато сте дрогирани и сте 20 към 1 ! Браво ! Ко*еленца смешни ! Мислите ли, че тоя човек е отишъл да си изкара хляба ?! Къв си ти бе дрисльо ?! Къв си ти, че да биеш човек и и да крадеш от друг ? Какъв си ти бездарнико, че да трошиш собственост на държавата или частна ? За разлика от вас, лайненца тъпоглави, някои хора работят ! Бийте се помежду си колкото искате ! На никой няма да липсват група бездарници и безделници ! Но не закачайте нормалните хора !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 07 юли 2013 19:57

Точно така, и на мен няма да ми липсвате чурбари такива
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Stivi_Ned
Контакти:

Мнениеот Stivi_Ned » 07 юли 2013 20:01

Янис Зику написа:Какво ме нападате мен бе, смешници? Аз ли съм го ударил? Дали оня, дето го удари ще тръгне така да го удря без причина?

А тия, дето защитават лайнарите от "палатковия лагер" сте адски идиоти. Ама какво може да се очаква от гъ*олизачи на Боко.

Мислите ли, че одеве имаше хора, които ги беше страх от Цимбика? Имаше такива, които бяха готови веднага да му скочат, заедно с Павлов.

Ами да му бяхте скочили,не да се правите на голямата работа на случайни хора!Гадни и дрогирани скапаняци сте вие.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 07 юли 2013 20:05

Г.Павлов си е типична мутра,която искаше да уволнява Стойчо Младенов,наистина такова управление няма място в ЦСКА.Левски не виждам какво се радват тяхната мутра Т.Батков е на същия акъл като Титаните.Агитката на Левски се държи по напълно подобен начин.Затова и обикновени хора не ходят на мачове.Лошото , че и агитките на по малките отбори примерно Дунав и Добруджа се сбиха значи не е само при червени и сини такова е положението в страната.Няма полиция няма съд няма закони .

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 07 юли 2013 20:06

JohnnieWalker написа: Бийте се помежду си колкото искате !

Е те и това правят бе. "Бате Росен" редовно ги "възпитава". :lol:
Изображение

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юли 2013 20:08

При перспективата лупи, май по добре е А окр. и след 1-2 сливания до година -две пак ще се в А група :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юли 2013 20:20

Янис Зику написа:Какво ме нападате мен бе, смешници? Аз ли съм го ударил? Дали оня, дето го удари ще тръгне така да го удря без причина?

А тия, дето защитават лайнарите от "палатковия лагер" сте адски идиоти. Ама какво може да се очаква от гъ*олизачи на Боко.

Мислите ли, че одеве имаше хора, които ги беше страх от Цимбика? Имаше такива, които бяха готови веднага да му скочат, заедно с Павлов.

Хаха, имало хора които били готови да му скочели на Цимбика :mrgreen: Нали а сте посегнали, а се е развъртял като Чък Норис и ви е попилял и разхвърлил на четири страни всичките там ултраси, скинове и файтъри :lol: :lol: :lol: И по принцип не бих се подигравал, защото знам какво значи да си имаш работа с мутри, които са охрана на мафиоти ;) Когато обаче сте мишоци пред Цимбика и главорезите на Титан, а сте големи мъже срещу журналистчета, продавачи и дечица, тогава няма как всички да не ви се подиграват и да не ви презират ;)
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 юли 2013 20:30

Viktor4o_Rs написа:

Хаха, имало хора които били готови да му скочели на Цимбика :mrgreen: Нали а сте посегнали, а се е развъртял като Чък Норис и ви е попилял и разхвърлил на четири страни всичките там ултраси, скинове и файтъри :lol: :lol: :lol: И по принцип не бих се подигравал, защото знам какво значи да си имаш работа с мутри, които са охрана на мафиоти ;) Когато обаче сте мишоци пред Цимбика и главорезите на Титан, а сте големи мъже срещу журналистчета, продавачи и дечица, тогава няма как всички да не ви се подиграват и да не ви презират ;)

Те му "скачат", ама само от разстояние. И само след като са поискали разрешени първо да "скачат" :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”