СИН_ИМПЕРАТОР написа:Ако утре аз се прекръстя на Майкъл Джексън, това не означава Майкъл е жив, още по-малко че имам права върху неговите стотици милини ,банкови сметки и имения
Ако феновете му те припознаят, може и да имаш.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Ако утре аз се прекръстя на Майкъл Джексън, това не означава Майкъл е жив, още по-малко че имам права върху неговите стотици милини ,банкови сметки и имения
Червени_шампиони написа:Нека си мучат. Тепърва предстоят хубави дни, месеци, години за ЦСКА. Само трябва да подкрепиме Ицо Стоичков, отбора и Гриша Ганчев. Мирише ми на иберийци.
Червени_шампиони написа:Папата ли да дойде и да ти повтори думите на Ицо Стоичков?
Червени_шампиони написа:Нека си мучат. Тепърва предстоят хубави дни, месеци, години за ЦСКА. Само трябва да подкрепиме Ицо Стоичков, отбора и Гриша Ганчев. Мирише ми на иберийци.
Червени_шампиони написа:Мирише, ама на жена ти между краката. Я кажи като я целунеш по устата миризмата на колко мъжки полови члена усещаш и излизат ли ти херпеси на другия ден?
И последното: Ицо намери пари за селекция, ама човекът с парите не е уведомен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта