Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА!

Мнениеот САМО ЦСКА » 23 юни 2013 01:51

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Ако утре аз се прекръстя на Майкъл Джексън, това не означава Майкъл е жив :lol: , още по-малко че имам права върху неговите стотици милини ,банкови сметки и имения ;)

Ако феновете му те припознаят, може и да имаш. ;)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 юни 2013 01:54

Червени_шампиони написа:Нека си мучат. Тепърва предстоят хубави дни, месеци, години за ЦСКА. Само трябва да подкрепиме Ицо Стоичков, отбора и Гриша Ганчев. Мирише ми на иберийци. :)

На мен пък нещата ми миришат на провал. Ако Гриша Ганчев толкова изгаряше да ни купи сега нямаше да се стига до фалит и т.н. Щеше да се договори с Титан да останат в клуба и някакси съвместно да оправят нещата. Титан да оправят задълженията, а той да се грижи за издръжката на отбора. Вместо това днес тръснаха акциите на Ицо, който от пресконференцията показа, че никаква идея няма какво да прави с тях. Искрено се надявам само така да ми се струва и всичко да е обмислено, но силно се съмнявам. При тези обстоятелства виждам клуба най - малко в Б група. Изобщо днес се доказа за пореден път, че в България на никой не му пука за футбола и всичко е интереси. Ако всички бизнесмени, които до скоро се кълняха, че обичат ЦСКА бяха наистина сериозни то сега нямаше да сме на това дередже. Къде са сега възрожденците? Къде е Гриша Ганчев та се крие и нищо не казва? Къде са всички бизнесмени и интелектуалци, които твърдят, че ги боли за ЦСКА? Къде е прословутия кръг включващ Светла Петрова, Ники Кънчев и т.н.? Защо никой не излезе да каже, че ще помогне? Отговора е един. Никой не иска да се занимава с ЦСКА. На всички им е през оная работа за клуба. Дано не съм прав, но на това ми прилича. Изтипосаха Ицо на огневата линия да отнесе всички негативи - човек, който е градил име с години и който е добре познат в целия свят. Сега заради тарикатлъци ще бъде опетнен. Като нищо може да му спретнат и едно наказателно производство за умишлен фалит на АД, тъй като в момента той е приносителя на акциите.
Дано не съм прав за всичко, което мисля, но според мен от днес ЦСКА няма да бъде в А група доста време.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 юни 2013 01:58

Папата ли да дойде и да ти повтори думите на Ицо Стоичков?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 юни 2013 02:02

Червени_шампиони написа:Папата ли да дойде и да ти повтори думите на Ицо Стоичков?

Не пич изслушах цялата пресконференция на Стоичков по Канал 3 и чух с ушите си какво каза : че се надява, хората, които са му дали обещания да не се отметнат, че се надява Гриша Ганчев също да не се отметне, както и че с Паро Никодимов не спят до 5 - 6 сутринта за да мислят какво да правят в тая ситуация. Според теб ако всичко беше сигурно така както са го замислили дали щеше да каже точно това? Самия факт, че се надява, че Гришата няма да се отметне говори за това колко му има доверие. Защото, когато човек има доверие на някого той никога не се съмнява в поетите ангажименти.

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 23 юни 2013 02:06

Червени_шампиони написа:Нека си мучат. Тепърва предстоят хубави дни, месеци, години за ЦСКА. Само трябва да подкрепиме Ицо Стоичков, отбора и Гриша Ганчев. Мирише ми на иберийци. :)

Мирише ти на В група а иначе такива приказки сме ги слушали и в началото при Божков и при Митал и Лупи и в началото при Титан все същите червени блянове и надежди. :mrgreen:
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 юни 2013 02:11

Мирише, ама на жена ти между краката. Я кажи като я целунеш по устата миризмата на колко мъжки полови члена усещаш и излизат ли ти херпеси на другия ден? :lol:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 23 юни 2013 02:15

Червени_шампиони написа:Мирише, ама на жена ти между краката. Я кажи като я целунеш по устата миризмата на колко мъжки полови члена усещаш и излизат ли ти херпеси на другия ден? :lol:

И да се ядосваш и да не се ядосваш край с изкуственото отборче на Милко Балев.Само с кафявото по гащите ще си останеш ;)
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 23 юни 2013 02:21

И тоя си призна. Днес да не е някакъв ден на истината?

ТЕЦ Марица-Изток 2 - ББ - Берое
Точно ти не трябва да говориш за държавни отбори.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 юни 2013 08:18

Ммм не трябваше ли да мирише на люляци? А сега па на иберийци... а накрая мирише на л.йна от посраните ви за пореден път задници. Хубавото тоя път е, че гащите ви ще напълни именно кюрда, та ще стоите само и гледате без да посмеете да гъкнете срещу "легендата" си. Евала на Титан за отличния финален ход. :mrgreen:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Ицо намери пари за селекция

Мнениеот Foreigner » 23 юни 2013 15:50

И последното: Ицо намери пари за селекция, ама човекът с парите не е уведомен.

http://www.7sport.net/archive7ds/2013/06/21/index.htm
:lol: :lol: :lol:
...

Върни се в “ЦСКА”