Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
1982

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 16:08

mistreated написа:А общото между нас и Ботев е това, че нито те, нито ние ще сме започнали откъдето започва участието си един нов отбор - Б окръжа футболна група.

Вие отникъде не започвате, защото това е Литекс Ловеч, който е започнал преди 92 години.

Ще започнем отнякъде, когато си основем нов клуб и тръгнем отначало. Кражбата на чужд клуб не е започване на нищо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Ясно е новото име на ЦСКА. "ЦСКА 1923"

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 16:15

1977 написа:Искам всички приятели за които червената идея е начин на живот да ми отговорят на един въпрос:

Помните ли какво се случи миналата година когато Батков се опита да ни промени историята??

Никой няма да ти отговори, не разбра ли ??! Окончателно стана ясно, че сигурно 90-95% от феновете на ЦСКА, пардон - "феновете" на ЦСКА, нямат никакъв морал и чест.

Има и 5-10% "балъци" като мен, които биха ти отговорили. Другите са фенове на цифрички и числа, на купи, титли и 1/2-финали.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 16:26

1982 написа:
mistreated написа:А общото между нас и Ботев е това, че нито те, нито ние ще сме започнали откъдето започва участието си един нов отбор - Б окръжа футболна група.

Вие отникъде не започвате, защото това е Литекс Ловеч, който е започнал преди 92 години.

Ще започнем отнякъде, когато си основем нов клуб и тръгнем отначало. Кражбата на чужд клуб не е започване на нищо.

Тоест да приемем, че Ботев, Локо ПД, Берое и Черноморец също са откраднали чужди клубове. Така ли? Брех, освен и аз да си открадна един, ей така да си цъкам на футбол мениджър, ама на живо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 юни 2013 16:52

mistreated написа:
Тоест да приемем, че Ботев, Локо ПД, Берое и Черноморец също са откраднали чужди клубове. Така ли? Брех, освен и аз да си открадна един, ей така да си цъкам на футбол мениджър, ама на живо.

Да, това е Велбъж Пловдив.
Берое е Олимпик Галата.
БотевЪ е съвсем нов клуб, не е крал.

Това ли те успокоява, че няма да сте първите, извършили такава гнусотия ??

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 юни 2013 16:58

Споменавате АС-21 а не виждам 12:4 или 11:1 или 10:0 за АС-23....комплекс си избивате и това...до тук в последните дни е ясно че сте свикнали да печелите калъфки и затова, започвате да пишете глупости за НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕ НА БЪЛГАРИЯ. :lol:[/quote][/quote]
Не е лошо да вземеш да се поразровиш и да видиш дали пък тези резултати не са за Коледната купа на някой си вестник или пък в приятелски мач? :roll: Знам ли, може би за това ги няма в официалните резултати между двата отбора, но виждам много други шокиращи в полза на Левски: 6-0, 7-1 познато ,нали) ;)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот BRF » 11 юни 2013 16:58

Червени_шампиони написа:Имаше, Гриша Ганчев идва в ЦСКА, утре всички на тренировката 9:45 ч. пред сектор "А" на стадиона. Отборът ще си се казва ЦСКА, просто в документите АД-то ще е ПФК ЦСКА 1923. Предстои строеж на Панчарево и докато стане готова базата отбора ще се подготвя в Ловеч, за да не се дават пари на кръвопийци като Стойне Манолов. Целта е терена на "Армията" да се запази засега колкото се може в по-добро състояние. "Армията" също ще претърпи подобрения.

Реално погледнато,отбор който се казва ЦСКА,играе на Българска армия с треньор Стойчков-какво е?
Казусът е сложен и нека всеки сам си прецени как да реагира-да подкрепи този отбор или да не го подкрепя!Само,че не тук в тия форуми,а там където се подкрепя отбор-на трибуните!Нека всеки сам да "попита" себе си,а не да слуша разни "доброжелатели"!Едно е ясно-при така създалата се ситуация,ще имаме клуб,такъв какъвто винаги сме го желали-дисциплиниран и можещ!Надявам се и успешен- да ни радва с игррата и пибедите си!
Първата победа е факта-край с неадекватното управление!титан вече не са фактор в клуба,а колкото до задълженията,те със сигурност са обезпечени по някакъв начин!Ако някоя банка е дала пари на титан спорт без обезпечение-да се оправя!Аз като изтеглих жилищният си кредит си заложих въпросното жилище,което ме подтиква да си плащам вноските редовно :lol: !Не така стоят нещата с потребителският ми такъв ;) !
Скоро е 20 юли-първия кръг от новото първенство-там ще е ясно колко хора ще застанат зад ЦСКА!

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 17:20

danielzarev написа:На хора които говорят, че успехите и тилите са в сърцата им, а не в исторяита ще отговоря, че това са пълни глупости!!! Няма отбор без история и отбор без фенове! Когато аз споря с мои приятели говеда се оповавам на историята на ЦСКА и фактите от нея! По-голямата част от тази славна история съм я чел, разказвали са ми я и съм я гледал на документални филми! Аз се гордея с нашата история и когато отворя сайта на УЕФА или БФС там под името на ЦСКА пише така- 31 пъти е шампион на България, носител е на 19 Купи на България и 4 Суперкупи. Двукратен полуфиналист за КЕШ, 1 път полуфиналист за КНК. Играе мачовете си на стадион „Българска армия“. Това е най-успешният български футболен отбор на всички времена!!! Ако историята на ЦСКА( моя ЦСКА) бъде преписана на новосъздадения ЦСКА и това бъде признато от УЕФА, БФС и всички там институции тогава аз си слагам червения шал и тръгвам към Армията да подкрепям отбора си както го правя вече 28 години. В противен случай, означава, че ЦСКА за мен е мъртав, никога повече няма да отида на Българска Армия и когато ме попитат от кой отбор си ще отговоря от онзи който вече го няма - ЦСКА, моя ЦСКА даже и след смъртта!!!

Аз съм на същото мнение 1:1. Ако футболните институции кажат - ДА, ако феновете ходят по 10 000 и повече на стадиона - значи това е ЦСКА, ако ли не - спомените ми няма кой да ги отнеме - нито Гриша Ганчев, нито Титан, нито някой фен на вечния опонент.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 11 юни 2013 17:34

Neron написа:Как може отбор който е създаден 1948 да има общо с отбор който е създаден 1923 и се разформирова 1944?

Така както отбор се свързва с миналото на "същия" отбор, който е бил закрит с указ. :roll:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 11 юни 2013 17:36

Всъщност ЦСКА е наследник на Офицески спортен клуб (София), основан 1919г., но вероятно няма съществуващи документи за това.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 юни 2013 17:48

1982 написа:
mistreated написа:

Да, това е Велбъж Пловдив.
Берое е Олимпик Галата.
БотевЪ е съвсем нов клуб, не е крал.

Това ли те успокоява, че няма да сте първите, извършили такава гнусотия ??

Дали ме успокоява мен или не, не е най-важното.
Ботевъ не може да е нов клуб, при положение, че стартира от В група. Няма такъв филм. Лицензът за В група не е негов.
Примерите, които ти давам са за да ти покажа, че не е важно с чий лиценз играеш, а с какво име играеш. Иди убеди феновете на Локо, Берое или Ботев, че това не са техните клубове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”