Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2013 14:06

Liverpool boss Brendan Rodgers ready to bid £4m for Valencia left-back Aly Cissokho.
(Mirror)

От Мирър казват, че Роджърс е готов да предложи 4 милиона за Сисоко от Валенсия.

RUMOUR. Liverpool to negotiate £23m deal with Ajax for Eriksen & Alderweireld if they lose Mkhitaryan next week

Също така слух, че ако окончателно пропадне сделката за Мхитарян следващата седмица може да се стигне до оферта от 23 милиона паунда към Аякс за Ериксен и Алдервейрелд.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 14:23

Gil-galad написа:
Liverpool boss Brendan Rodgers ready to bid £4m for Valencia left-back Aly Cissokho.
(Mirror)

От Мирър казват, че Роджърс е готов да предложи 4 милиона за Сисоко от Валенсия.

RUMOUR. Liverpool to negotiate £23m deal with Ajax for Eriksen & Alderweireld if they lose Mkhitaryan next week

Също така слух, че ако окончателно пропадне сделката за Мхитарян следващата седмица може да се стигне до оферта от 23 милиона паунда към Аякс за Ериксен и Алдервейрелд.

Звучи ми идеално.Г/д 30 млн за ляв бек,централен защитник,креативен халф.Може би ако вземем тези трима селекцията ни ще приключи.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 07 юли 2013 14:23

А дано да пропадне в такъв случай :) Много по - добре ще е да вземем Ериксен и Алдервейрелд ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 юли 2013 14:31

Gil-galad написа:

Ако ги вземем тези дамата за 23 милиона ще е страхотен трансферен удар!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 юли 2013 14:50

Очакваше се да започнат слуховете за Ериксен след като няма да вземем Мхитарян.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 15:20

HoUs4oOL написа:
Gil-galad написа:

Ако ги вземем тези дамата за 23 милиона ще е страхотен трансферен удар!

Брендън не е глупав ,да даде толкова пари за посредствени играчи.
Алдервейрелд ще подпише с Норич а Ериксен ще си остане в Аякс...него просто никой не го иска.
Последна промяна от suareshampion на 07 юли 2013 15:25, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2013 15:24

Phil McNulty (Chief football writer, BBC Sport website.) - @philmcnulty

Dortmund deal not done yet so suppose you could say where there's life there's hope - but those involved seem reluctant to talk to Liverpool.

Автор от BBC казва, че все още няма сделка между Шахтьор и Дортмунд и все още има надежда за Ливърпул, но явнонякой не иска да разговаря с клуба.

Иначе не знам как казваш, че Хендерсън и Шкъртел са посредствени и в същото време Ериксен и Алдервейрелд и те са посредствени....нещо не се връзва...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 15:37

Gil-galad написа:
Phil McNulty (Chief football writer, BBC Sport website.) - @philmcnulty

Dortmund deal not done yet so suppose you could say where there's life there's hope - but those involved seem reluctant to talk to Liverpool.

Автор от BBC казва, че все още няма сделка между Шахтьор и Дортмунд и все още има надежда за Ливърпул, но явнонякой не иска да разговаря с клуба.

Иначе не знам как казваш, че Хендерсън и Шкъртел са посредствени и в същото време Ериксен и Алдервейрелд и те са посредствени....нещо не се връзва...

Ериксен е малко по креативен от Хендерсън ,но ако тръгнеш да ги продаваш ,мисля ,че и двамата ще са на една цена ..около 10 млн . Естествено ,че предпочитам Ериксен пред Хендерсън ,но за резерва.С една дума ,все ми е тая . А Михтарян го искам за титуляр.
Шкъртел е много по опитен от тоя белгиец ,но пък е рисков .Шкъртел има голяма спортна злоба ,влиза смело в единоборства ,но тактически издиша на моменти . За това искам да го сменим. Не съм гледал белгиеца в интерест на истината ,но щом до сега само посредствените Леверкузен и Норич са проявили интерес към него ,значи за мен нивото му не е за Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 07 юли 2013 15:46

Посредствените Леверкузен последния сезон завършиха 3-ти в Бундеслигата, преди две години малко не им стигна да станат шампиони.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 юли 2013 15:51

Суаресчо,колко мача си гледал на ,Ериксен,че си мислиш ,че е посредствен ?! 1-2 ?

Върни се в “Ливърпул”