Кой иска да е модератор и защо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой иска да е модератор и защо?
защо някой би искал да е модератор?... за да може да е като вас- адски дразнещ, провокиращ неудобните словесни опоненти и да проявява произвол на общо основание. аз лично, ако исках това щяха да са ми реалните аргументи. иначе ратуване за свободата на словото, защита на онеправданите и гнетени форумници... и подобни, галещи ухото, в случая окото, алабализми. аз съм банван тук за 6 години само два пъти и то от един и същи модератор, грейс_тужур, когато след една загуба на славия от родопа смолян на овча купел, в последните кръгове, споделих, че това е поведение "на лека жена, но не и на столичен футболен отбор" втория път беше, когато изразих недоволство по циничен начин от една реклама в гонг, която ми блокира щайгата три пъти за 20 минути. на десетките пъти, които същият ми е трил или коригирал мнения, пращал лични с-я няма да се спирам. но като се замисля не мога да си спестя как веднъж имаше тема за рождения му ден и аз написах, че се включвам към другите лицемери, които му честитят и добавих някакъв шаблон за РД-поздрав. след 1 час бяха останали само пожеланията, а те без началото на поста са излишни. малко се отклоних, но основната ми идея е, че потребителите не харесват модовете, защото са били засягани по някакъв начин и това не са били инциденти, а редовна практика. живи и здрави да сте щом ви се занимава с това. все пак трябва да ви е ясно, че българинът не бича някой да има повече власт от него, а какво остава да му се налага всеки ден
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- modor
- Контакти:
Аз предлагам ние обикновените потребители да може да избираме модератори. Мен лично ме интересува форума на Левски
И ми много болно болно, като гледам на какво ниво е в момента.

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Аз искам да съм модератор, за да банна всички профили на ТЕО, шивача и т.н. 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bulgaro
- Контакти:
Кой и защо иска да е модератор?
Обяснението се извежда от елементарната психологическа потребност на човека да доминира, да властва, да разполага с обществен авторитет, като тази съвкупност обуславя и наличие на самочувствието му. Когато си смачкан в живота, когато жена ти те подтиска, подиграва и смята за глупак, ако изобщо загубенякът е способен на интимна връзка с противоположния пол, когато в службата те правят на луд и те действат като в казарма, ако изобщо загубенякът е пригоден за каквато и да е работа, когато съседът ти се гаври всеки ден с теб, ако изобщо някой съсед приема загубеняка за съществуващ, тогава на човек не му остава нищо друго освен да стане модератор някъде, най-добре тук
Обяснението се извежда от елементарната психологическа потребност на човека да доминира, да властва, да разполага с обществен авторитет, като тази съвкупност обуславя и наличие на самочувствието му. Когато си смачкан в живота, когато жена ти те подтиска, подиграва и смята за глупак, ако изобщо загубенякът е способен на интимна връзка с противоположния пол, когато в службата те правят на луд и те действат като в казарма, ако изобщо загубенякът е пригоден за каквато и да е работа, когато съседът ти се гаври всеки ден с теб, ако изобщо някой съсед приема загубеняка за съществуващ, тогава на човек не му остава нищо друго освен да стане модератор някъде, най-добре тук

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- sudromanista73
- Контакти:
bulgaro написа:Кой и защо иска да е модератор?
+1912

- Trueplayer
- Контакти:
mavri написа:от няколко седмици си пускате такива теми за да се оправдаете от недоволството което предизвикват някои от модераторите с действията си.в повечето случаи се трият мнения само защото са на хора които са с друга клубна принадлежност.така че самото повдигане на въпроса си е комплексарщина .стига с тия теми в които да си показвате нарцисизма щото са безсмислени а си вършете работата коректно.та по темата модератор стават недоказани в обществото комплексари на които тук им е позволено да коля и бесят с кеф.
Браво mavri,много точно си го написал ! .... но е много вероятно и сега да не го разберат

Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг
Забележки:
1. Модераторите масово трият мнения, които не са нецензурни или офтопик, нито пък са някакви абсолютни измислици- трият ги просто защото ги провокират и дразнят.
3. Търпят се потребители, при които обидите и вулгаризмите, включително и на лична основа, са абсолютен рецидив и нормално поведение- потребители, на които само като им видиш ника в темата и знаеш, че добрият тон вече е развален и се почва с псувните. Недопускането на такива комплексари във форума би трябвало да ви е най-елементарното и основно задължение.
2. Това поне мен лично много ме дразни, не знам дали правилата на форума могат да се тълкуват така, че да се направи нещо по въпроса... Абе хора, тука се напълни с млади комунистически активисти, на които постоянно се дава трибуна да агитират за нелепата си идеология. ЕХОООООО, дори да оставим настрана, че в спортен форум се позволява всяка десета водеща тема да бъде от типа на "Колко са готини умопомрачените с червените петолъчки" , според мен сте ДЛЪЖНИ поне да се съобразявате, че Гонг произлиза от Дарик- единствената по-голяма институция в момента, която дава някакъв отпор на масовата обществена и медийна пропаганда на чевените петолъчки и възпитава народа в някакви по- западноевропейски ценности.
Не плюйте на дългогодишния труд на толкова много хора с това поведение, моля ви се! 
ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат.
Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата . 

Забележки:
1. Модераторите масово трият мнения, които не са нецензурни или офтопик, нито пък са някакви абсолютни измислици- трият ги просто защото ги провокират и дразнят.

3. Търпят се потребители, при които обидите и вулгаризмите, включително и на лична основа, са абсолютен рецидив и нормално поведение- потребители, на които само като им видиш ника в темата и знаеш, че добрият тон вече е развален и се почва с псувните. Недопускането на такива комплексари във форума би трябвало да ви е най-елементарното и основно задължение.

2. Това поне мен лично много ме дразни, не знам дали правилата на форума могат да се тълкуват така, че да се направи нещо по въпроса... Абе хора, тука се напълни с млади комунистически активисти, на които постоянно се дава трибуна да агитират за нелепата си идеология. ЕХОООООО, дори да оставим настрана, че в спортен форум се позволява всяка десета водеща тема да бъде от типа на "Колко са готини умопомрачените с червените петолъчки" , според мен сте ДЛЪЖНИ поне да се съобразявате, че Гонг произлиза от Дарик- единствената по-голяма институция в момента, която дава някакъв отпор на масовата обществена и медийна пропаганда на чевените петолъчки и възпитава народа в някакви по- западноевропейски ценности.

ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат.

Последна промяна от Blue1914 на 13 юни 2013 09:29, променено общо 1 път.
Преди време бях модератор у форума на датата за един доста продължителен период от време и само ще споделя, че това не е лесна работа, още повече, когато не вярваш в правилата, които защитаваш. Като например аз вярвам, че колкото по-малко модерация, толкова по-добре. Та разбирам ги модераторите, какво да правят завалийките, и те душа носят.
А конкретно по темата, не искам да съм модератор у тоя форум ако ще пари да ми дават, макар че признавам, с мен начело, форумът ще придобие едно съвсем, съвсем друго измерение...

А конкретно по темата, не искам да съм модератор у тоя форум ако ще пари да ми дават, макар че признавам, с мен начело, форумът ще придобие едно съвсем, съвсем друго измерение...

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- modor
- Контакти:
urkoto написа:Преди време бях модератор у форума на датата за един доста продължителен период от време и само ще споделя, че това не е лесна работа, още повече, когато не вярваш в правилата, които защитаваш. Като например аз вярвам, че колкото по-малко модерация, толкова по-добре. Та разбирам ги модераторите, какво да правят завалийките, и те душа носят.
А конкретно по темата, не искам да съм модератор у тоя форум ако ще пари да ми дават, макар че признавам, с мен начело, форумът ще придобие едно съвсем, съвсем друго измерение...![]()
![]()
[offtopic]РЕКЛАМАААААА

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- sudromanista73
- Контакти:
Blue1914 написа:Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг![]()
ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат.Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата .
Защо ли не ме учудва,това твое абсурдно твърдение...