zuekaa написа:siniq_fen написа:На Ботев много съм им набрал и всичко различно от победа в Пловдив ще го приема за тотален резил!!!
За какво си им набрал ???
Имам съмнения около мача им с Лудогорец, а срещу нас изиграха мача на живота си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zuekaa написа:siniq_fen написа:На Ботев много съм им набрал и всичко различно от победа в Пловдив ще го приема за тотален резил!!!
siniq_fen написа:zuekaa написа:siniq_fen написа:На Ботев много съм им набрал и всичко различно от победа в Пловдив ще го приема за тотален резил!!!
Имам съмнения около мача им с Лудогорец, а срещу нас изиграха мача на живота си.
Adramelech написа:Защо ли ми се струва, че тази програма няма да е окончателната и другата седмица ще има нов формат и нов жребий на А група![]()
Ако се запази тази програма, то първия кръг ще бъде умирачка... 40+ градуса, едва ли е най-приятното време за гледане на футбол, още повече за играенето на такъв. Ботев дали имат някакви планове до тогава да са сложили осветление, защото лятото на такива жеги да се играе е нечовешко.
Foreigner написа:Adramelech написа:Защо ли ми се струва, че тази програма няма да е окончателната и другата седмица ще има нов формат и нов жребий на А група![]()
Ако се запази тази програма, то първия кръг ще бъде умирачка... 40+ градуса, едва ли е най-приятното време за гледане на футбол, още повече за играенето на такъв. Ботев дали имат някакви планове до тогава да са сложили осветление, защото лятото на такива жеги да се играе е нечовешко.
Иначе нищо чудно другата седмица да има нов жребий.
Tosh написа:Foreigner написа:Adramelech написа:Защо ли ми се струва, че тази програма няма да е окончателната и другата седмица ще има нов формат и нов жребий на А група![]()
Иначе нищо чудно другата седмица да има нов жребий.
Иска ви се да ви се размине, но няма да ви огрее
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта