Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

praistoria
Контакти:

Re: Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Мнениеот praistoria » 01 юли 2013 22:59

Хора, държавата е Казахстан, не Казакстан :) . Наистина е добре като се присмиваме на комплексираните малцинства да не прихващаме тяхната неграмотност. Има голяма разлика между двата народа ( най-общо едните пият като казаци, а другите са леко дръпнати :) ) . Уточнявам го, защото може някой да си купи грешен билет и да отиде в Русия :lol: :lol: :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

sherlock
Контакти:

Мнениеот sherlock » 01 юли 2013 23:05

Speedking написа:
sherlock написа:жълТУРСКАТА наглост няма край. Миналата година във форума на Витес темата за мача с Локо Пд беше отворена от жълТУРЧИН. Сега реват като ощипани моми :mrgreen:

Ботевистите пуснаха линк, дай един линк и ти, може и да повярвам :idea:

Как да ти дам линк? Форумът на Витес се чете с регистрация, нито си я помня нито ще тръгна да се ровя пак в страници на холандски. На който му е интересно да го направи.
Но казвам на 100%, че жълт олигофрен беше отворил там тема за мача с Витес в деня на жребия, холандците още търсеха България на картата, докато комплексарчето вече им пишеше, че сме цигани, колко президенти убити имало през годините, как сме си подменили историята и обичайния им папагалски репертоар. Който не вярва да провери. :oops:
Последна промяна от sherlock на 01 юли 2013 23:06, променено общо 1 път.

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 23:06

Ало паралелепипед, дай линк бе, да видим ганитИтие жАлтИе какви са ги писали! Селски пръчки сте ейййй, ти взе ли 50 кинта?

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 23:07

sherlock написа:
Speedking написа:
sherlock написа:жълТУРСКАТА наглост няма край. Миналата година във форума на Витес темата за мача с Локо Пд беше отворена от жълТУРЧИН. Сега реват като ощипани моми :mrgreen:

Ботевистите пуснаха линк, дай един линк и ти, може и да повярвам :idea:

Как да ти дам линк? Форумът на Витес се чете с регистрация, нито си я помня нито ще тръгна да се ровя пак в страници на холандски. На който му е интересно да го направи.
Но казвам на 100%, че жълт олигофрен беше отворил там тема за мача с Витес в деня на жребия, холандците още търсеха България на картата, докато комплексарчето вече им пишеше, че сме цигани, колко президенти убити имало през годините, как сме си подменили историята и обичайния им папагалски репертоар. Който не вярва да провери. :oops:

Черно-белите освен лъжци , очевидно са и малоумни. Не могат да помнят повече от 1 година!

sherlock
Контакти:

Мнениеот sherlock » 01 юли 2013 23:12

Тралала написа:Ало паралелепипед, дай линк бе, да видим ганитИтие жАлтИе какви са ги писали! Селски пръчки сте ейййй, ти взе ли 50 кинта?

Майка ти взе одеве 50 лв :P

http://www.sv-vitesse.nl/forum/viewtopi ... =27&t=2769

Тъпаци, ето ви линк, регистрирайте се и вижте сами какво е да си комплексар. Да отваряш теми в холандски сайтове :mrgreen:
Колко жалко е да си жълтур с фес!
Последна промяна от sherlock на 01 юли 2013 23:14, променено общо 1 път.

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 23:14

sherlock написа:
Тралала написа:Ало паралелепипед, дай линк бе, да видим ганитИтие жАлтИе какви са ги писали! Селски пръчки сте ейййй, ти взе ли 50 кинта?

Майка ми взе 50 кинта от майка ти, която ми плати за да я онодя. Не понасяла малоумния си син, дето не си помни юзърнейма повече от година.

Дай ми цитат, скрийншот (това знаеш ли какво е селски?), дай ми нещо конкретно. Регистрациии, ала-бала! Черно-бели митове и легенди!

sherlock
Контакти:

Мнениеот sherlock » 01 юли 2013 23:18

Тралала написа:
sherlock написа:

Майка ми взе 50 кинта от майка ти, която ми плати за да я онодя. Не понасяла малоумния си син, дето не си помни юзърнейма повече от година.

Дай ми цитат, скрийншот (това знаеш ли какво е селски?), дай ми нещо конкретно. Регистрациии, ала-бала! Черно-бели митове и легенди!

Буквичките на латиница ли те затрудниха, селски?
Почти същите са като на майчиния ти (турски) език, постарай се малко.

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 01 юли 2013 23:24

Абе видя се,че циганчетата се изложиха пред цяла България!Линк-млинк това е положението!Циганина си е циганин!Повече мрази жълтите отколкото обича локо!Това е доказана във времето! ;)

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 23:26

sherlock написа:Буквичките на латиница ли те затрудниха, селски?
Почти същите са като на майчиния ти (турски) език, постарай се малко.

Точно пък ти да ми говориш за турцизми. Айде недей :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qnOOqwFRiY[/youtube]

Само да попитам.Това ли са бъдещите "потници" и ти точно кой от тези си? Посочи се!

Потребителски аватар
botevbeerboys
Контакти:

Мнениеот botevbeerboys » 01 юли 2013 23:29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY&feature=player_embedded[/youtube]

Върни се в “Ботев”