Кировец II написа:vratar4eto написа:Еми ето ти още един отговор в синьо - нищо в съответната ситуация не е много нормално

Колкото и да твърдите обратното. Аз, като данъкоплатец, не съм съгласен едно дружество да завлече държавата ми с милиони (все пак заемът от 20 млн. от ББР, който беше сключен по нареждане на иначе мразещия ЦСКА бивш премиер, ще го погасяваме ние, понеже банката е държавна).
Като служител на компания, на която ЦСКА дължи немалко пари, не съм съгласен да се разминат безнаказано (още повече, че и аз съм участвал в част от неуспешните действията по събирането им). Пък и на всичко отгоре да ми се обяснява, че е нормално и да се дават примери, които нямат нищо общо - е извинете. Защото досега не е имало случай клуб в България да завлече кредитори с 35 млн лв. Ако съм изпуснал нещо такова ми го кажете, а не давайте пример с разформированията 85та год. Просто нямат нищо общо.
Ти откога си счетоводител и одитор на ЦСКА, та си толкова компетентен по "дълговете" на ЦСКА?
Едно дружество си представи треньора - Златомир Загорчич, а другото си има треньор Христо Стоичков, как ще съществуват според теб? Елементарен въпрос в червено! Очаквам подобаващ отговор в синьо.

Прочети болднатото и ще разбереш защо съм толкова компетентен по дълговете (въобще не в кавички) на ЦСКА. ОТ 2008 и 2009 са. Аз лично работя в тази компания от 2011 и оттогава следя ситуацията.
Не знам как ще съществуват, но Гриша Ганчев сам каза - "обединение или Бау". А в случая обединение няма да реши проблемите със задълженията. Ако преместят Литекс в София (под каквото и да е име) никой не пречи в Ловеч да си направят отбор, който да почне от долните дивизии.
Но, както и ти каза по-рано - нищо още не е станало. Ще видим. Мен, пак повтарям, ме подразниха мненията от типа - какво значение имат дълговете. Имат, защото ако хватката мине и тия милиони потънат, това може да се случи и в бъдеще с други отбори. Ще стане поредната схема за потъване на "едни милиони"