"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот Pupper_ » 10 юни 2013 13:15

1982 написа:Ето ти сайта и на вашите братя по съдба, и те най-нагло си приписват историята на истинската Олимпия:

http://www.nkolimpija.si/zgodovina

От години, подобно на вас, се опитват да манипулират обществеността в Словения с лъжите си. Дори през 1911-а си празнуваха 100-годишнина. Естествено, само те си я припознаха.

Ето ти и сайта на словенската федерация, забележи по-надолу колко сезона в Първа лига им броят - от 2009-а насам. Преди това този клуб никога не е играл в Първа лига на Словения.

http://www.prvaliga.si/Klubi/Arhiv/?id=832&id_menu=174

Не виждам UEFA на нито един от цитираните сайтове?!
Освен това, не видях нито един документ, който да подкрепи твоето твърдение, че Ботев е закрит и има основан нов клуб. На база на какво го твърдиш, не е ясно. По-скоро ми приличаш на човек, който си говори празни приказки и се надява да провокира внимание.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 13:27

Pupper_ написа:Не виждам UEFA на нито един от цитираните сайтове?!

Ти случайно знаеш ли, че Словенската федерация е пълноправен член на УЕФА, как си позволяваш да оспорваш тяхното становище ??! Ти да не мислиш, че УЕФА има друга позиция по въпроса, че не зачита мнението на словенската федерация ??! Та нали местната федерация оперира по правилници и наредби, лично съгласувани с европейската централа ??!

Ето ти иначе от сайта на УЕФА, както ти написах, същите неща като при вас ги пише.Затова ти дадох този пример с "новата" Олимпия.

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/clubs/club=53081/profile/index.html

Pupper_ написа:Освен това, не видях нито един документ, който да подкрепи твоето твърдение, че Ботев е закрит и има основан нов клуб.

Аз пък не видях нито един документ, който да ми покаже, че новият клуб е всъщност ..... старият. То май не аз трябва да доказвам нещо, а вие ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 13:36

Olimpija was founded on 2 March 2005, under the name of Bežigrad. The club regard themselves as the continuation of the four times Slovenian champions Olimpija, who went bankrupt and was dissolved, following the 2004–2005 season. However, legally the current Olimpija is distinct and separate club, and is not entitled to claim the history and honours won by the dissolved Olimpija. The Football Association of Slovenia and the Association of 1. SNL do not recognize the titles and statistics before 2005. Neither does the legislation of the Republic of Slovenia.

Нито словенската федерация, нито словенското законодателство, признават това ново клубче за наследник на Олимпия Любляна. Така е в белите страни, затова и Словения може и да е 2 млн., ама като държава е далеч преди нас. Защото там има закони и правила, и се спазват. Не може сульо и пульо да си приписва чужди активи и постижения.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 10 юни 2013 13:39

1982 написа:Аз пък не видях нито един документ, който да ми покаже, че новият клуб е всъщност ..... старият.

E, как да ти покажа документ за нещо, което не се е случвало? Ботев не е преставал да съществува, не е основанан нов клуб и няма от къде да ти намеря документи за това. И ти няма и никой не може да намери, защото Ботев Пд не е бил закриван и не е имало основаване на нов клуб! Само дъра-бъра по форумите и толкоз. Намери ми един документ, които да подкрепи поне една от твоите тези: основанане на нов клуб или закриване на стария, за да говорим. До тогава просто си правим мнения и толкоз.
[offtopic]Аз бях (и все още съм) член на сдружението, затова с чиста съвест ти казвам: не сме основавали нов Ботев![/offtopic]
П.С. Супер, Словенския футбол не ми е познат и това ми е от полза, благодаря! А сега, намери нещо подобно и за Ботев Пд, било то от БФС или от UEFA и ще подновим разговора!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 14:00

Pupper_ написа:E, как да ти покажа документ за нещо, което не се е случвало?

Вие дори и за основаването си нямате никакъв документ, а лъжете, че 1912-а сте основани.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 17:34

1982 написа:
Pupper_ написа:E, как да ти покажа документ за нещо, което не се е случвало?

Вие дори и за основаването си нямате никакъв документ, а лъжете, че 1912-а сте основани.

Колега, струва ли си да наливаш вода в каца без дъно? Пичовете от Ботев ясно ни заявиха, че през 1999-а е имало друг ТЗ и основаните тогава АД не могат да са наследници на регистрираните през 1990-а дружества.През 2011-а обаче, ТЗ вече позволява новоучреденото АД да бъде пълноправен наследник на регистрирано през 1990-а дружество.Именно затова, всички учредени през 1999-а Ад, включително и Христоловият Ботев са новосъздадени, само учреденото през 2011 АД, на Василев е пряк наследник.

Това и Макиавели не може да го измисли, но канарчетата са по-яки от него.

Надали могат смислено да отговорят и на зададен няколко пъти от мен въпрос-кой Ботев са подкрепяли по времето на Христолов, след като той е фалшив и няма нищо общо с истинският.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 18:21

Много просто, тогава Ботев беше истински - знаеш ли каква еуфория беше като биха местния опонент с 3:2 след дълги години суша ... каква еуфория беше около Пичони и ония шкембаци от Италия ... тогава Ботев беше техният Ботев ... като тръгна да фалира, вместо да се опитат да го спасят, те си основаха нов клуб и най-нагло се отрекоха от "Христоловия Ботев" и заявиха, че всъщност новият им клуб бил истинският Ботев.

Май неслучайно им викат папагали ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2013 18:36

1982 написа:Много просто, тогава Ботев беше истински - знаеш ли каква еуфория беше като биха местния опонент с 3:2 след дълги години суша ... каква еуфория беше около Пичони и ония шкембаци от Италия ... тогава Ботев беше техният Ботев ... като тръгна да фалира, вместо да се опитат да го спасят, те си основаха нов клуб и най-нагло се отрекоха от "Христоловия Ботев" и заявиха, че всъщност новият им клуб бил истинският Ботев.

Май неслучайно им викат папагали ...

2010-а в техния форум така се тръшкаха, че дори ми обясняваха как имало вариант да започне Сдружението веднага в А група и тогава трябваше да им се извинявам официално.Естествено, като се разбра, че без обединение с друг отбор ще почнат от Б окръжна, бързо забравиха това.Аз затова им написах, че е добре да помнят какво са писали и говорили.

За съжаление много от пишещите тук не обичат да четат нещо различно от това, което само ги въодушевява.Много мразят да се разровят в сайта на БФС, да прочетат някой правилник.. да помислят със собствената си глава, а не с тази на "журналиста", който има за цел да втълпи някаква истина, която няма нищо общо с реалността.

ПП-Поздрав за принципната ти и неотменна позиция по най-злободневната тема за българският футбол сега!Ти наистина обичаш отбора си, а не само успехите му!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2013 19:53

Аз просто не бих имал правото да споря тук с майните, ако в идентична ситуация припозная моя ЦСКА в някой чужд клуб, бил той Литекс или новосъздаден такъв. Макар, че доста цесекари се смяха на пловдивчани, а сега са готови да направят същото. Което говори колко им е морала, колко им е честта. :oops:

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Мнениеот FILIP1912 » 10 юни 2013 20:13

Кашчей написа:Колега, струва ли си да наливаш вода в каца без дъно? Пичовете от Ботев ясно ни заявиха, че през 1999-а е имало друг ТЗ и основаните тогава АД не могат да са наследници на регистрираните през 1990-а дружества.През 2011-а обаче, ТЗ вече позволява новоучреденото АД да бъде пълноправен наследник на регистрирано през 1990-а дружество.Именно затова, всички учредени през 1999-а Ад, включително и Христоловият Ботев са новосъздадени, само учреденото през 2011 АД, на Василев е пряк наследник.

Това и Макиавели не може да го измисли, но канарчетата са по-яки от него.

Надали могат смислено да отговорят и на зададен няколко пъти от мен въпрос-кой Ботев са подкрепяли по времето на Христолов, след като той е фалшив и няма нищо общо с истинският.

Не ти прави чест така да изопачаваш казаното от мен. Прочети колко поста съм написал по темата и виж дали в някой съм написал, че има промяна в ТЗ през 2011г. спрямо 1999г. Вече обясних, че през 1999г. АД-тата се образуваха от физически лица/това не беше и не е законово изискване/, в качеството си на физически лица и тези АД-та нямаха нищо общо със сдруженията участващи в професионалния футбол до 1999г., как и защо БФС регистрираха тези АД-та като членове на БФС и защо те започнаха да играят в професионалния футбол е проблем на БФС, но пък БФС неведнъж е правила нелогични и в разрез със закона действия, като това през м. март 2008г., когато в средата на първенството регистрира за член на БФС и веднага започна да се състезава в в А-група "ПФК Берое Стара Загора" АД учредено на 11.03.2008г. за сметка на участващия тогава в първенството "ПФК Берое " АД , като между двете АД-та няма нищо общо, освен близките имена. През 2011г. сдружение Ботев регистрирано по ф.д. №9404/1990г. на ПОС и придобило право на участие в Б-група след първо място във В-група през сезон 2010-2011г. и след решение на УС на сдружение ПФК Ботев учредява АД и притежава 10% от това АД и блокираща квота по всички важни решения и прехвърля на АД-то правото на участие, правата върху емблемата и търговската марка и това АД започва да се състезава в Б-група. Доколкото успях да те разбера за теб тези АД-та регистрирани през 1999г. са юридически правоприемници на сдруженията за разлика от нашето АД регистрирано през 2011г. Моето мнение е че АД-тата регистрирани през 1999г. нямат нищо общо с сдруженията участващи в професионалния футбол дотогава, а пък ние през 2011г. ясно сме посочили връзката си със сдружението и ако и АД-тата регистрирани през 1999г. бяха направили същото, каквото направихме ние през 2011г., нямаше да твърдя, че нямат нищо общо с сдруженията си. Ако ти не намираш разлика или приемаш, че тези АД-та регистрирани през 1999г. ясно показват връзката си със сдруженията, твърдиш, че нашето АД регистрирано през 2011г. няма връзка със сдружението, то това си е за твоя сметка и явно съм те надценил, като с опитвам съвсем цивилизовано и със аргументи да ти обясня.
Отговорих ти в преден пост, но щом не си го прочел ще ти отговоря отново - между есента на 1999г. и зимата на 2009г., подведени от незаконното и неадекватно поведение на БФС/позволявайки през сезон 1999г.-2000г. в А-група да започнат да играят отбори нямащи нищо общо с отборите участващи в А-група дотогава/ сме подкрепяли отбор, който няма нищо общо с сдружение ПФК Ботев, както виждаш тази грешка сме я поправили.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”