БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: БФС стопира вариант №1 за спасението на ЦСКА

Мнениеот Hrabar » 28 юни 2013 18:27

джони написа:
Hrabar написа:
1Neutralen написа:
1Neutralen написа:
dodo7271 написа:Както винаги, от БФС така са го написали, че нищо не се разбира. Този срок от 3 година за какво е? Значи ли, че ЦСКА трябва да играе три години в аматьорските групи, за да кандидатства за професионален лиценз?

Пред ЦСКА има 2 варианта:

Вариант 1:
В А група с изчистени дългове

Вариант 2:
ЦСКА започва в Б окръжна, но няма да има проблем да придобие право за участие във В група, ако си плати за това право.

Само да уточня. Във Вариант 2, ЦСКА ще е най вероятно с ново АД, без Титан.
Трябва да се провери дали все още съществува оригинално дружество на ЦСКА от преди 1999г. Ако е така, то тогава ще можете да запазите историята на клуба.
НО, ще загубите 3 титли (тезе спечелин от сегашното АД след 1999г).
Това направиха Ботев Пд, ако не се лъжа.

Да доуточня. Дори няма смисъл да се прави АД, може и дружество с нестопанска цел по Закона за юридически лица с нестопанска цел.
Да, оригиналното дружество съществува, проверил съм, казва се Сдружение "Футболен клуб ЦСКА".
Не, никакви титли няма да загубим.
Да, "Ботев" направиха точно това...до момента в който дойде Цветан Василев и тяхното, старото дружество, което беше СДРУЖЕНИЕ по закона за Лицата и семейството отново престана да не функционира а беше създадено настоящото АД. Не съм проверявал как точно е наименованието на АД-то.

Сдружението на Ботев и сега си функционира и е акционер в АД-то,докато за Цска преди няколко дена излезна инфо,че всъщност Любо Пенев го преобразува в сегашното АД,ако съществува нещо то е дружеството на Илия Павлов

А, така може, ако е акционер в АД-то, въобще не съм проверявал. Относо ЦСКА, няма "преобразуване" на юридическо лице с нестопанска цел в юридическо лице по Търговския закон(АД, ООД, ЕООД и т.н). Няма такова нещо в правния мир. Съществува Сдружение Футболен клуб ЦСКА, регистрирано по фирмено дело 16603 от 1991 година в СГС. Управител е Емил Данчев и Илия Павлов. ЕИК 00692901. Това ми изкарва Дакси.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 28 юни 2013 18:29

Кашчей написа:
Hrabar написа:
Отдавна? 2008 ако не ме лъже паметта Берое почнаха есента с една съдебна регистрация, пролетта продължиха с друга. Случая с Олимпик-Берое е доста по-стар.

Само че от Берое не си промениха седалището на дружеството.. или има някаква промяна-били са в Ст. Загора, а са се преместили в Раднево :roll:

Освен това, собственик на отбора може да се сменя по всяко време, само дето не може по всяко време да се сливат два отбора.А и Берое бяха в производство по несъстоятелност, което не предполага автоматично отнемане на лиценз.

Пак казвам, тогавашните нови собственици изплатиха всички дългове! Иначе да, беше създадено ново дружество, но ползваха същият лиценз, защото изплатиха всички задължения на старото дружество!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 28 юни 2013 18:32

Сега някои по запознат да обясни ония анус търговският директор за какво говори

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 юни 2013 18:35

stanislav89 написа:
Кашчей написа:
Hrabar написа:
Отдавна? 2008 ако не ме лъже паметта Берое почнаха есента с една съдебна регистрация, пролетта продължиха с друга. Случая с Олимпик-Берое е доста по-стар.

Само че от Берое не си промениха седалището на дружеството.. или има някаква промяна-били са в Ст. Загора, а са се преместили в Раднево :roll:

Освен това, собственик на отбора може да се сменя по всяко време, само дето не може по всяко време да се сливат два отбора.А и Берое бяха в производство по несъстоятелност, което не предполага автоматично отнемане на лиценз.

Пак казвам, тогавашните нови собственици изплатиха всички дългове! Иначе да, беше създадено ново дружество, но ползваха същият лиценз, защото изплатиха всички задължения на старото дружество!

Няма логика да се създава ново търговско дружество, ако ще се покриват стари дългове. Ново дружество се прави именно за да се избегне изплащане на стари дългове. В противен случай, ако има готовност за изплащане на стари дългове, те просто се изплащат и продължава да си съществува дружеството.

Например в момента Глазгоу Рейнджърс всъщност е една фирма, която се казва Sevco Scotland. Ослушват се, кога ще почне разпродажбата на активите на фалиралото дружество(дружество в ликвидация) за да си купят това онова- емблемата, наименованието Glasgow Rangers.
Последна промяна от Hrabar на 28 юни 2013 18:43, променено общо 1 път.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2013 18:37

Blue1914 написа:То по принцип идеята не беше ли просто някой отбор да се премести и пребоядиса? :oops:
А Ботевъ как получиха професионален лиценз след 1 състезателна година? :? Зареди Металик Сопот ли? :roll: Дивата правна и бюрократична джунгла, чйек... :|

"Ботев" е прекръстеният Металик Сопот, така че не е на 1 година. Истинският Ботев не съществува вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 юни 2013 18:38

terrorist написа:Сега някои по запознат да обясни ония анус търговският директор за какво говори

Обяснява, как се молят на БФС за врътката. Жалка работа.

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 28 юни 2013 18:38

Batkoto написа:говеждото БФС пак се прави на принципно на гърба на ЦСКА ... нещастници, Възмездие има и рано или късно ще ги застигне :idea:

Добре де, какво ви е виновно говеждото БФС? Малко ли години играете незаконно в А група? За 100-тици пъти по малко задължения изгоряха сума ти отбори, а вие си кретахте! На колко отбора не платихте и взехте играчите ей така без пари и в последствие тия отбори си отидоха?

Имайте малко чест и достойнство и кажете нещата с истинските им имена!!!

Нашия тумор беше Селския. Ние бяхме и доказахме, че сме готови да играем където и да било само и само да го няма него. Е стана ли - стана!!!

Вашия тумор е Титан ама на вас не ви стиска...

На нас ни се подиграваха всички че сме почнали при аматьорите, че ритаме по села и паланки и прочие и прочие... Но сега Ботев завърши 4-ти, имаше шанс и за 3-ката, пълни си стадиона, радва си се на клуба, по стечение на обстоятелствата ще играем в ЕКТ... Ние обичаме и мечтаем...

Мислете му вие с голямо самочувствие и с 31-то си титли и купи и незнам си кво си... Безплатен обяд няма г-да, време е да се плати... Чистилището ви зове...

И самите вие ако го направите това нещо, ще бъдете по -силни от всякога, но пак ви казвам иска се не само ГАЩИ, а вътре да има големи,яки ТОПКИ...

Дерзайте!!! От мен Успех и на добър час!!! Пак ще се срещнем след ..... години!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 28 юни 2013 18:40

stanislav89 написа:
Кашчей написа:
Hrabar написа:

Адвокат Иво Ивков обясни случката с Берое, но и тази врътка е блокирана вече. Берое е обявен в несъстоятелност и синдикът назначен от съда използва някаква юридическа хватка с гаранции на трето лице,която позволява на БФС-то да си затрая и да запази професионалния лиценз на клуба .
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 юни 2013 18:40

Hrabar написа:
джони написа:
Hrabar написа:
1Neutralen написа:
Само да уточня. Във Вариант 2, ЦСКА ще е най вероятно с ново АД, без Титан.
Трябва да се провери дали все още съществува оригинално дружество на ЦСКА от преди 1999г. Ако е така, то тогава ще можете да запазите историята на клуба.
НО, ще загубите 3 титли (тезе спечелин от сегашното АД след 1999г).
Това направиха Ботев Пд, ако не се лъжа.

Да доуточня. Дори няма смисъл да се прави АД, може и дружество с нестопанска цел по Закона за юридически лица с нестопанска цел.
Да, оригиналното дружество съществува, проверил съм, казва се Сдружение "Футболен клуб ЦСКА".
Не, никакви титли няма да загубим.
Да, "Ботев" направиха точно това...до момента в който дойде Цветан Василев и тяхното, старото дружество, което беше СДРУЖЕНИЕ по закона за Лицата и семейството отново престана да не функционира а беше създадено настоящото АД. Не съм проверявал как точно е наименованието на АД-то.

Сдружението на Ботев и сега си функционира и е акционер в АД-то,докато за Цска преди няколко дена излезна инфо,че всъщност Любо Пенев го преобразува в сегашното АД,ако съществува нещо то е дружеството на Илия Павлов

А, така може, ако е акционер в АД-то, въобще не съм проверявал. Относо ЦСКА, няма "преобразуване" на юридическо лице с нестопанска цел в юридическо лице по Търговския закон(АД, ООД, ЕООД и т.н). Няма такова нещо в правния мир. Съществува Сдружение Футболен клуб ЦСКА, регистрирано по фирмено дело 16603 от 1991 година в СГС. Управител е Емил Данчев и Илия Павлов. ЕИК 00692901. Това ми изкарва Дакси.

става въпрос за преобразуване на ЮЛНЦ към АД от гледна точка на БФС ,но наистина така със сдружението може да стане работата да си запазите повечето титли и купи

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 юни 2013 18:41

1982 написа:
Blue1914 написа:То по принцип идеята не беше ли просто някой отбор да се премести и пребоядиса? :oops:
А Ботевъ как получиха професионален лиценз след 1 състезателна година? :? Зареди Металик Сопот ли? :roll: Дивата правна и бюрократична джунгла, чйек... :|

"Ботев" е прекръстеният Металик Сопот, така че не е на 1 година. Истинският Ботев не съществува вече.

"Ботев" и Металик Сопот се сляха, в традиционния смисъл на думата. Ботев не е применуван Металик Сопот.

Върни се в “ЦСКА”