Започват платени атаки срещу протеста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Започват платени атаки срещу протеста

Мнениеот Adramelech » 23 юни 2013 21:12

фифи перото написа:В спора се ражда истината, когато е аргументиран.
А градът има значение, по простата причина, че:
1.Протестите в София са най-масови, но не и 40000. ;)
2.София в момента по неофициални данни е около 2милиона и половина , заедно с приходящите всеки ден.
3.На фона на предишнита цифра, претенциите за "масови народни протести" от около 10 хиляди , просто е...несъстоятелна.
4.В София са най-голям процент от привържениците на герб.
5.Няма конкретни, ясни и подкрепени с доводи и предложения искания.Всеки може да каже-Мафия, червени боклуци, вън, нови избори.И?Иска се нов избирателен кодекс и МОМЕНТАЛНИ предсрочни избори.Как ще стане?
Мога да продължа , но няма смисъл.
И последно.НИКОГА не съм твърдял, че хората са платени на тези протести.Това не ме и интересува.Както казва бай Ганьо-Имал си, дал си.
Комунистите, дпс, за атака не коментирам, ТРЯБВА да изчезнат от картата на партиите .
Но същото се отнася и за герб, сдс, яне, ...
Дай алтернатива и ще съм първият, който ще те подкрепи!

Че кой е казал, че са 40 000? По-малко са, но не са и 3-4000, както ги изкарват някои медии.
Предишната цифра беше заради високите сметки. От там тръгна всичко или забрави как първо беше за високите сметки, после тръгна в съвсем друга посока и накрая завърши със спукани глави на Орлов мост? За това питах, ако не бяха надути толкова сметките, дали щеше да има протести и дали щяха да са толкова многобройни? Според мен не.
Не знам дали в София са най-голям процент привържениците на ГЕРБ, но знам, че на сегашните протести се вика и има плакати и срещу тях.

Конкретни и ясни доводи - или да направят задължително за всички гласуването или да въведат някакви ограничения, като да има образователен ценз (ако нямаш средно образование - не гласуваш или ако не си плаща осигуровки - не гласуваш). Друг вариант е 100 мажоритарни избори. Не е нормално за няма и един месец да направиш няколко големи грешки и да кажеш едно извинете и да няма реакция от хората.

Смешното е, че до сега някои хора бяха против БСП и енергийната мафия, а сега същите хора защитават същото това БСП...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 21:19

Adramelech написа:
фифи перото написа:В спора се ражда истината, когато е аргументиран.
А градът има значение, по простата причина, че:
1.Протестите в София са най-масови, но не и 40000. ;)
2.София в момента по неофициални данни е около 2милиона и половина , заедно с приходящите всеки ден.
3.На фона на предишнита цифра, претенциите за "масови народни протести" от около 10 хиляди , просто е...несъстоятелна.
4.В София са най-голям процент от привържениците на герб.
5.Няма конкретни, ясни и подкрепени с доводи и предложения искания.Всеки може да каже-Мафия, червени боклуци, вън, нови избори.И?Иска се нов избирателен кодекс и МОМЕНТАЛНИ предсрочни избори.Как ще стане?
Мога да продължа , но няма смисъл.
И последно.НИКОГА не съм твърдял, че хората са платени на тези протести.Това не ме и интересува.Както казва бай Ганьо-Имал си, дал си.
Комунистите, дпс, за атака не коментирам, ТРЯБВА да изчезнат от картата на партиите .
Но същото се отнася и за герб, сдс, яне, ...
Дай алтернатива и ще съм първият, който ще те подкрепи!

Че кой е казал, че са 40 000? По-малко са, но не са и 3-4000, както ги изкарват някои медии.
Предишната цифра беше заради високите сметки. От там тръгна всичко или забрави как първо беше за високите сметки, после тръгна в съвсем друга посока и накрая завърши със спукани глави на Орлов мост? За това питах, ако не бяха надути толкова сметките, дали щеше да има протести и дали щяха да са толкова многобройни? Според мен не.
Не знам дали в София са най-голям процент привържениците на ГЕРБ, но знам, че на сегашните протести се вика и има плакати и срещу тях.

Конкретни и ясни доводи - или да направят задължително за всички гласуването или да въведат някакви ограничения, като да има образователен ценз (ако нямаш средно образование - не гласуваш или ако не си плаща осигуровки - не гласуваш). Друг вариант е 100 мажоритарни избори. Не е нормално за няма и един месец да направиш няколко големи грешки и да кажеш едно извинете и да няма реакция от хората.

Смешното е, че до сега някои хора бяха против БСП и енергийната мафия, а сега същите хора защитават същото това БСП...

На първият въпрос-Даниел.Не прочете ли?
Да, ценз трябва да се въведе.
Особено образователен!

но няма да стане, защото турците и циганите ще отпаднат автоматично. :lol:
А всички партии в момента разчитат на тях
Българите никой не ни брои.
А зададе ли си въпросът, защо са се обърнали така?
Дали не ги е отвратил поредният месия, с неговата мутро-полицейско-байганьовско амплоа?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 23 юни 2013 21:27

фифи перото написа:На първият въпрос-Даниел.Не прочете ли?
Особено образователен!

Дали не ги е отвратил поредният месия, с неговата мутро-полицейско-байганьовско амплоа?

Това, че няколко човека са го казали, не го прави истина. То и Волен разправяше, че всички дето са на протеста са лумпени и дрогирани, после, че щяло да има провокация от Левски Запад (то дори няма такава фракция), сега, че щяло да има от ДСБ и други такива, но в действителност не е така. Същото е и за бройката на хората. Трудно би могло да се каже колко са, но при всички положения не са и по-малко от 10 000, както някои твърдят.

Щом не искат да направят някаква промяна, явно ще си караме така и ще има избори през няколко месеца. Може да си сигурен, че дори ако ГЕРБ се върнат на власт, то протести пак ще има. За това трябва някаква промяна.
Ясно е, че няма да въведат изискването за образованието, за това може (не че ще го направят де) да направят гласуването задължително за всички, така купените гласове ще се обезсмислят. Както и трябва да падне 4% бариера, за да може да влязат нови хора, които да реална опозиция, а не както сега да разиграват циркове.

Кой ще е този месия, защото аз виждам все едни и същи лица в Парламента?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 23 юни 2013 21:27

След 2001 година над 1 милион българи напуснахме страната. Повече от половината бяхме на тези протести:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uA32Ixr2z4w[/youtube]
НЯМАШЕ НИТО ЕДИН ПЛАТЕН!
...

emozakov
Контакти:

Мнениеот emozakov » 23 юни 2013 21:36

Я стига глупости. Аз знам 4 човека, които взеха по 50 лева, за да ходят оная вечер на протест срещу комунистите...и взеха парите от най-големия комунист от всички - ББ. Не схванахте, тъпаците, че българите не могат да вдигнат голям протест ако той не се подклажда!

Аватар
botev1921

Я стига и аз знам че нещо ти клопа ама нямам доказателства.Ти виде ли БОКО да дава парите

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 23 юни 2013 21:39

Levskar_90 написа:И от двете страни се плаща, който даде повече пари той ще победи.

Факт.
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 21:44

Adramelech написа:
фифи перото написа:На първият въпрос-Даниел.Не прочете ли?
Особено образователен!

Това, че няколко човека са го казали, не го прави истина. То и Волен разправяше, че всички дето са на протеста са лумпени и дрогирани, после, че щяло да има провокация от Левски Запад (то дори няма такава фракция), сега, че щяло да има от ДСБ и други такива, но в действителност не е така. Същото е и за бройката на хората. Трудно би могло да се каже колко са, но при всички положения не са и по-малко от 10 000, както някои твърдят.

Щом не искат да направят някаква промяна, явно ще си караме така и ще има избори през няколко месеца. Може да си сигурен, че дори ако ГЕРБ се върнат на власт, то протести пак ще има. За това трябва някаква промяна.
Ясно е, че няма да въведат изискването за образованието, за това може (не че ще го направят де) да направят гласуването задължително за всички, така купените гласове ще се обезсмислят. Както и трябва да падне 4% бариера, за да може да влязат нови хора, които да реална опозиция, а не както сега да разиграват циркове.

Кой ще е този месия, защото аз виждам все едни и същи лица в Парламента?

Волен няма какво да го коментираме изобщо. :lol:
За Левски Запад си се объркал.Това го твърдяха от К1.
А и защо да няма?
Ние сме навсякъде-и на юг и на север и на запад и на изток, но не сме продажници като някои ;)
Избори до дупка беше лафа на един, който в момента е в управата ни, бивш Конституционен съдия. :lol:
Но и това не е решение.
Решението го пропуснахме 90-та година. :oops:
Задължителното гласуване също не е решение.Първо, защото лишава хората от право на избор, второ, защото платените гласове така няма да изчезнат, а напротив.
Свалянето на бариерата?
може да се опита.Но имайки предвид, в листите на тези от Бургас, какви хора имаше.... :lol: А яне?
Под месия имах предвид бивш..ББ
Решението е едно-ИСТИНСКИ ПРОТЕСТИ
Лидер, на който хората да повярват и да ги изкара на улицата и да изметат всички!
Но да повярват!
А не да разчитат латентно, че ще ни "оправи" :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 21:50

Синьо сърце написа:
blue_loudog написа:По- смотани протести от българските няма! Никой не знае кво прай там, за кво вика и какво иска! А идеи за конкретни действия, които да се предприемат от управляващите, да не говорим! Събрали се псевдо интелигенти и романтици студентчета, обикалят по улиците и си мислят, че някой им обръща внимание! Смотаняци некви дето всяка вечер обикалям по 10 километра да се прибера в нас, щото тия си нямат работа и се разхождат по улиците и кръстовищата!

Абсолютно съгласен! А пък това, че причиняват неудобство на хиляди такива като теб, заради блокирания център, да не мислиш, че им идва на пишман интелигентския акъл? Хем оставка искат, хем нов изборен закон и кодекс, а как ще да стане тая работа, акъл море-глава кофа! Тури си ги на ..../ама като знам как се виси след работа по един час в жегите на задръствания, хич не ти завиждам...

Виж сега. Обиждаш отново хора без да ги познаваш. А не е трудно да се сетиш, че могат да приемат изборният кодекс с промените за 1 седмица и да си подадат оставката? Или е трудно да се сети човек, а? ;)
И въпрос към всички, които казват, че протестите са купени от ГЕРБ или който и да е. Кой заснеха камерите да вербува хора за протест? Мисля, че въпросът не е сложен-нека видим кой ще отговори. И другият. Кой е активистът на бсп, който се буташе във февруарските протести с някои свои приятелчета. Нарочно си сформира някакви движения, с чието име се движи с Бареков във всеки град, за да плюе против ГЕРБ преди изборите и е заснет и да си говори потайно с него, и след като го гонят протестиращите със заснетите провокатори се появява на срещата на Орешарски с "представители" на протестиращи. Всичко това заснето разбира се. Също заснето и видяно е от февруарските протести бившият бсп-ар Иван Петров, който в последствие протестиращите изгониха! И как така никой не засне някой от ГЕРБ да плаща? И как така вие го твърдите това? Да не би да лъжете? Я някой да докаже с видео, като с тези, които цитирах кой от ГЕРБ е давал пари на някого от протестите? И заснети провокатори, както бяха заснети тези, които се моткаха покрай бившия другар? ;)
Последна промяна от parvanoff на 23 юни 2013 21:58, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 21:55

parvanoff написа:
Синьо сърце написа:
blue_loudog написа:По- смотани протести от българските няма! Никой не знае кво прай там, за кво вика и какво иска! А идеи за конкретни действия, които да се предприемат от управляващите, да не говорим! Събрали се псевдо интелигенти и романтици студентчета, обикалят по улиците и си мислят, че някой им обръща внимание! Смотаняци некви дето всяка вечер обикалям по 10 километра да се прибера в нас, щото тия си нямат работа и се разхождат по улиците и кръстовищата!

Абсолютно съгласен! А пък това, че причиняват неудобство на хиляди такива като теб, заради блокирания център, да не мислиш, че им идва на пишман интелигентския акъл? Хем оставка искат, хем нов изборен закон и кодекс, а как ще да стане тая работа, акъл море-глава кофа! Тури си ги на ..../ама като знам как се виси след работа по един час в жегите на задръствания, хич не ти завиждам...

Виж сега. Обиждаш отново хора без да ги познаваш. А не е трудно да се сетиш, че могат да приемат изборният кодекс с промените за 1 седмица и да си подадат оставката? Или е трудно да се сети човек, а? ;)

И после?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 23 юни 2013 22:00

фифи перото написа:
parvanoff написа:
Синьо сърце написа:

И после?

После, каквото каже народът. Аз съм на мнение, че отново ще дойдат ГЕРБ, какъвто и да е изборният кодекс, а както неведнъж съм споменал, според мен те са най-малкото зло! ;) Ти бсп и дпс ли предпочиташ? ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Свободна зона”