Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Христолов джироса акциите си в Ботев днес
Абе незнам, ама Тинаци и Сириняно ги минават кат малка гара. И в Ловеч и в Надежда бяха супер зле двата бека. ЦСКА ще ни спукат гъза по крилата.

rump_shaker написа:Абе незнам, ама Тинаци и Сириняно ги минават кат малка гара. И в Ловеч и в Надежда бяха супер зле двата бека. ЦСКА ще ни спукат гъза по крилата.
За съжаление е вярно. Най сме зле по фланговете на защитата.
Христолов джироса акциите си в Ботев днес
8:27 / 05.10.2009 г.
Салерно е доволен от преговорите с Христолов. Снмика: news4000.bg
неделя, 4 окт 2009 г.
София Крумова - News4000.bg
След 5-часови заключителни разговори в адвокатска кантора Шилев, мажоритарният собственик на Ботев Димитър Христолов джироса днес своите акции на италиански бизнесмени. Точно в 16:00 часа, групата от Апенините предвождана от Франческо Салерно напусна щастлива кабинета на Христоловия адвокат.
"Всичко между купувач и продавач приключи. Следват формалности като нотариална заверка и резолюция от няколко институции, сред които Комсията за защита на конкуренцията. Мисля, че до 20 дни ще обявим сделката за напълно финализирана", заяви пред news4000.bg Франческо Салерно, който е дясна ръка на неуспелия да пристигне през уикенда главен спонсор на "канарчетата" - Марко Орнела.
Строителният предприемач се очаква в Пловдив за шампионатния мач с ЦСКА, потвърди Салерно. Веднага след срещата при адвокат Недялко Шилев, 130-килограмовият италианец замина със своите юристи към летище "София".
Салерно е доволен от преговорите с Христолов. Снмика: news4000.bg
неделя, 4 окт 2009 г.
София Крумова - News4000.bg
След 5-часови заключителни разговори в адвокатска кантора Шилев, мажоритарният собственик на Ботев Димитър Христолов джироса днес своите акции на италиански бизнесмени. Точно в 16:00 часа, групата от Апенините предвождана от Франческо Салерно напусна щастлива кабинета на Христоловия адвокат.
"Всичко между купувач и продавач приключи. Следват формалности като нотариална заверка и резолюция от няколко институции, сред които Комсията за защита на конкуренцията. Мисля, че до 20 дни ще обявим сделката за напълно финализирана", заяви пред news4000.bg Франческо Салерно, който е дясна ръка на неуспелия да пристигне през уикенда главен спонсор на "канарчетата" - Марко Орнела.
Строителният предприемач се очаква в Пловдив за шампионатния мач с ЦСКА, потвърди Салерно. Веднага след срещата при адвокат Недялко Шилев, 130-килограмовият италианец замина със своите юристи към летище "София".
- yasen_ov4arov
Абе хора какво стана с онова италианче дето беше най-перспективния до 21 години и камерунския национал?Иначе по крилата сме пълен чеп това е вярно.На мача със Славия ми направиха впечатление,че са пълни мухи без глави.А дано попълнят слабите места ,а иначе Васко Василев не става за титуляр за мен,малкият Кочев също
.Жалко,че школата ни реално след Саидходжа не е дала нито един приличен играч.За мен сериозно можем да говорим за залагане на ДЮШ ако се намери НОРМАЛЕН терен и се викне Джоров отново за треньор.Както и да е,за мен лично най-важното е да видим прословутите нови екипи ,на които да пише Пепси.Този път вече и мен ме съмнява Селския да реши да провали сделката ако купувачите са реални.

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Абе хора какво стана с онова италианче дето беше най-перспективния до 21 години и камерунския национал
Доколкото знам тази седмица ще ги картотекират и за мача със ЦСКА ще са на линия.Освен това италиянците казали, че до десетина дена ще докарат още 4-5 играча.
Явно се очертават две доста интерестни седмици до мача със ЦСКА
yasen_ov4arov написа:Абе хора какво стана с онова италианче дето беше най-перспективния до 21 години и камерунския национал?Иначе по крилата сме пълен чеп това е вярно.На мача със Славия ми направиха впечатление,че са пълни мухи без глави.А дано попълнят слабите места ,а иначе Васко Василев не става за титуляр за мен,малкият Кочев също.Жалко,че школата ни реално след Саидходжа не е дала нито един приличен играч.За мен сериозно можем да говорим за залагане на ДЮШ ако се намери НОРМАЛЕН терен и се викне Джоров отново за треньор.Както и да е,за мен лично най-важното е да видим прословутите нови екипи ,на които да пише Пепси.Този път вече и мен ме съмнява Селския да реши да провали сделката ако купувачите са реални.
Ако гвориш за Иларио Лана, Пичоне каза, че му чакат жълтата карта и веднага го картотекират. На мен пък миналата седмица ми каза, че си чака трансфера и се надява да излезе най-рано срещу ЦСКА

За Мбамба мисля, че пак чакат жълта карта.
И аз отдавна искам Митко Джоров обратно в ДЮШ.
А на екипите надали ще пише Пепси. Най вероятно ще е едно от тези лога

Май се оказа, че тая работа с джиросването е само блъф на news4000. Справка:
ttp://www.marica.bg/show.php?id=12997
ttp://www.marica.bg/show.php?id=12997
fen_1912 написа:Май се оказа, че тая работа с джиросването е само блъф на news4000. Справка:
http://www.marica.bg/show.php?id=12997
какво като са се прибрали. Сега има пауза. Те са си картотекирани играчи на Ботев. Също така Марица е доказано буферски вестник и всичко вътре е много преувеличено
Значи има два неоспорими факта 1-В-к "Марица" е буферска клоака 2-Дописката казва "Христолов отрече да е джиросвал акциите си..." . Кога "отрече" ? Пред кого "отрече" ? Коя друга медия също потвърждава че "Христолов отрече..." ? Никоя друга медия. По всичко личи че това е пълна измишльотина на "Марица" с цел да се дразнят ботевисти.Botev1912 написа:fen_1912 написа:Май се оказа, че тая работа с джиросването е само блъф на news4000. Справка:
http://www.marica.bg/show.php?id=12997
какво като са се прибрали. Сега има пауза. Те са си картотекирани играчи на Ботев. Също така Марица е доказано буферски вестник и всичко вътре е много преувеличено

Нека си пишат буферчетата каквото си искат,пък и нали знаете надеждата умира последна и сега на болните им буферски мозъчета май само това остана
, след 2-3 седмици като минем и през нотариус ще им е още по гадничко и да видим тогава какви ще ги мислят
.