Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС
Нямам думи......
- ПортугалецКамикадзе
Покрай оставката на ГЕРБ си мислех, че хората ще реват за Тиквата. Искаше ми се да не съм прав, ама така ще излезе. А тая гад пеевски е по-гнусен от доган, станишката, цв.цв. и дянков взети заедно.
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.
- Daniel Levski
- Контакти:
Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.
Много си прав, но и на комунистите трябва да се търси отговорност. Тези за 6 месеца ще ограбят България
Daniel Levski написа:Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.
Много си прав, но и на комунистите трябва да се търси отговорност. Тези за 6 месеца ще ограбят България
Не няма. Просто ще подпишат договорите по които след това ще плащаме 20-30 години.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- Daniel Levski
- Контакти:
Daniel Levski написа:JimBeam написа:При обявяването името на Делян Пеевски за кандидат за председател на ДАНС, групата на ГЕРБ демонстративно напусна пленарна зала.
А този кретен Бойко до кога ще се прави на сърдитият и не спре да излиза постоянно от парламента, когато трябва да се взимат решения?Защо неговата партия не гласува против и можеше и да не го изберат?Аз ще ви кажа нарочно го прави, за да може после да казва вижте какво избраха.
114 гласа "за", десет бяха "против", а един се въздържа.
Ако бяха гласували против щяха да станат 107 гласа и можеше да обърнат нещата, ама не нали трябва да се правим на обидени.
И как със 107 гласа ще обърнат нещата, като мнозинството е гласувало със 114 гласа. Много си пр.ст.
И да добавя ГЕРБ са гласували и са били 87 против /колкото са били в залата/, къде е Воленчо не е ясно
Daniel Levski написа:Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.
Трябва да се търси отговорност от всички ония мекотели и мъртви души,които дадоха възможност на турци и цигани на изборите да определят нашата съдба и съдбата на нашите български деца.Аз имам две момчета на 1 и 3 годинки,и няма още дълго да търпя това садо-мазо.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Това видео е достатъчно :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h89qop0xQAE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h89qop0xQAE[/youtube]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
luxorus написа:Daniel Levski написа:Nuro написа:Едно от първите евентуални протестни действия, трябва да е искане на отговорност от ПП Атака, по-точно Сидеров. За пореден път станаха главни виновници за приемане на безумни предложения от БСП и ДПС.
Трябва да се търси отговорност от всички ония мекотели и мъртви души,които дадоха възможност на турци и цигани на изборите да определят нашата съдба и съдбата на нашите български деца.Аз имам две момчета на 1 и 3 годинки,и няма още дълго да търпя това садо-мазо.
Виж би подписа, почел съм един от тях.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
- modor
- Контакти:
zlatan написа:мислех че това е спортен форум.
Начало форуми Gong.bg ‹ Гонг ‹ Разни ‹ Свободна зона
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
Това вече е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! Вън боклуците от България