"А" група е пълна с отбори хибриди

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец II

Re: "А" група е пълна с отбори хибриди

Мнениеот Кировец II » 09 юни 2013 12:33

ShooterMan написа:
Кировец II написа:
ShooterMan написа:Одитът беше фалшифициран от Перуката.Надявам се УЕФА да погледне и за уредените мачове и за ДОКАЗАНО криминалното досие на Дришата,да запука всичките мизерници - Перуката - аут,ЦСКА-в зоните,Дришата - забрана като на Моджи да участва във футбола

Нещо за Ганя няма ли да напишеш? :roll:

Сега съм се съсредоточил над по-болното дете на Комунизма.Първа с вас да се разправим,че сте по-удобни за бутане в гробчето,да не пилеем сили.С Ганя ще се занимаем после.

Ми те като ти видят на кой отбор си фен да не почнат първо от забраната на ТИМ да се занимават с футбол? :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 12:33

dafquezz написа:
Кашчей написа:
dafquezz написа:Красота и изящество. Неколкодневни дискусии на тема "Колко ангели се събират на върха на игла?". Ако слушаме сините колеги, то от утре историята на ЦСКА спира да съществува. 31 титли се записват на името на втория в класирането. Петър Жеков, Иван Колев, Димитър Пенев, Паро Никодимов, Стойчо Младенов, Ицо, Любо, Емо и още един куп звезди на футбола ни ще бъдат изтрити и няма да съществуват вече. Името ЦСКА повече няма да се споменава, защото така трябва. Какво мислят червените фенове по въпроса, няма никакво значение. Гришата трябва всъщност да се допита до левскарите, защото от тяхната благословия зависи дали ще продължи да съществува ЦСКА. Мачовете с нас вече няма да носят никакъв по-особен заряд за тях, сигурен съм. Мач като мач, нали?
Другият интересен момент е, как на сините изведнъж започна да им пука за душевното благосъстояние на горките онеправдани трима ловешки фена, които до вчера наричаха по какви ли не начини, особено при негативен развой за отбора им.
И все пак, фолклора си е фолклор, затова го има, и напълно разбирам подигравките им. Ние бихме правили същото на тяхно място.
За финал - уважаеми колеги в синьо, моля ви се признайте ни, от сърце ви се моля, как ще съществуваме иначе?! :cry:

Ако ПФК ЦСКА ЕАД фалира и прекрати съществуването си ми е много интересно, как само преименуването на друг отбор със същото име го прави наследник :roll: Ако аз си кръстя опела Мерцедес, той дали ще стане наистина мерцедес, само защото съм го прекръстил :roll:
И да, историята ще остане, но няма как да бъде прехвърлена на Литекс, само защото вече е прекръстен на ЦСКА..с някакво допълнение след името.

Ако му сложиш двигател от Мерцедес, както искаш го наричай, все ще си е Мерцедес в основата ;)

Извинявай, ама на вас какъв двигател ще ви сложат-прекръстват Литекс на ЦСКА и хоп-той става носител на историята.. цъцъцъцъ

ПП-Нашият опел е с двигател Исузу.. дали и колата ни не е Исузу :roll: Що ли тогава по документи се води опел :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 юни 2013 12:34

ShooterMan написа:
Кировец II написа:
ShooterMan написа:Одитът беше фалшифициран от Перуката.Надявам се УЕФА да погледне и за уредените мачове и за ДОКАЗАНО криминалното досие на Дришата,да запука всичките мизерници - Перуката - аут,ЦСКА-в зоните,Дришата - забрана като на Моджи да участва във футбола

Нещо за Ганя няма ли да напишеш? :roll:

Сега съм се съсредоточил над по-болното дете на Комунизма.Първа с вас да се разправим,че сте по-удобни за бутане в гробчето,да не пилеем сили.С Ганя ще се занимаем после.

Моля ти се недей дее, защо сега така правиш, пожали ни, моля те... не пиши повече писма на Платини, моля те.... :lol:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 юни 2013 12:35

Кашчей написа:ПП-Нашият опел е с двигател Исузу.. дали и колата ни не е Исузу :roll: Що ли тогава по документи се води опел :roll:

Ми пробвай да си поправиш двигателя с части от Опел и пак си помисли :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 12:37

Няма милост за вас.Трябва да изринем от България всичките ла*на веднъж и завинаги.Всички комунистически колаки - при Добри Джуров,в гроба.ЦСКА е изкувствено създаден,измислен и фалшив отбор,от комунисти,с емблема - кремълска петолъчка.Нищо общо с нашата родина България.Трябва да се обединим всички и кой както може да удря,докато уродът от 5 май 1948 престане на мърда,а на стадиона построен от войничета с робски труд да се направят тоалетни,емблемата запорирана от НАП да се купи и постави на всяка тоалетна отдолу където и е мястото.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 09 юни 2013 12:39

ShooterMan написа:Няма милост за вас.Трябва да изринем от България всичките ла*на веднъж и завинаги.Всички комунистически колаки - при Добри Джуров,в гроба.ЦСКА е изкувствено създаден,измислен и фалшив отбор,от комунисти,с емблема - кремълска петолъчка.Нищо общо с нашата родина България.Трябва да се обединим всички и кой както може да удря,докато уродът от 5 май 1948 престане на мърда,а на стадиона построен от войничета с робски труд да се направят тоалетни,емблемата запорирана от НАП да се купи и постави на всяка тоалетна отдолу където и е мястото.

Факт.Факт. :) ...да вметна,че и автобусът е запориран,онзи с цвят на ла*но.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 09 юни 2013 12:41

ShooterMan написа:Няма милост за вас.Трябва да изринем от България всичките ла*на веднъж и завинаги.Всички комунистически колаки - при Добри Джуров,в гроба.ЦСКА е изкувствено създаден,измислен и фалшив отбор,от комунисти,с емблема - кремълска петолъчка.Нищо общо с нашата родина България.Трябва да се обединим всички и кой както може да удря,докато уродът от 5 май 1948 престане на мърда,а на стадиона построен от войничета с робски труд да се направят тоалетни,емблемата запорирана от НАП да се купи и постави на всяка тоалетна отдолу където и е мястото.

Моля ти се недей бе човек, имай милост... :lol:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 09 юни 2013 12:42

Кировец II написа:
vratar4eto написа:
Еми ето ти още един отговор в синьо - нищо в съответната ситуация не е много нормално :!: Колкото и да твърдите обратното. Аз, като данъкоплатец, не съм съгласен едно дружество да завлече държавата ми с милиони (все пак заемът от 20 млн. от ББР, който беше сключен по нареждане на иначе мразещия ЦСКА бивш премиер, ще го погасяваме ние, понеже банката е държавна). Като служител на компания, на която ЦСКА дължи немалко пари, не съм съгласен да се разминат безнаказано (още повече, че и аз съм участвал в част от неуспешните действията по събирането им). Пък и на всичко отгоре да ми се обяснява, че е нормално и да се дават примери, които нямат нищо общо - е извинете. Защото досега не е имало случай клуб в България да завлече кредитори с 35 млн лв. Ако съм изпуснал нещо такова ми го кажете, а не давайте пример с разформированията 85та год. Просто нямат нищо общо.

Ти откога си счетоводител и одитор на ЦСКА, та си толкова компетентен по "дълговете" на ЦСКА?
Едно дружество си представи треньора - Златомир Загорчич, а другото си има треньор Христо Стоичков, как ще съществуват според теб? Елементарен въпрос в червено! Очаквам подобаващ отговор в синьо. :lol:

Прочети болднатото и ще разбереш защо съм толкова компетентен по дълговете (въобще не в кавички) на ЦСКА. ОТ 2008 и 2009 са. Аз лично работя в тази компания от 2011 и оттогава следя ситуацията.
Не знам как ще съществуват, но Гриша Ганчев сам каза - "обединение или Бау". А в случая обединение няма да реши проблемите със задълженията. Ако преместят Литекс в София (под каквото и да е име) никой не пречи в Ловеч да си направят отбор, който да почне от долните дивизии.
Но, както и ти каза по-рано - нищо още не е станало. Ще видим. Мен, пак повтарям, ме подразниха мненията от типа - какво значение имат дълговете. Имат, защото ако хватката мине и тия милиони потънат, това може да се случи и в бъдеще с други отбори. Ще стане поредната схема за потъване на "едни милиони"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 12:43

Имам въпрос към цесекарите:В Уелс има отбор, който се нарича ЦСКА София.След като носи това име, без да е имал някога нещо общо със създадения през 1948-а година ЦСКА в София, то има ли право да претендира за историята на ЦСКА София, само защото носи същото име?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2013 12:44

Няма милост за комунистите,кучетата на Сталин дошли да ръфат от плътта на Родината трябва да се трепят.Грозната кремълска петолъчка,дето стои над Родината като дяволска прокоба трябва да се изтрие и заличи,а всички,които я подкрепят да се изхвърлят от България и натирят в Русия,при големия брат от ЦСКА Москва,той поне продължава да съществува
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Футбол - България”