Вариантите пред ЦСКА са само два

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Вариантите пред ЦСКА са само два

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 15:07

Swarovski написа:Според теб, за да се прехвърли лиценз, дружествата трябва да са дъщерни ли, или какво? Ако новото дружество изпълнява изискванията на бфс не мисля, че има пречка!

Амии..... в този форум, от един месец се обяснява, че лиценз не се прехвърля.За да може да се получи чужд лиценз легално трябва да има преобразуване на АД-тата(чрез сливане или вливане), обаче в такъв случай всички пасиви си остават, а май това не е желано от никого, гравитиращ около ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 23 юни 2013 15:08

Кашчей написа:
Swarovski написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Swarovski написа:Добре де, аз си мисля нещо от няколко дена и се чудя дали има някакъв смисъл.
Старото АД в момента продължава да съществува, а новото АД е вече създадено. Старото АД преотстъпва лиценза си за А група на новото, по абсолютно същата схема по която това би направил Нефтохимик. Така, старото АД отива в която група трябва да отиде по законите на бфс и си обявява фалит, а новото си играе в А група с лиценза на старото...
Мисля си го от известно време, а снощи при последните думи на Стоичков 'не се бой, почваме срещу Локо Пловдив' съвсем ме накараха да се задълбоча.

Много яко а :lol:
Аз пък си мисля, че този процес за да се случва сега, е започнал отдавна. Просто ние сега разбираме. Не се бой :lol:

Явно си прав, започнал е наистина отдавна. Ако е така, то просто това е най- чистия вариант!

И как ще стане прехвърлянето на лиценза, ако двете АД-та нямат нищо общо помежду си?

Както ако не играят в даен турнир, друг заема маястото. Така могат да учстват, и не е нужно прехвърляне, а с новия си лиценз участват на мястото на "ЦСКА" с тяхната програма. Така си мисля.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 15:13

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Кашчей написа:
Swarovski написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:
Swarovski написа:Добре де, аз си мисля нещо от няколко дена и се чудя дали има някакъв смисъл.
Старото АД в момента продължава да съществува, а новото АД е вече създадено. Старото АД преотстъпва лиценза си за А група на новото, по абсолютно същата схема по която това би направил Нефтохимик. Така, старото АД отива в която група трябва да отиде по законите на бфс и си обявява фалит, а новото си играе в А група с лиценза на старото...
Мисля си го от известно време, а снощи при последните думи на Стоичков 'не се бой, почваме срещу Локо Пловдив' съвсем ме накараха да се задълбоча.

Много яко а :lol:
Аз пък си мисля, че този процес за да се случва сега, е започнал отдавна. Просто ние сега разбираме. Не се бой :lol:

Явно си прав, започнал е наистина отдавна. Ако е така, то просто това е най- чистия вариант!

И как ще стане прехвърлянето на лиценза, ако двете АД-та нямат нищо общо помежду си?

Както ако не играят в даен турнир, друг заема маястото. Така могат да учстват, и не е нужно прехвърляне, а с новия си лиценз участват на мястото на "ЦСКА" с тяхната програма. Така си мисля.

Мислите ти са много далеко от истината.
Помисли пак!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 23 юни 2013 15:15

Кашчей написа:
Swarovski написа:Според теб, за да се прехвърли лиценз, дружествата трябва да са дъщерни ли, или какво? Ако новото дружество изпълнява изискванията на бфс не мисля, че има пречка!

Амии..... в този форум, от един месец се обяснява, че лиценз не се прехвърля.За да може да се получи чужд лиценз легално трябва да има преобразуване на АД-тата(чрез сливане или вливане), обаче в такъв случай всички пасиви си остават, а май това не е желано от никого, гравитиращ около ЦСКА.

Някакъв начин има, това го обясняват феновете на Ботев Плд и те се опитват да ни убедят, че техния клуб не, че е взел лиценза на Сопот, а те са им 'отстъпили' мястото. Вратичка има, ние просто не я знаем, каквито и професорски мнения да даваме всички това е крайно юридическо. След 10тина дена ще има точна яснота според мен, точно как се случват нещата. Аз не съм адвокат и не мисля, че в този форум има такъв, да го мислят тези, които са се хванали на хорото.
Изображение

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 23 юни 2013 15:28

Кашчей помагай. От думите на Стоичков, нещо такова се разбира. Явна е някаква схема. Според него и вълка сит и агнето цяло. Може някои от отборите които не влязаха в "А" група да изгори с лиценз. Все пак групата е от 14 отбора, няма да я оставят с 13 някой ще я запълни на мястото на "ЦСКА" и ще играе с тяхната програма. Както ако "ЦСКА" бяха казали навреме, че няма да играят в европа, "Ботев" щеше да отиде на тяхно място.Кой отбор е бил на прага да влезе в "А" група?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 15:32

Swarovski написа:
Кашчей написа:

Някакъв начин има, това го обясняват феновете на Ботев Плд и те се опитват да ни убедят, че техния клуб не, че е взел лиценза на Сопот, а те са им 'отстъпили' мястото. Вратичка има, ние просто не я знаем, каквито и професорски мнения да даваме всички това е крайно юридическо. След 10тина дена ще има точна яснота според мен, точно как се случват нещата. Аз не съм адвокат и не мисля, че в този форум има такъв, да го мислят тези, които са се хванали на хорото.

Прав си.
Затова ,ако те устройва, ще минете по пътя на БотевЪ.
Ама да не плачкате пак? :lol:
Няма да ти обяснявам неща, които не можеш да разбереш.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 юни 2013 15:34

ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Кашчей помагай. От думите на Стоичков, нещо такова се разбира. Явна е някаква схема. Според него и вълка сит и агнето цяло. Може някои от отборите които не влязаха в "А" група да изгори с лиценз. Все пак групата е от 14 отбора, няма да я оставят с 13 някой ще я запълни на мястото на "ЦСКА" и ще играе с тяхната програма. Както ако "ЦСКА" бяха казали навреме, че няма да играят в европа, "Ботев" щеше да отиде на тяхно място.Кой отбор е бил на прага да влезе в "А" група?

С едните вчера играха контрола. ;)

[offtopic]03. Раковски2638-2848
04. Светкавица2634-2047[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 23 юни 2013 15:43

фифи перото написа:
ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Кашчей помагай. От думите на Стоичков, нещо такова се разбира. Явна е някаква схема. Според него и вълка сит и агнето цяло. Може някои от отборите които не влязаха в "А" група да изгори с лиценз. Все пак групата е от 14 отбора, няма да я оставят с 13 някой ще я запълни на мястото на "ЦСКА" и ще играе с тяхната програма. Както ако "ЦСКА" бяха казали навреме, че няма да играят в европа, "Ботев" щеше да отиде на тяхно място.Кой отбор е бил на прага да влезе в "А" група?

С едните вчера играха контрола. ;)

[offtopic]03. Раковски2638-2848
04. Светкавица2634-2047[/offtopic]

кой е собственик на Раковски?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2013 15:44

Няма как да се запълва вече А група, а и ЦСКА ще играе, защото си има лиценз и не е във фалит.Ако нещо такова се случи, в което съм силно невярващ засега (поне докато не прочета в ТР, че има промяна на собствеността на ПФК ЦСКА ЕАД, или че са отписани), то няма кой да ги замести.А група ще остане с 13 отбора.Дори не вярвам, че няма да играят в Европа, а за капацитета на Стоичков, като човек лесно боравещ с думите и понятията съм силно резервиран.Самият факт, че говори за министерството на военните е твърде показателен.

Един фалит, за да бъде официално обявен от съда (защото няма кой друг да го направи) минава през няколко етапа.Лично аз не вярвам, че ако имаше молба от Титан за обявяване на дружеството във фалит това щеше да остане скрито досега.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 23 юни 2013 15:48

според мен ТИТАН ще са си собственици, а Стоичков ще им служи за параван.И изобщо не ми излизайте със заучени лафове "Ицо няма да позволи да го използват, Ицо не е толкова глупав"- доказано глупав е, и много пъти са го използвали, и политици и всякакви..този човек е лесно манипулируем :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”