Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот olfix » 20 юни 2013 14:17

Аз до момента съм доволен от селекцията.Явно за защитника/или защиниците/Сираков не иска избързвайки, да направи грешен избор.Да се надяваме,че нещата ще имат щастлив край.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 20 юни 2013 14:19

Според мен ни трябва поне още едно крило. Ако кажем, че Гари и Кр. Рамос са сигурни по крилата, то алтернативи кои? Новия ми се струва, че ще играе зад нападателя, а не на крилото и така остава само Илиян Йорданов, който е всичко друго, но не и футболист, още повече крило. А определено ще имаме доста мачове и не е сериозно да разчитаме на 2 крила. Двама защитници и едно крило и селекцията заспива.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 юни 2013 14:36

Кога и с кой е първата ви контрола?
Изображение

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 20 юни 2013 14:38

В събота с някакви бразилци Арапонгос ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юни 2013 15:37

tevez написа:Според мен ни трябва поне още едно крило. Ако кажем, че Гари и Кр. Рамос са сигурни по крилата, то алтернативи кои? Новия ми се струва, че ще играе зад нападателя, а не на крилото и така остава само Илиян Йорданов, който е всичко друго, но не и футболист, още повече крило. А определено ще имаме доста мачове и не е сериозно да разчитаме на 2 крила. Двама защитници и едно крило и селекцията заспива.

-Коя е предпочитаната от теб позиция на терена, защото имаме информация, че умееш да играеш зад нападателя и на фланга?
-Моята любима позиция е в дясно на атаката, но мога да играя и до нападателя. Все пак предпочитам на фланга.

Все пак е крило.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 юни 2013 15:38

tevez написа:Според мен ни трябва поне още едно крило. Ако кажем, че Гари и Кр. Рамос са сигурни по крилата, то алтернативи кои? Новия ми се струва, че ще играе зад нападателя, а не на крилото и така остава само Илиян Йорданов, който е всичко друго, но не и футболист, още повече крило. А определено ще имаме доста мачове и не е сериозно да разчитаме на 2 крила. Двама защитници и едно крило и селекцията заспива.

По-скоро си мисля, че Лопес ще е крило, а Рамос зад нападателя. :?
“Позицията, на която играя е дясно крило, но ако е възможно мога да играя и като нападател. Предпочитам да играя като дясно крило. Да, моят силен крак е левия, имам добър завършващ удар, но всъщност, ако е нужно, мога да играя и с десен крак”.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=433150
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юни 2013 16:52

Атаката е оправена, поне според мен, Вутов, Рамос - могат да играят зад нападателя, Гари и Лопес по крилата, като, ако Рамос е на терена и тримата могат да си въртят местата, с Вутов също може да се получи :? (разбира се няма да е лошо и другите юноши да поиграят)
Време е за защитата, чак аз почвам да се дразня, а определено съм от хората с голямо търпение :evil:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2013 16:59

Новият и Гари Родригес ще са по крилата, Бру или Гаджев зад нападателя (другият ще е опорен с Велев/Димов/Пелето).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 20 юни 2013 17:06

ralka_levskarka написа:Атаката е оправена, поне според мен, Вутов, Рамос - могат да играят зад нападателя, Гари и Лопес по крилата, като, ако Рамос е на терена и тримата могат да си въртят местата, с Вутов също може да се получи :? (разбира се няма да е лошо и другите юноши да поиграят)
Време е за защитата, чак аз почвам да се дразня, а определено съм от хората с голямо търпение :evil:

Споко! След две седмици ще играем с двойка Ангелов - Везалов в защита, но за следващия кръг ни трябват по-сериозни централни защитници. :idea:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 юни 2013 10:50

Защитниците-е-е-е-е-е....

Върни се в “Архив”