Програма на Левски за сезон 2013/2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Програма на Левски за сезон 2013/2014

Мнениеот siniq_fen » 13 юни 2013 13:55

zuekaa написа:
siniq_fen написа:На Ботев много съм им набрал и всичко различно от победа в Пловдив ще го приема за тотален резил!!!

За какво си им набрал ???

Имам съмнения около мача им с Лудогорец, а срещу нас изиграха мача на живота си.
Само Левски!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 юни 2013 13:59

Колеги,тука пак виждам спорове какви мачове ще играем,кой силен,кой слаб и т.н.Ако беше начело на отбора ни инж.Гонзо,Иво "Втория начин" или някой друг псевдо ръководител да се притесняваме...

Начело на отбора ни е свети Наско,най-успешният спортно-технически ръководител в най-новата история на Левски София! ! !Противниците ни трябва да се страхуват от нас,а не ние от тях.Ники Ди Матео прави много успешни селекционни ходове и съм сигурен,НЕ,УБЕДЕН СЪМ,че Левски ще играе страхотен,нападателен футбол и ще мачка противниците си в България и в Лига Европа.От години не съм бил по-спокоен за бъдещето на отбора на сърцето ми.

От спортно-техническа точка единствения недостатък е,че започваме срещу Ботев в Пловдив на треньорския гений Мъри Стоилов,ще видим дали Митов си е извлекъл поуки от скандално слабия мач на Ил.Ил в Пловдив преди 4 месеца.

Само "сините",вечно "Сините"...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 13 юни 2013 14:02

siniq_fen написа:
zuekaa написа:
siniq_fen написа:На Ботев много съм им набрал и всичко различно от победа в Пловдив ще го приема за тотален резил!!!

За какво си им набрал ???

Имам съмнения около мача им с Лудогорец, а срещу нас изиграха мача на живота си.

Още много имаме да ви връщаме за 86-та. Това беше само началото.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Мародер
Контакти:

Мнениеот Мародер » 13 юни 2013 14:06

Страх тресе противниците! В момента ГГ умува как да играе с три армии срещу нас, двойно, тройно подсигуряване ще има- това е сигурен знак че Левски е тръгнал по правилния път...и все пак си мисля че срещу Тройната коалиция- ЦСКА-Литекс-Локо(СФ) без "Други начини" няма да стане ;)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 юни 2013 14:09

Защо ли ми се струва, че тази програма няма да е окончателната и другата седмица ще има нов формат и нов жребий на А група :lol:

Ако се запази тази програма, то първия кръг ще бъде умирачка... 40+ градуса, едва ли е най-приятното време за гледане на футбол, още повече за играенето на такъв. Ботев дали имат някакви планове до тогава да са сложили осветление, защото лятото на такива жеги да се играе е нечовешко.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 юни 2013 14:16

Adramelech написа:Защо ли ми се струва, че тази програма няма да е окончателната и другата седмица ще има нов формат и нов жребий на А група :lol:

Ако се запази тази програма, то първия кръг ще бъде умирачка... 40+ градуса, едва ли е най-приятното време за гледане на футбол, още повече за играенето на такъв. Ботев дали имат някакви планове до тогава да са сложили осветление, защото лятото на такива жеги да се играе е нечовешко.

Като нямат осветление кой им даде лиценз за А група и кой им дава пари от ТВ правата?
Иначе нищо чудно другата седмица да има нов жребий.
...

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 13 юни 2013 14:25

Foreigner написа:
Adramelech написа:Защо ли ми се струва, че тази програма няма да е окончателната и другата седмица ще има нов формат и нов жребий на А група :lol:

Иска ви се да ви се размине, но няма да ви огрее :twisted:
est. 1912

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 13 юни 2013 14:35

Tosh написа:
Foreigner написа:

Иска ви се да ви се размине, но няма да ви огрее :twisted:

Нефтохимик и стария или новия Цска не вземат лиценз групата става с 12 отбора. Ти какво предлагаш, всеки кръг да почиват по 2 отбора?
Освен това за нас е по-добре така, защото ние ще сме по-подготвени.
...

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юни 2013 14:48

Първия кръг,ще хвърчат перушини ! :twisted:
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юни 2013 14:54

Пожелавам успех на отбора. Сметки, резултати да давам и такива неща- не искам да правя. Преди тези мачове- Левски имат мачове за ЕКТ.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”