b.s.crew написа:Bourgas написа:b.s.crew написа:Момчета,сега видях снимката от другата тема от нашият стадион.Вече нещата излизат извън контрол това е повече от убийство бах мама му.Давайте ако има будни хора тука и свързани с фенклуб и т.н. ако изобщо функционира подобна организация да дигаме шум.Умишлено го убиват комплекса и го заграбват на парче.Няма как да се появи отново черноморският дух докато не се борим за дома си.Това само така за начало го споделям скоро ще имам и повече варианти какво може да се направи да се обърне внимание.Не трябва да оставяме това да продължава.
Всеки божи път като се видим с няой от ръководството го повдигаме този въпрос. Нито те, нито кмета не могат да дадат ни отговор, ни решение. Какво да направим, поискахме поне да се играят контроли и прочие там, но и това не може. Ако имаш идеи, сподели ги, ще ги представя там, където е нужно. Будни хора има, но повечето чакат на течението.
Ами първо трябва среща с Алекси той знае най-добре ситуацията.После да се дигне шум,няма да стане работата с таз апатия.
Че Алекси ми кажи какво ще направи? Че мен акълът не ми го побира, наистина...
[/center]
[/center]