фифи перото написа:В спора се ражда истината, когато е аргументиран.
А градът има значение, по простата причина, че:
1.Протестите в София са най-масови, но не и 40000.![]()
2.София в момента по неофициални данни е около 2милиона и половина , заедно с приходящите всеки ден.
3.На фона на предишнита цифра, претенциите за "масови народни протести" от около 10 хиляди , просто е...несъстоятелна.
4.В София са най-голям процент от привържениците на герб.
5.Няма конкретни, ясни и подкрепени с доводи и предложения искания.Всеки може да каже-Мафия, червени боклуци, вън, нови избори.И?Иска се нов избирателен кодекс и МОМЕНТАЛНИ предсрочни избори.Как ще стане?
Мога да продължа , но няма смисъл.
И последно.НИКОГА не съм твърдял, че хората са платени на тези протести.Това не ме и интересува.Както казва бай Ганьо-Имал си, дал си.
Комунистите, дпс, за атака не коментирам, ТРЯБВА да изчезнат от картата на партиите .
Но същото се отнася и за герб, сдс, яне, ...
Дай алтернатива и ще съм първият, който ще те подкрепи!
Че кой е казал, че са 40 000? По-малко са, но не са и 3-4000, както ги изкарват някои медии.
Предишната цифра беше заради високите сметки. От там тръгна всичко или забрави как първо беше за високите сметки, после тръгна в съвсем друга посока и накрая завърши със спукани глави на Орлов мост? За това питах, ако не бяха надути толкова сметките, дали щеше да има протести и дали щяха да са толкова многобройни? Според мен не.
Не знам дали в София са най-голям процент привържениците на ГЕРБ, но знам, че на сегашните протести се вика и има плакати и срещу тях.
Конкретни и ясни доводи - или да направят задължително за всички гласуването или да въведат някакви ограничения, като да има образователен ценз (ако нямаш средно образование - не гласуваш или ако не си плаща осигуровки - не гласуваш). Друг вариант е 100 мажоритарни избори. Не е нормално за няма и един месец да направиш няколко големи грешки и да кажеш едно извинете и да няма реакция от хората.
Смешното е, че до сега някои хора бяха против БСП и енергийната мафия, а сега същите хора защитават същото това БСП...