Gil-galad написа:Phil McNulty (Chief football writer, BBC Sport website.) - @philmcnulty
Dortmund deal not done yet so suppose you could say where there's life there's hope - but those involved seem reluctant to talk to Liverpool.
Автор от BBC казва, че все още няма сделка между Шахтьор и Дортмунд и все още има надежда за Ливърпул, но явнонякой не иска да разговаря с клуба.
Иначе не знам как казваш, че Хендерсън и Шкъртел са посредствени и в същото време Ериксен и Алдервейрелд и те са посредствени....нещо не се връзва...
Ериксен е малко по креативен от Хендерсън ,но ако тръгнеш да ги продаваш ,мисля ,че и двамата ще са на една цена ..около 10 млн . Естествено ,че предпочитам Ериксен пред Хендерсън ,но за резерва.С една дума ,все ми е тая . А Михтарян го искам за титуляр.
Шкъртел е много по опитен от тоя белгиец ,но пък е рисков .Шкъртел има голяма спортна злоба ,влиза смело в единоборства ,но тактически издиша на моменти . За това искам да го сменим. Не съм гледал белгиеца в интерест на истината ,но щом до сега само посредствените Леверкузен и Норич са проявили интерес към него ,значи за мен нивото му не е за Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.