Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 19 юни 2013 08:42

b.s.crew написа:
Bourgas написа:
b.s.crew написа:Момчета,сега видях снимката от другата тема от нашият стадион.Вече нещата излизат извън контрол това е повече от убийство бах мама му.Давайте ако има будни хора тука и свързани с фенклуб и т.н. ако изобщо функционира подобна организация да дигаме шум.Умишлено го убиват комплекса и го заграбват на парче.Няма как да се появи отново черноморският дух докато не се борим за дома си.Това само така за начало го споделям скоро ще имам и повече варианти какво може да се направи да се обърне внимание.Не трябва да оставяме това да продължава.

Всеки божи път като се видим с няой от ръководството го повдигаме този въпрос. Нито те, нито кмета не могат да дадат ни отговор, ни решение. Какво да направим, поискахме поне да се играят контроли и прочие там, но и това не може. Ако имаш идеи, сподели ги, ще ги представя там, където е нужно. Будни хора има, но повечето чакат на течението.

Ами първо трябва среща с Алекси той знае най-добре ситуацията.После да се дигне шум,няма да стане работата с таз апатия.

Че Алекси ми кажи какво ще направи? Че мен акълът не ми го побира, наистина...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 19 юни 2013 11:16

Цаца , много е лесно да се дават оценки и акъл от Англия . как искаш да се промени ситуацията със стадиона като няма финанси ???? НЯМА , разбираш ли НЯМА !!!! Даже ще ти кажа нещо , което го знам от 2 дни . Ситуацията в клуба е еквивалентна на тази при мазните . Киряков прави чудеса от храброст за да оцеляваме .
На всяка среща се коментира стадиона , включително и на последната с кмета , на която и аз присъствах . НЯМА ИНВЕСТИТОРИ .
Може би ти можеш да докараш някой богат британец . Ето имаш мисия вече , действай !

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 19 юни 2013 12:48

Ами Алекси има какво да каже,защото е единствения които е по цял ден там и се опитва да подържа нещата.Терена е поне идеален това се вижда от снимките,Има много неща които без пари могат да се направят стига с тез пари.И стига с тез обвинения от чужбина е най-лесно ,щото е еднакво трудно от всяякъде да гледаш ,че пъпната ти връв е скъсана и никой нищо неправи ,а стадиона се разпачетосва и се завзема на малки дози.Може спокойно да се настоява пред кмета поне водата и тока да пуснат,да отрежат дърветата,да го окастрят да го приведат в нормален вид.Може с няколко спрея малките акули да го нашарят от вън да се знае ,че още тупти нещо вътре,може да се направи клип с децата от школата в стил коледните кампании да се даде гласност за проблема.Киряка може да се пита защо не се подържа поне в нормален вид за тренировки и защо не се довършва кампуса ,а се подкрепят така индиректно разни частни школи или това е целта.
Трябва някой надъхан да обикаля институциите радиа,,вестници ит.н. Просто идеята ми е да се инициира кампания да се обхване възможни най-много хора това е, нещо лошо ли съзряхте.Няма защо да се чудим къде са хората те не идват щото не виждат нещо което да е свързано с Черноморец отдалечаваме се все повече от корените си.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 19 юни 2013 14:04

Много уважавам Тошко, и само заради това нищо няма да поустна по темата, но като гледам едно "футболно" джудже какво прави с отборите в в Бг. - недоумявам - накъде сме тръгнали и даваме ли си сметка какво ни чака.......То бива бива ама като гледам може да закрият цялата А група, да стане с един лиценз! Еба ти държавата смешна!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 19 юни 2013 20:00

Юношите набор 1998 ще играят полуфинал на републиканското първенство срещу ЦСКА,събота от 10:30 часа на нашия стадион. :)
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 юни 2013 20:13

Изображение
Събота от 10:30 на нашият стадион "Черноморец" ,полуфинал на републиканското първенство.
Да подкрепим малките акули по пътя към финала!
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 19 юни 2013 20:39

cena62 написа:Юношите набор 1998 ще играят полуфинал на републиканското първенство срещу ЦСКА,събота от 10:30 часа на нашия стадион. :)

Този път съм там. :lol: :lol: Таман след работа. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 19 юни 2013 20:41

не знам дали емблемата на ЦСКА е още валидна
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62