Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Христолов джироса акциите си в Ботев днес

Мнениеот rump_shaker » 04 окт 2009 23:26

Абе незнам, ама Тинаци и Сириняно ги минават кат малка гара. И в Ловеч и в Надежда бяха супер зле двата бека. ЦСКА ще ни спукат гъза по крилата.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 05 окт 2009 07:21

rump_shaker написа:Абе незнам, ама Тинаци и Сириняно ги минават кат малка гара. И в Ловеч и в Надежда бяха супер зле двата бека. ЦСКА ще ни спукат гъза по крилата.

За съжаление е вярно. Най сме зле по фланговете на защитата.

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Христолов джироса акциите си в Ботев днес

Мнениеот Рикелме » 05 окт 2009 08:28

8:27 / 05.10.2009 г.

Христолов джироса акциите си в Ботев днес

Салерно е доволен от преговорите с Христолов. Снмика: news4000.bg

неделя, 4 окт 2009 г.

София Крумова - News4000.bg

След 5-часови заключителни разговори в адвокатска кантора Шилев, мажоритарният собственик на Ботев Димитър Христолов джироса днес своите акции на италиански бизнесмени. Точно в 16:00 часа, групата от Апенините предвождана от Франческо Салерно напусна щастлива кабинета на Христоловия адвокат.

"Всичко между купувач и продавач приключи. Следват формалности като нотариална заверка и резолюция от няколко институции, сред които Комсията за защита на конкуренцията. Мисля, че до 20 дни ще обявим сделката за напълно финализирана", заяви пред news4000.bg Франческо Салерно, който е дясна ръка на неуспелия да пристигне през уикенда главен спонсор на "канарчетата" - Марко Орнела.

Строителният предприемач се очаква в Пловдив за шампионатния мач с ЦСКА, потвърди Салерно. Веднага след срещата при адвокат Недялко Шилев, 130-килограмовият италианец замина със своите юристи към летище "София".

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 05 окт 2009 09:37

Абе хора какво стана с онова италианче дето беше най-перспективния до 21 години и камерунския национал?Иначе по крилата сме пълен чеп това е вярно.На мача със Славия ми направиха впечатление,че са пълни мухи без глави.А дано попълнят слабите места ,а иначе Васко Василев не става за титуляр за мен,малкият Кочев също :roll: .Жалко,че школата ни реално след Саидходжа не е дала нито един приличен играч.За мен сериозно можем да говорим за залагане на ДЮШ ако се намери НОРМАЛЕН терен и се викне Джоров отново за треньор.Както и да е,за мен лично най-важното е да видим прословутите нови екипи ,на които да пише Пепси.Този път вече и мен ме съмнява Селския да реши да провали сделката ако купувачите са реални.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 05 окт 2009 10:25

Абе хора какво стана с онова италианче дето беше най-перспективния до 21 години и камерунския национал

Доколкото знам тази седмица ще ги картотекират и за мача със ЦСКА ще са на линия.Освен това италиянците казали, че до десетина дена ще докарат още 4-5 играча.
Явно се очертават две доста интерестни седмици до мача със ЦСКА

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 05 окт 2009 21:04

yasen_ov4arov написа:Абе хора какво стана с онова италианче дето беше най-перспективния до 21 години и камерунския национал?Иначе по крилата сме пълен чеп това е вярно.На мача със Славия ми направиха впечатление,че са пълни мухи без глави.А дано попълнят слабите места ,а иначе Васко Василев не става за титуляр за мен,малкият Кочев също :roll: .Жалко,че школата ни реално след Саидходжа не е дала нито един приличен играч.За мен сериозно можем да говорим за залагане на ДЮШ ако се намери НОРМАЛЕН терен и се викне Джоров отново за треньор.Както и да е,за мен лично най-важното е да видим прословутите нови екипи ,на които да пише Пепси.Този път вече и мен ме съмнява Селския да реши да провали сделката ако купувачите са реални.

Ако гвориш за Иларио Лана, Пичоне каза, че му чакат жълтата карта и веднага го картотекират. На мен пък миналата седмица ми каза, че си чака трансфера и се надява да излезе най-рано срещу ЦСКА :roll:
За Мбамба мисля, че пак чакат жълта карта.
И аз отдавна искам Митко Джоров обратно в ДЮШ.
А на екипите надали ще пише Пепси. Най вероятно ще е едно от тези лога Изображение или Изображение, а екипите дано са тези Изображение
8-)
Изображение

fen_1912
Контакти:

Мнениеот fen_1912 » 05 окт 2009 21:57

Май се оказа, че тая работа с джиросването е само блъф на news4000. Справка:
ttp://www.marica.bg/show.php?id=12997

Botev1912
Контакти:

Мнениеот Botev1912 » 06 окт 2009 08:52

fen_1912 написа:Май се оказа, че тая работа с джиросването е само блъф на news4000. Справка:
http://www.marica.bg/show.php?id=12997

какво като са се прибрали. Сега има пауза. Те са си картотекирани играчи на Ботев. Също така Марица е доказано буферски вестник и всичко вътре е много преувеличено

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 06 окт 2009 08:59

Botev1912 написа:
fen_1912 написа:Май се оказа, че тая работа с джиросването е само блъф на news4000. Справка:
http://www.marica.bg/show.php?id=12997

какво като са се прибрали. Сега има пауза. Те са си картотекирани играчи на Ботев. Също така Марица е доказано буферски вестник и всичко вътре е много преувеличено
Значи има два неоспорими факта 1-В-к "Марица" е буферска клоака 2-Дописката казва "Христолов отрече да е джиросвал акциите си..." . Кога "отрече" ? Пред кого "отрече" ? Коя друга медия също потвърждава че "Христолов отрече..." ? Никоя друга медия. По всичко личи че това е пълна измишльотина на "Марица" с цел да се дразнят ботевисти. 8-)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 окт 2009 10:17

Нека си пишат буферчетата каквото си искат,пък и нали знаете надеждата умира последна и сега на болните им буферски мозъчета май само това остана :) , след 2-3 седмици като минем и през нотариус ще им е още по гадничко и да видим тогава какви ще ги мислят ;) .

Върни се в “Архив”