Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Speedking написа:sherlock написа:жълТУРСКАТА наглост няма край. Миналата година във форума на Витес темата за мача с Локо Пд беше отворена от жълТУРЧИН. Сега реват като ощипани моми
Ботевистите пуснаха линк, дай един линк и ти, може и да повярвам
sherlock написа:Speedking написа:sherlock написа:жълТУРСКАТА наглост няма край. Миналата година във форума на Витес темата за мача с Локо Пд беше отворена от жълТУРЧИН. Сега реват като ощипани моми
Ботевистите пуснаха линк, дай един линк и ти, може и да повярвам
Как да ти дам линк? Форумът на Витес се чете с регистрация, нито си я помня нито ще тръгна да се ровя пак в страници на холандски. На който му е интересно да го направи.
Но казвам на 100%, че жълт олигофрен беше отворил там тема за мача с Витес в деня на жребия, холандците още търсеха България на картата, докато комплексарчето вече им пишеше, че сме цигани, колко президенти убити имало през годините, как сме си подменили историята и обичайния им папагалски репертоар. Който не вярва да провери.
Тралала написа:Ало паралелепипед, дай линк бе, да видим ганитИтие жАлтИе какви са ги писали! Селски пръчки сте ейййй, ти взе ли 50 кинта?
sherlock написа:Тралала написа:Ало паралелепипед, дай линк бе, да видим ганитИтие жАлтИе какви са ги писали! Селски пръчки сте ейййй, ти взе ли 50 кинта?
Майка ти взе одеве 50 лв![]()
Тралала написа:sherlock написа:Тралала написа:Ало паралелепипед, дай линк бе, да видим ганитИтие жАлтИе какви са ги писали! Селски пръчки сте ейййй, ти взе ли 50 кинта?
Майка ти взе одеве 50 лв![]()
Майка ми взе 50 кинта от майка ти, която ми плати за да я онодя. Не понасяла малоумния си син, дето не си помни юзърнейма повече от година.
Дай ми цитат, скрийншот (това знаеш ли какво е селски?), дай ми нещо конкретно. Регистрациии, ала-бала! Черно-бели митове и легенди!
sherlock написа:Буквичките на латиница ли те затрудниха, селски?
Почти същите са като на майчиния ти (турски) език, постарай се малко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта