Sofia_1914 написа:Raoul_Duke написа:flo. написа:На бройка до докарвате.Всичко останало е доста слабо
E, да... Не може да се мерим с вас.
Тихо!
.... и показа снимка от протеста срещу селския
Това някаква затапка ли трябваше да е
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sofia_1914 написа:Raoul_Duke написа:flo. написа:На бройка до докарвате.Всичко останало е доста слабо
Тихо!

1912_plovdiv написа:Sofia_1914 написа:Raoul_Duke написа:flo. написа:На бройка до докарвате.Всичко останало е доста слабо
Тихо!
.... и показа снимка от протеста срещу селския![]()
Това някаква затапка ли трябваше да е![]()
Teo написа:Най-добрата публика за сезон 2012-2013![]()
От новия сезон сме ние
Sofia_1914 написа:
Снимка от ваше гостуване на Герена. Фактите са си факти. Не ме интересува селски, градски- в София дълго време повече от 3 автобуса не идвахте!
Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!
joring написа:Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!
[/offtopic]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта