Кашчей написа:Колега, струва ли си да наливаш вода в каца без дъно? Пичовете от Ботев ясно ни заявиха, че през 1999-а е имало друг ТЗ и основаните тогава АД не могат да са наследници на регистрираните през 1990-а дружества.През 2011-а обаче, ТЗ вече позволява новоучреденото АД да бъде пълноправен наследник на регистрирано през 1990-а дружество.Именно затова, всички учредени през 1999-а Ад, включително и Христоловият Ботев са новосъздадени, само учреденото през 2011 АД, на Василев е пряк наследник.
Това и Макиавели не може да го измисли, но канарчетата са по-яки от него.
Надали могат смислено да отговорят и на зададен няколко пъти от мен въпрос-кой Ботев са подкрепяли по времето на Христолов, след като той е фалшив и няма нищо общо с истинският.
Не ти прави чест така да изопачаваш казаното от мен. Прочети колко поста съм написал по темата и виж дали в някой съм написал, че има промяна в ТЗ през 2011г. спрямо 1999г. Вече обясних, че през 1999г. АД-тата се образуваха от физически лица/това не беше и не е законово изискване/, в качеството си на физически лица и тези АД-та нямаха нищо общо със сдруженията участващи в професионалния футбол до 1999г., как и защо БФС регистрираха тези АД-та като членове на БФС и защо те започнаха да играят в професионалния футбол е проблем на БФС, но пък БФС неведнъж е правила нелогични и в разрез със закона действия, като това през м. март 2008г., когато в средата на първенството регистрира за член на БФС и веднага започна да се състезава в в А-група "ПФК Берое Стара Загора" АД учредено на 11.03.2008г. за сметка на участващия тогава в първенството "ПФК Берое " АД , като между двете АД-та няма нищо общо, освен близките имена. През 2011г. сдружение Ботев регистрирано по ф.д. №9404/1990г. на ПОС и придобило право на участие в Б-група след първо място във В-група през сезон 2010-2011г. и след решение на УС на сдружение ПФК Ботев учредява АД и притежава 10% от това АД и блокираща квота по всички важни решения и прехвърля на АД-то правото на участие, правата върху емблемата и търговската марка и това АД започва да се състезава в Б-група. Доколкото успях да те разбера за теб тези АД-та регистрирани през 1999г. са юридически правоприемници на сдруженията за разлика от нашето АД регистрирано през 2011г. Моето мнение е че АД-тата регистрирани през 1999г. нямат нищо общо с сдруженията участващи в професионалния футбол дотогава, а пък ние през 2011г. ясно сме посочили връзката си със сдружението и ако и АД-тата регистрирани през 1999г. бяха направили същото, каквото направихме ние през 2011г., нямаше да твърдя, че нямат нищо общо с сдруженията си. Ако ти не намираш разлика или приемаш, че тези АД-та регистрирани през 1999г. ясно показват връзката си със сдруженията, твърдиш, че нашето АД регистрирано през 2011г. няма връзка със сдружението, то това си е за твоя сметка и явно съм те надценил, като с опитвам съвсем цивилизовано и със аргументи да ти обясня.
Отговорих ти в преден пост, но щом не си го прочел ще ти отговоря отново - между есента на 1999г. и зимата на 2009г., подведени от незаконното и неадекватно поведение на БФС/позволявайки през сезон 1999г.-2000г. в А-група да започнат да играят отбори нямащи нищо общо с отборите участващи в А-група дотогава/ сме подкрепяли отбор, който няма нищо общо с сдружение ПФК Ботев, както виждаш тази грешка сме я поправили.