джони написа:Hrabar написа:1Neutralen написа:1Neutralen написа:dodo7271 написа:Както винаги, от БФС така са го написали, че нищо не се разбира. Този срок от 3 година за какво е? Значи ли, че ЦСКА трябва да играе три години в аматьорските групи, за да кандидатства за професионален лиценз?
Пред ЦСКА има 2 варианта:
Вариант 1:
В А група с изчистени дългове
Вариант 2:
ЦСКА започва в Б окръжна, но няма да има проблем да придобие право за участие във В група, ако си плати за това право.
Само да уточня. Във Вариант 2, ЦСКА ще е най вероятно с ново АД, без Титан.
Трябва да се провери дали все още съществува оригинално дружество на ЦСКА от преди 1999г. Ако е така, то тогава ще можете да запазите историята на клуба.
НО, ще загубите 3 титли (тезе спечелин от сегашното АД след 1999г).
Това направиха Ботев Пд, ако не се лъжа.
Да доуточня. Дори няма смисъл да се прави АД, може и дружество с нестопанска цел по Закона за юридически лица с нестопанска цел.
Да, оригиналното дружество съществува, проверил съм, казва се Сдружение "Футболен клуб ЦСКА".
Не, никакви титли няма да загубим.
Да, "Ботев" направиха точно това...до момента в който дойде Цветан Василев и тяхното, старото дружество, което беше СДРУЖЕНИЕ по закона за Лицата и семейството отново престана да не функционира а беше създадено настоящото АД. Не съм проверявал как точно е наименованието на АД-то.
Сдружението на Ботев и сега си функционира и е акционер в АД-то,докато за Цска преди няколко дена излезна инфо,че всъщност Любо Пенев го преобразува в сегашното АД,ако съществува нещо то е дружеството на Илия Павлов
А, така може, ако е акционер в АД-то, въобще не съм проверявал. Относо ЦСКА, няма "преобразуване" на юридическо лице с нестопанска цел в юридическо лице по Търговския закон(АД, ООД, ЕООД и т.н). Няма такова нещо в правния мир. Съществува Сдружение Футболен клуб ЦСКА, регистрирано по фирмено дело 16603 от 1991 година в СГС. Управител е Емил Данчев и Илия Павлов. ЕИК 00692901. Това ми изкарва Дакси.