Gil-galad написа:suareshampion написа:Нека да разкара първо Даунинг и след това мисля, че ще вземе крило.
Арменчето е голяма загуба лично за мен ! Сега ще вкара едни 20 гола в Дортмунд а ние ще се мъчим с вашия куц любимец Хендерсън.
Между другото ,аз винаги ще съм спокоен за атакуващия халф ,докато имаме в отбора Коутиньо. Аз се надявам той да играе в средата !
Само не разбрах ,тия Дортмунд уж искаха Ериксен а скочиха на Михтарян ?Хората явно имат моите виждания за футбола. Единия е с класа над другия.
Сега по пътя на логиката ,би трябвало да се насочим към това бразилче Жоржиньо с когото ни свързваха ония ден ..
Йоветич е уникален ,но Йоветич е нападател а не халф.Искам го за евентуален заместник на Суарес. Но за мен по важен в момента е въпорса за защитниците . Там ни са големите проблеми !!! Аз искам още трима нови ..двама централни защитници и един ляв бек. Дано ми се получи .
Е Йоветич почна кариерата си във Фиорентина като атакуващ халф и не се справяше никак лошо.![]()
Иначе към предното си мнение, забравих да кажа, че имаме и Сусо, който може да играе там, но е много вероятно да отиде под наем или да играе по-периферна роля този сезон.
Е да ,но доста години вече си играе нападател и се справя перфектно. Няма смисъл да го преквалифицираме в халф а и не мисля ,че ще иска.
Аз пак казвам..само се моля Коутиньо да е здрав и не ми трябват никакви атакуващи халфове. Той е човека.
Според мен Брендън искаше Мхитарян да му играе на фланга а не в средата !
Да и Сусо може на фланга ,но много по ефективен е като вътрешен халф. Поне от това ,което гледам за националния ,в средата се справя перфектно . Между другото довечера ще е много интересен четвъртфинал Испания-Уругвай . Според мен ,който бие от двата отбора ще стане шампион.