Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот eMs1 » 14 юни 2013 10:41

Нямам думи......

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 14 юни 2013 10:42

Покрай оставката на ГЕРБ си мислех, че хората ще реват за Тиквата. Искаше ми се да не съм прав, ама така ще излезе. А тая гад пеевски е по-гнусен от доган, станишката, цв.цв. и дянков взети заедно.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 10:43

Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.

Много си прав, но и на комунистите трябва да се търси отговорност. Тези за 6 месеца ще ограбят България

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 10:46

Daniel Levski написа:
Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.

Много си прав, но и на комунистите трябва да се търси отговорност. Тези за 6 месеца ще ограбят България

Не няма. Просто ще подпишат договорите по които след това ще плащаме 20-30 години.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 10:47

Daniel Levski написа:
JimBeam написа:При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС, групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарна зала.

А този кретен Бойко до кога ще се прави на сърдитият и не спре да излиза постоянно от парламента, когато трябва да се взимат решения?Защо неговата партия не гласува против и можеше и да не го изберат?Аз ще ви кажа нарочно го прави, за да може после да казва вижте какво избраха.

114 гласа "за", десет бяха "против", а един се въздържа.

Ако бяха гласували против щяха да станат 107 гласа и можеше да обърнат нещата, ама не нали трябва да се правим на обидени.

И как със 107 гласа ще обърнат нещата, като мнозинството е гласувало със 114 гласа. Много си пр.ст.

И да добавя ГЕРБ са гласували и са били 87 против /колкото са били в залата/, къде е Воленчо не е ясно

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 14 юни 2013 10:48

Daniel Levski написа:

Трябва да се търси отговорност от всички ония мекотели и мъртви души,които дадоха възможност на турци и цигани на изборите да определят нашата съдба и съдбата на нашите български деца.Аз имам две момчета на 1 и 3 годинки,и няма още дълго да търпя това садо-мазо.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 юни 2013 10:49

Това видео е достатъчно :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h89qop0xQAE[/youtube]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 10:50

luxorus написа:
Daniel Levski написа:

Трябва да се търси отговорност от всички ония мекотели и мъртви души,които дадоха възможност на турци и цигани на изборите да определят нашата съдба и съдбата на нашите български деца.Аз имам две момчета на 1 и 3 годинки,и няма още дълго да търпя това садо-мазо.

Виж би подписа, почел съм един от тях.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юни 2013 10:52

zlatan написа:мислех че това е спортен форум.

Начало форуми Gong.bg ‹ Гонг ‹ Разни ‹ Свободна зона
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 14 юни 2013 10:54

Това вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! Вън боклуците от България

Върни се в “Архив”