Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:11

Смисъл ? Че съм техен симпатизант или техен член ?

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 22:12

Синьо сърце написа:Преди месец говорих с техен кадър, мой добър познат и вече депутат. Готови ли сте, питам, имате ли идея и ще се справите ли? Готови сме-вика. Нали си наясно, че насерете ли се сега, много лошо?-питам. Наясно сме-отговаря. :o
Началото верно е катастрофално-като началото на Великата Отечествена за руснаците. Не знам с кво са наясно, но трябва да прекарат страната през зимата и да я стабилизират. Вместо това кадруват на ДАНС. Сигурно е важна ДАНС, но нас друго ни бърка-доходи, работа, цени, сметки! Да се хващат у работа или ...

Абе те комунетата може и наистина да са готови, ама проблема им е, че в момента ДПС са ги хванали за ташаците и няма мърдане. Затова и съм склонен да ги оправдая ДОНЯКЪДЕ комунетата, макар че както вече споменах неведнъж, кредитът ми на доверие е тотално изчерпан. Да почват да ни показват вече тия велики техни идеи, че докато ги обяснят на народа, току-виж паднали от власт :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:12

W84me написа:
dunavfc написа:
W84me написа:Добре де, кажете какво прави дебеЛили Палова на тези спонтанни протести?! :mrgreen:

Ти какво искаш да намекнеш не мога да разбера ? Че ГЕРБ организира протестите ли ? Дори и след днешният ден ли вярваш в това ? Лили Павлова прави,това което правят и колегите и от ДСБ и ДБГ,съпричастна е с хората ;)

Не, протестите са организирани от извънземните... :mrgreen:

Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юни 2013 22:13

Че си симпатизант,мисля че е вън от съмнение,докато за член..твърде е вероятно(ако си пълнолетен) ;)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 юни 2013 22:15

Президентът Плевнелиев показа недопустима партийна пристрастност по казуса "Делян Пеевски".
Той мълчеше по време на безобразията на предишното управление на ГЕРБ.
Тогава президентът не смяташе, че е неуместно България да има за министър-председател една бивша мутра.
Плевнелиев не видя нищо нередно и в това МВР да бъде ръководено от един ВИФаджия като Цвъцко.
Сега обаче Плевнелиев скочи като ужилен, когато един следовател с 8 годишен стаж в системата беше предложен за шеф на ДАНС.
Дори да приемем, че Пеевски е неподходящ за поста, двойните стандарти на Пленелиев и очевАдното му партийно пристрастие към ГЕРБ лъснаха.
Г-н Президент, Вие, трябва да сте президент на всички българи, а не президент на ПП ГЕРБ !
Затова ОСТАВКА !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:17

Не съм член и никога не бих членувал в която и да е друга партия. Мисля, след 20 год. да направя собствена партия,да събера каймака на обществото и да ви оправя,ама засега съм просто зрител :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от dunavfc на 16 юни 2013 22:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 16 юни 2013 22:18

от dunavfc на 16 Юни 2013 19:42
Синьо Сърце,запомни ми думата до края на месеца,правителството си отива

Абсурд,пълен абсурд!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 22:18

smoothc написа:
от dunavfc на 16 Юни 2013 19:42
Синьо Сърце,запомни ми думата до края на месеца,правителството си отива

Абсурд,пълен абсурд!

Защото ?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 16 юни 2013 22:19

dunavfc написа:Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?

Разбира се, че са организирани от ГЕРБ !
99% от участниците в тях са привърженици на ГЕРБ и сега полудяват от яд, че не са на власт Боко Тиквата и Цвъцко с 6-те апартамента.
Много смешно и неестествено е да протестираш срещу правителство, което не е управлявало и две седмици, а преди това да си мълчал 4 години, въпреки очевидните безобразия на предишните управляващи.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 юни 2013 22:21

dunavfc написа:Не съм член и никога не бих членувал в която и да е друга партия. Мисля, след 20 год. да направя собствена партия,да събера каймака на обществото и да ви оправя,ама засега съм просто зрител :mrgreen: :mrgreen:

Берба, ти ли си? Футбола ни преди или след като оправиш държавата ще го направиш :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Архив”