Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев
Смисъл ? Че съм техен симпатизант или техен член ?
Синьо сърце написа:Преди месец говорих с техен кадър, мой добър познат и вече депутат. Готови ли сте, питам, имате ли идея и ще се справите ли? Готови сме-вика. Нали си наясно, че насерете ли се сега, много лошо?-питам. Наясно сме-отговаря.![]()
Началото верно е катастрофално-като началото на Великата Отечествена за руснаците. Не знам с кво са наясно, но трябва да прекарат страната през зимата и да я стабилизират. Вместо това кадруват на ДАНС. Сигурно е важна ДАНС, но нас друго ни бърка-доходи, работа, цени, сметки! Да се хващат у работа или ...
Абе те комунетата може и наистина да са готови, ама проблема им е, че в момента ДПС са ги хванали за ташаците и няма мърдане. Затова и съм склонен да ги оправдая ДОНЯКЪДЕ комунетата, макар че както вече споменах неведнъж, кредитът ми на доверие е тотално изчерпан. Да почват да ни показват вече тия велики техни идеи, че докато ги обяснят на народа, току-виж паднали от власт

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев
W84me написа:dunavfc написа:W84me написа:Добре де, кажете какво прави дебеЛили Палова на тези спонтанни протести?!
Ти какво искаш да намекнеш не мога да разбера ? Че ГЕРБ организира протестите ли ? Дори и след днешният ден ли вярваш в това ? Лили Павлова прави,това което правят и колегите и от ДСБ и ДБГ,съпричастна е с хората
Не, протестите са организирани от извънземните...
Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?
Че си симпатизант,мисля че е вън от съмнение,докато за член..твърде е вероятно(ако си пълнолетен) 

Президентът Плевнелиев показа недопустима партийна пристрастност по казуса "Делян Пеевски".
Той мълчеше по време на безобразията на предишното управление на ГЕРБ.
Тогава президентът не смяташе, че е неуместно България да има за министър-председател една бивша мутра.
Плевнелиев не видя нищо нередно и в това МВР да бъде ръководено от един ВИФаджия като Цвъцко.
Сега обаче Плевнелиев скочи като ужилен, когато един следовател с 8 годишен стаж в системата беше предложен за шеф на ДАНС.
Дори да приемем, че Пеевски е неподходящ за поста, двойните стандарти на Пленелиев и очевАдното му партийно пристрастие към ГЕРБ лъснаха.
Г-н Президент, Вие, трябва да сте президент на всички българи, а не президент на ПП ГЕРБ !
Затова ОСТАВКА !
Той мълчеше по време на безобразията на предишното управление на ГЕРБ.
Тогава президентът не смяташе, че е неуместно България да има за министър-председател една бивша мутра.
Плевнелиев не видя нищо нередно и в това МВР да бъде ръководено от един ВИФаджия като Цвъцко.
Сега обаче Плевнелиев скочи като ужилен, когато един следовател с 8 годишен стаж в системата беше предложен за шеф на ДАНС.
Дори да приемем, че Пеевски е неподходящ за поста, двойните стандарти на Пленелиев и очевАдното му партийно пристрастие към ГЕРБ лъснаха.
Г-н Президент, Вие, трябва да сте президент на всички българи, а не президент на ПП ГЕРБ !
Затова ОСТАВКА !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Не съм член и никога не бих членувал в която и да е друга партия. Мисля, след 20 год. да направя собствена партия,да събера каймака на обществото и да ви оправя,ама засега съм просто зрител

Последна промяна от dunavfc на 16 юни 2013 22:18, променено общо 1 път.
от dunavfc на 16 Юни 2013 19:42
Синьо Сърце,запомни ми думата до края на месеца,правителството си отива
Абсурд,пълен абсурд!
smoothc написа:от dunavfc на 16 Юни 2013 19:42
Синьо Сърце,запомни ми думата до края на месеца,правителството си отива
Абсурд,пълен абсурд!
Защото ?
dunavfc написа:Аре дръж се поне един път сериозно....Смяташ,че тия протести в момента не са на гражданите,а са организирани от ГЕРБ ? Да или не ?
Разбира се, че са организирани от ГЕРБ !
99% от участниците в тях са привърженици на ГЕРБ и сега полудяват от яд, че не са на власт Боко Тиквата и Цвъцко с 6-те апартамента.
Много смешно и неестествено е да протестираш срещу правителство, което не е управлявало и две седмици, а преди това да си мълчал 4 години, въпреки очевидните безобразия на предишните управляващи.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

dunavfc написа:Не съм член и никога не бих членувал в която и да е друга партия. Мисля, след 20 год. да направя собствена партия,да събера каймака на обществото и да ви оправя,ама засега съм просто зрител![]()
Берба, ти ли си? Футбола ни преди или след като оправиш държавата ще го направиш

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.