Червени_шампиони написа:Имаше, Гриша Ганчев идва в ЦСКА, утре всички на тренировката 9:45 ч. пред сектор "А" на стадиона. Отборът ще си се казва ЦСКА, просто в документите АД-то ще е ПФК ЦСКА 1923. Предстои строеж на Панчарево и докато стане готова базата отбора ще се подготвя в Ловеч, за да не се дават пари на кръвопийци като Стойне Манолов. Целта е терена на "Армията" да се запази засега колкото се може в по-добро състояние. "Армията" също ще претърпи подобрения.
Реално погледнато,отбор който се казва ЦСКА,играе на Българска армия с треньор Стойчков-какво е?
Казусът е сложен и нека всеки сам си прецени как да реагира-да подкрепи този отбор или да не го подкрепя!Само,че не тук в тия форуми,а там където се подкрепя отбор-на трибуните!Нека всеки сам да "попита" себе си,а не да слуша разни "доброжелатели"!Едно е ясно-при така създалата се ситуация,ще имаме клуб,такъв какъвто винаги сме го желали-дисциплиниран и можещ!Надявам се и успешен- да ни радва с игррата и пибедите си!
Първата победа е факта-край с неадекватното управление!титан вече не са фактор в клуба,а колкото до задълженията,те със сигурност са обезпечени по някакъв начин!Ако някоя банка е дала пари на титан спорт без обезпечение-да се оправя!Аз като изтеглих жилищният си кредит си заложих въпросното жилище,което ме подтиква да си плащам вноските редовно

!Не така стоят нещата с потребителският ми такъв

!
Скоро е 20 юли-първия кръг от новото първенство-там ще е ясно колко хора ще застанат зад ЦСКА!