Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Аз до момента съм доволен от селекцията.Явно за защитника/или защиниците/Сираков не иска избързвайки, да направи грешен избор.Да се надяваме,че нещата ще имат щастлив край.
Според мен ни трябва поне още едно крило. Ако кажем, че Гари и Кр. Рамос са сигурни по крилата, то алтернативи кои? Новия ми се струва, че ще играе зад нападателя, а не на крилото и така остава само Илиян Йорданов, който е всичко друго, но не и футболист, още повече крило. А определено ще имаме доста мачове и не е сериозно да разчитаме на 2 крила. Двама защитници и едно крило и селекцията заспива.
В събота с някакви бразилци Арапонгос 

- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:Според мен ни трябва поне още едно крило. Ако кажем, че Гари и Кр. Рамос са сигурни по крилата, то алтернативи кои? Новия ми се струва, че ще играе зад нападателя, а не на крилото и така остава само Илиян Йорданов, който е всичко друго, но не и футболист, още повече крило. А определено ще имаме доста мачове и не е сериозно да разчитаме на 2 крила. Двама защитници и едно крило и селекцията заспива.
-Коя е предпочитаната от теб позиция на терена, защото имаме информация, че умееш да играеш зад нападателя и на фланга?
-Моята любима позиция е в дясно на атаката, но мога да играя и до нападателя. Все пак предпочитам на фланга.
Все пак е крило.
tevez написа:Според мен ни трябва поне още едно крило. Ако кажем, че Гари и Кр. Рамос са сигурни по крилата, то алтернативи кои? Новия ми се струва, че ще играе зад нападателя, а не на крилото и така остава само Илиян Йорданов, който е всичко друго, но не и футболист, още повече крило. А определено ще имаме доста мачове и не е сериозно да разчитаме на 2 крила. Двама защитници и едно крило и селекцията заспива.
По-скоро си мисля, че Лопес ще е крило, а Рамос зад нападателя.

“Позицията, на която играя е дясно крило, но ако е възможно мога да играя и като нападател. Предпочитам да играя като дясно крило. Да, моят силен крак е левия, имам добър завършващ удар, но всъщност, ако е нужно, мога да играя и с десен крак”.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=433150
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Атаката е оправена, поне според мен, Вутов, Рамос - могат да играят зад нападателя, Гари и Лопес по крилата, като, ако Рамос е на терена и тримата могат да си въртят местата, с Вутов също може да се получи
(разбира се няма да е лошо и другите юноши да поиграят)
Време е за защитата, чак аз почвам да се дразня, а определено съм от хората с голямо търпение

Време е за защитата, чак аз почвам да се дразня, а определено съм от хората с голямо търпение

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Новият и Гари Родригес ще са по крилата, Бру или Гаджев зад нападателя (другият ще е опорен с Велев/Димов/Пелето).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- amstel_beer
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Атаката е оправена, поне според мен, Вутов, Рамос - могат да играят зад нападателя, Гари и Лопес по крилата, като, ако Рамос е на терена и тримата могат да си въртят местата, с Вутов също може да се получи(разбира се няма да е лошо и другите юноши да поиграят)
Споко! След две седмици ще играем с двойка Ангелов - Везалов в защита, но за следващия кръг ни трябват по-сериозни централни защитници.

- blue avalanche
- Контакти:
Защитниците-е-е-е-е-е....