Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 09:09

Gil-galad написа:
suareshampion написа:Нека да разкара първо Даунинг и след това мисля, че ще вземе крило.
Арменчето е голяма загуба лично за мен ! Сега ще вкара едни 20 гола в Дортмунд а ние ще се мъчим с вашия куц любимец Хендерсън.
Между другото ,аз винаги ще съм спокоен за атакуващия халф ,докато имаме в отбора Коутиньо. Аз се надявам той да играе в средата !
Само не разбрах ,тия Дортмунд уж искаха Ериксен а скочиха на Михтарян ? :) Хората явно имат моите виждания за футбола. Единия е с класа над другия.
Сега по пътя на логиката ,би трябвало да се насочим към това бразилче Жоржиньо с когото ни свързваха ония ден ..
Йоветич е уникален ,но Йоветич е нападател а не халф.Искам го за евентуален заместник на Суарес. Но за мен по важен в момента е въпорса за защитниците . Там ни са големите проблеми !!! Аз искам още трима нови ..двама централни защитници и един ляв бек. Дано ми се получи .

Е Йоветич почна кариерата си във Фиорентина като атакуващ халф и не се справяше никак лошо. :)

Иначе към предното си мнение, забравих да кажа, че имаме и Сусо, който може да играе там, но е много вероятно да отиде под наем или да играе по-периферна роля този сезон.

Е да ,но доста години вече си играе нападател и се справя перфектно. Няма смисъл да го преквалифицираме в халф а и не мисля ,че ще иска. :)
Аз пак казвам..само се моля Коутиньо да е здрав и не ми трябват никакви атакуващи халфове. Той е човека.
Според мен Брендън искаше Мхитарян да му играе на фланга а не в средата !
Да и Сусо може на фланга ,но много по ефективен е като вътрешен халф. Поне от това ,което гледам за националния ,в средата се справя перфектно . Между другото довечера ще е много интересен четвъртфинал Испания-Уругвай . Според мен ,който бие от двата отбора ще стане шампион.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 09:47

http://www.sportal.bg/news.php?news=435777
Тия мангали най накрая ще вземат един халф като хората. Лоша новина .Искаше ми се Тиаго един ден да играе в Ливърпул.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 10:29

http://www.caughtoffside.com/2013/07/06 ... nter-race/?
тая голова машина също я исках в ливърпул ,като евентуален заместник на суарес
суонзи правят много силен отбор ,ще ги гледам с удоволствие

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 юли 2013 11:35

Колко са прости, пак ще има драми след 3-4 сезона

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 11:40

Karsa Orlong написа:Някак си не се вписва в трансферната политика на Дортмунд тоя трансфер. Макар че и за Ройс не дадоха малко ... ще видим.

А в трансферната политика на Роджърс вписва ли се ? 15 млн му е максималната цена ,която е давал за трансфер. Това обаче на мен ,не ми харесва.
Отчитам като голяма грешка ,факта ,че Брендън изпусна класен играч като Мхитарян за 21,5 млн паунда !
Последна промяна от suareshampion на 06 юли 2013 12:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 06 юли 2013 11:57

Много се надявах да вземем Мхитарян и все още вярвам, че ще успеем да се преборим за него. Но пък ако не успеем, дано се насочим централен защитник или дефанзивен халф. Само аз ли не виждам реален заместник на Лукас, ако случайно се контузи или не е в желаната форма? Алън ли ще мъчим там, Хендо ли, Джерард ли? Или пък Коло Туре? Много искам да скочим на Мохамед Диаме, не вярвам да излезе толкова скъпо, а е звяр и съм сигурен, че ще измести Лукас от титулярния състав.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 юли 2013 12:02

The ECHO understands the size of the fee was
never an issue with Liverpool happy to meet
Shakhtar’s asking price.
Relations between Anfield officials and the
Ukrainian club have been good throughout a
long-running saga, but the Reds were repeatedly
left frustrated by their dealings with agent Mino
Raiola. And club never able to talk to player.

От Ехо казват, че трансферната сума не е била проблем и отношенията с Шахтьор винаги са били добри, но от клуба са разочаровани от схемите на агента - Мино Райола и въобще не са успели да разговарят с Мхитарян.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 12:03

http://www.insidefutbol.com/2013/07/06/ ... eld/91351/?
Aз мисля ,че щом само посредствени отбори като Леверкузен и Норич се интересуват от този белгиец ,значи нивото му не е за Ливърпул.
Мисля ,че той ще подпише с Норич..

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 юли 2013 12:05

Gil-galad написа:
The ECHO understands the size of the fee was
never an issue with Liverpool happy to meet
Shakhtar’s asking price.
Relations between Anfield officials and the
Ukrainian club have been good throughout a
long-running saga, but the Reds were repeatedly
left frustrated by their dealings with agent Mino
Raiola. And club never able to talk to player.

От Ехо казват, че трансферната сума не е била проблем и отношенията с Шахтьор винаги са били добри, но от клуба са разочаровани от схемите на агента - Мино Райола и въобще не са успели да разговарят с Мхитарян.

Тоя мазен тарикат Райола сигурно гледа да лапне по голяма комисионна от клиента си .В Германия данъците май са по малки от тези в Англия.
Ако това е вярно ,тогава Брендън няма никаква вина за преминаването на Мхитарян при германците.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 юли 2013 12:30

Това да не е мазника агент на Караибрахим?

Върни се в “Ливърпул”