Кой иска да е модератор и защо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Кой иска да е модератор и защо?

Мнениеот gin » 13 юни 2013 09:03

защо някой би искал да е модератор?... за да може да е като вас- адски дразнещ, провокиращ неудобните словесни опоненти и да проявява произвол на общо основание. аз лично, ако исках това щяха да са ми реалните аргументи. иначе ратуване за свободата на словото, защита на онеправданите и гнетени форумници... и подобни, галещи ухото, в случая окото, алабализми. аз съм банван тук за 6 години само два пъти и то от един и същи модератор, грейс_тужур, когато след една загуба на славия от родопа смолян на овча купел, в последните кръгове, споделих, че това е поведение "на лека жена, но не и на столичен футболен отбор" втория път беше, когато изразих недоволство по циничен начин от една реклама в гонг, която ми блокира щайгата три пъти за 20 минути. на десетките пъти, които същият ми е трил или коригирал мнения, пращал лични с-я няма да се спирам. но като се замисля не мога да си спестя как веднъж имаше тема за рождения му ден и аз написах, че се включвам към другите лицемери, които му честитят и добавих някакъв шаблон за РД-поздрав. след 1 час бяха останали само пожеланията, а те без началото на поста са излишни. малко се отклоних, но основната ми идея е, че потребителите не харесват модовете, защото са били засягани по някакъв начин и това не са били инциденти, а редовна практика. живи и здрави да сте щом ви се занимава с това. все пак трябва да ви е ясно, че българинът не бича някой да има повече власт от него, а какво остава да му се налага всеки ден
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2013 09:08

Аз предлагам ние обикновените потребители да може да избираме модератори. Мен лично ме интересува форума на Левски ;) И ми много болно болно, като гледам на какво ниво е в момента.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юни 2013 09:10

Аз искам да съм модератор, за да банна всички профили на ТЕО, шивача и т.н. :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 13 юни 2013 09:12

Кой и защо иска да е модератор?
Обяснението се извежда от елементарната психологическа потребност на човека да доминира, да властва, да разполага с обществен авторитет, като тази съвкупност обуславя и наличие на самочувствието му. Когато си смачкан в живота, когато жена ти те подтиска, подиграва и смята за глупак, ако изобщо загубенякът е способен на интимна връзка с противоположния пол, когато в службата те правят на луд и те действат като в казарма, ако изобщо загубенякът е пригоден за каквато и да е работа, когато съседът ти се гаври всеки ден с теб, ако изобщо някой съсед приема загубеняка за съществуващ, тогава на човек не му остава нищо друго освен да стане модератор някъде, най-добре тук :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 13 юни 2013 09:15

bulgaro написа:Кой и защо иска да е модератор?
Обяснението се извежда от елементарната психологическа потребност на човека да доминира, да властва, да разполага с обществен авторитет, като тази съвкупност обуславя и наличие на самочувствието му. Когато си смачкан в живота, когато жена ти те подтиска, подиграва и смята за глупак, ако изобщо загубенякът е способен на интимна връзка с противоположния пол, когато в службата те правят на луд и те действат като в казарма, ако изобщо загубенякът е пригоден за каквато и да е работа, когато съседът ти се гаври всеки ден с теб, ако изобщо някой съсед приема загубеняка за съществуващ, тогава на човек не му остава нищо друго освен да стане модератор някъде, най-добре тук :lol:

+1912 8-)

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 13 юни 2013 09:17

mavri написа:от няколко седмици си пускате такива теми за да се оправдаете от недоволството което предизвикват някои от модераторите с действията си.в повечето случаи се трият мнения само защото са на хора които са с друга клубна принадлежност.така че самото повдигане на въпроса си е комплексарщина .стига с тия теми в които да си показвате нарцисизма щото са безсмислени а си вършете работата коректно.та по темата модератор стават недоказани в обществото комплексари на които тук им е позволено да коля и бесят с кеф.

Браво mavri,много точно си го написал ! .... но е много вероятно и сега да не го разберат :!:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 13 юни 2013 09:21

Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг ;)

Забележки:
1. Модераторите масово трият мнения, които не са нецензурни или офтопик, нито пък са някакви абсолютни измислици- трият ги просто защото ги провокират и дразнят. :roll:

3. Търпят се потребители, при които обидите и вулгаризмите, включително и на лична основа, са абсолютен рецидив и нормално поведение- потребители, на които само като им видиш ника в темата и знаеш, че добрият тон вече е развален и се почва с псувните. Недопускането на такива комплексари във форума би трябвало да ви е най-елементарното и основно задължение. :roll:

2. Това поне мен лично много ме дразни, не знам дали правилата на форума могат да се тълкуват така, че да се направи нещо по въпроса... Абе хора, тука се напълни с млади комунистически активисти, на които постоянно се дава трибуна да агитират за нелепата си идеология. ЕХОООООО, дори да оставим настрана, че в спортен форум се позволява всяка десета водеща тема да бъде от типа на "Колко са готини умопомрачените с червените петолъчки" , според мен сте ДЛЪЖНИ поне да се съобразявате, че Гонг произлиза от Дарик- единствената по-голяма институция в момента, която дава някакъв отпор на масовата обществена и медийна пропаганда на чевените петолъчки и възпитава народа в някакви по- западноевропейски ценности. :roll: Не плюйте на дългогодишния труд на толкова много хора с това поведение, моля ви се! :roll:

ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат. :mrgreen: Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата . :roll:
Последна промяна от Blue1914 на 13 юни 2013 09:29, променено общо 1 път.

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 юни 2013 09:26

Преди време бях модератор у форума на датата за един доста продължителен период от време и само ще споделя, че това не е лесна работа, още повече, когато не вярваш в правилата, които защитаваш. Като например аз вярвам, че колкото по-малко модерация, толкова по-добре. Та разбирам ги модераторите, какво да правят завалийките, и те душа носят.

А конкретно по темата, не искам да съм модератор у тоя форум ако ще пари да ми дават, макар че признавам, с мен начело, форумът ще придобие едно съвсем, съвсем друго измерение... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2013 09:33

urkoto написа:Преди време бях модератор у форума на датата за един доста продължителен период от време и само ще споделя, че това не е лесна работа, още повече, когато не вярваш в правилата, които защитаваш. Като например аз вярвам, че колкото по-малко модерация, толкова по-добре. Та разбирам ги модераторите, какво да правят завалийките, и те душа носят.

А конкретно по темата, не искам да съм модератор у тоя форум ако ще пари да ми дават, макар че признавам, с мен начело, форумът ще придобие едно съвсем, съвсем друго измерение... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]РЕКЛАМАААААА :lol: :lol: :lol: ;)[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 13 юни 2013 09:38

Blue1914 написа:Аз като цяло съм доволен от работата на модераторите в такъв зверилник, какъвто е форум.гонг.бг ;)

ПС. Между другото точно във форума на БотевЪ се е налагала най-дивата цензура на несъгласните с жАлтата пропаганда и шизофрения, в която пиленцата си чуруликат. :mrgreen: Не ги знам бултрасите какво повече искат, че да надигат чка такъв вой до небесата . :roll:

Защо ли не ме учудва,това твое абсурдно твърдение...

Върни се в “Архив”