ПФК–ЛС–СФ1914 написа:Кашчей помагай. От думите на Стоичков, нещо такова се разбира. Явна е някаква схема. Според него и вълка сит и агнето цяло. Може някои от отборите които не влязаха в "А" група да изгори с лиценз. Все пак групата е от 14 отбора, няма да я оставят с 13 някой ще я запълни на мястото на "ЦСКА" и ще играе с тяхната програма. Както ако "ЦСКА" бяха казали навреме, че няма да играят в европа, "Ботев" щеше да отиде на тяхно място.Кой отбор е бил на прага да влезе в "А" група?
Няма как да се запълва вече А група, а и ЦСКА ще играе, защото си има лиценз и не е във фалит.Ако нещо такова се случи, в което съм силно невярващ засега (поне докато не прочета в ТР, че има промяна на собствеността на ПФК ЦСКА ЕАД, или че са отписани), то няма кой да ги замести.А група ще остане с 13 отбора.Дори не вярвам, че няма да играят в Европа, а за капацитета на Стоичков, като човек лесно боравещ с думите и понятията съм силно резервиран.Самият факт, че говори за министерството на военните е твърде показателен.
Един фалит, за да бъде официално обявен от съда (защото няма кой друг да го направи) минава през няколко етапа.Лично аз не вярвам, че ако имаше молба от Титан за обявяване на дружеството във фалит това щеше да остане скрито досега.