Най-доброто от бултрасите през сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912_plovdiv
Контакти:

Re: Най-доброто от бултрасите през сезона

Мнениеот 1912_plovdiv » 16 юни 2013 22:43

Sofia_1914 написа:
Raoul_Duke написа:
flo. написа:На бройка до докарвате.Всичко останало е доста слабо :idea:

E, да... Не може да се мерим с вас.

Тихо!

.... и показа снимка от протеста срещу селския :lol:

Това някаква затапка ли трябваше да е :?: :lol:

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 юни 2013 22:51

Тоя сезон си бяхте най-добри... иначе и според мен бройката ви е най-добра. Ултраси- не.
Изображение

Потребителски аватар
Sofia_1914
Контакти:

Мнениеот Sofia_1914 » 16 юни 2013 22:55

1912_plovdiv написа:
Sofia_1914 написа:
Raoul_Duke написа:
flo. написа:На бройка до докарвате.Всичко останало е доста слабо :idea:

E, да... Не може да се мерим с вас.

Тихо!

.... и показа снимка от протеста срещу селския :lol:

Това някаква затапка ли трябваше да е :?: :lol:

Снимка от ваше гостуване на Герена. Фактите са си факти. Не ме интересува селски, градски- в София дълго време повече от 3 автобуса не идвахте!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 юни 2013 22:56

Най-добрата публика за сезон 2012-2013 ;)

От новия сезон сме ние 8-)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 16 юни 2013 23:00

Teo написа:Най-добрата публика за сезон 2012-2013 ;)

От новия сезон сме ние 8-)

Ръкавицата е хвърлена... :mrgreen:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
1912_plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912_plovdiv » 16 юни 2013 23:02

Sofia_1914 написа:
Снимка от ваше гостуване на Герена. Фактите са си факти. Не ме интересува селски, градски- в София дълго време повече от 3 автобуса не идвахте!

Пич, вие ако не сте на първо място 3 автобуса ви е домакинската публика :lol: Направихте няколко много добри неща, но всичко се изчепва само с мачовете с Цска и 2 мача битка за първото място. Всичко друго ви е пълен смях ;)
Последна промяна от 1912_plovdiv на 16 юни 2013 23:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 юни 2013 02:02

Един е Ботев !!! Един е Ботев на Пловдив !!!!!!

Клипа е надъхващ :twisted:

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 17 юни 2013 02:05

Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!
Е драги буфери, аз съм жАлт и днеска бях на протеста, бяха и много мои приятели, всичките до един все фенове на Ботев!
Ботев е религия, но България е нашата родина и не можем да стоим безучастно когато шайка престъпници се гаврят с майка България!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XTLyopknoHQ[/youtube]
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 17 юни 2013 08:45

Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!

Ти сигурен ли си че си от Ботев???? Щото като стил това което си написал ми напомня на , както казваш тъпите буфери. Какво очакваш да направи един футболен фен клуб :?: кой фен клуб взе страна в тези протести :?: а какво ли им се иска на тъпите буфери да се случи :?: :idea: те ако бяха такива родолюбци щяха ли да търпят политическата пропаганда на Марешки :?: Не. Дребните им душици се надяват на нещо друго което не само че няма да стане ами звучи смешно... Иначе ти имаш право да показваш гражданската си позиция, както и всички ние, когато и както намерим за добре. гледам дори и аватара ти в спортен форум е политически обвързан-няма лошо твоя работа...

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 юни 2013 09:06

joring написа:Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!

Ами вземи направо да се преместиш на сметището зад ВСИ, щом толкова са те изкефили вазелините. Единствената група... хора (трудно е да се използва тази дума в случая), която отива на общонационален протест, демонстрирайки клубни пристрастия. Отиват, за да протестират против... "жАлтите". И тая кретения те кефи? Кефи те това, че са политически изтривалки с морал, колкото на една тоалетна чиния? До оня ден им нареждаха за гласуват за Марешки, правиха подписки, кълняха му се във вярност, а днес новият им идол стана Шланга. Същият, против когото издигаха транспаранти навремето и против когото преди 2 години (случаят Катуница) всички ние скандирахме: "Бойко Борисов п......, п.......". Щом те кефи магистралното поведение на ненужните, породено естествено от неизлечимите им комплекси, присъедини се спокойно към тях. Ние, ботевистите, оставаме политически необвързани. Да се кланят на мутри и ченгета оставяме на тях!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”