doktora25 написа:dunavfc написа:Ама ти вярно си бил,абсолютен комунист...!? Аз мислех,че си от свестните леви,ама съм се объркал жестоко...Национализация на ЕРП-тата,премахване на плоският данък и още по-голям такъв за гадните богати капиталисти.Особено за последното не видя ли какво се случи в Франция ? Напускане на НАТО,изхвърляне на Американците,обаче при възможност привличане на руснаците нали ? Много ми хареса т.9 в която с която директно ще увеличиш циганското население многократно...
Я ми кажи една "свястна лява" мярка, че ми е интересно. Той плоският данък е в пълно противоречие с дефиницията за ляво. Относно НАТО не съм писал напускане, не че не ми се иска, но този въпрос най-добре да бъде решен чрез референдум. По отношение на т. 9 точно обратното мисля че ще случи. Целта е те да не са заинтересувани да правят повече от 3 деца. А повече деца да имат голяма изгода да правят тези, които докажат че имат голям доход.
Има нормално ляво като това в Скандинавия,но и там има недъзи...Твоето е крайно ляво - национализация,премахване на плоският данък и набутване на 50-60-70 % за богатите.Точка 9,не знам,какво мислиш,аз ти казвам,какво ще стане...Те сега я практикуват тази практика,правят деца само и само да вземат някой лев и да може след време да използват децата си за просия/кражби/работа,а ако ги стимулираш след 3-тото дете,ще стане мазало !!!