Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот tsonpen » 08 юни 2013 18:44

orlando7 написа:
tsonpen написа:Дълг на всеки мъж и българин е като види дребния охлюв да му шибне един шамар. Като почнем от там, че подобно селяндурско отношение към жена може да има или освидетелстван или човек без всякакво възпитание и стигнем до това, че вече е време подобни нагли измамници, които се издържат от данъците ни, да си намерят мястото, а то е далеч от парламента.

Дълг на всеки българин като тебе е като срещне 135 килограмовият си любимец от съседното село до София е да се наведе и да надуе саскофона му! Що не питаш как данъците ти превозват "бистришките тигри" до морето,умник мамин!

В случая коментираме проявата на лумпена, не бистришкия тигър. Незнам защо реши, че съм му фен. Впрочем, знам - това е то елементарното мислене. Така Боко убеди плитките мозъци, че е десен демократ като го игра враг на комунистите. И като го критикувах ме наричаха комунист. А аз никога не съм подкрепял комунисти. Сега пък като критикувам Болен ме обвинавят, че подкрепям ГЕРБ. А аз не съм подкрепял нито царчето, нито бодигарда му. Ще кажа и че не гледам и бТВ. Изгледах видеото от линка от темата. Слави Трифонов ми е един от най-антипатичните герои. Цветанов оспорва приза. Но Псидеров е вече черешката на тортата. Той е толкова елементарен демагог, че се чудя как му се връзва народът. Още след случая с магистрала Тракия трябваше да се освестите. После дойде случката в самолета на Луфтханза. Лъжи, лъжи изречени от устата на самото фотографче. Първия ден говори едно, втория точно обратното. Къде ви е разсъдъка?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юни 2013 18:45

Най-хубавото от цялата история е, че за може би 90-95% от гласувалите за Атака рухнаха илюзиите и разбраха, че са останали излъгани, а пък останалите 5-10% откровени малоумници и дегенерати няма да са особен фактор за следващи избори и партията им ще остане доста под 4%-та бариера. ;)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 юни 2013 18:47

Боко не е десен демократ,а типичен десен популист.Но не Боко върна на власт БСП и ДПС,а ДОЛЕН САЙДЕРА,Боко ги държеше натикани в клоаката и без никакво право на гласец,което беше най-големия му успех.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 08 юни 2013 18:54

Много непостоянни са наркоманчетата тук . До вчера обожествяваха Сидеров , събираше големи проценти на одобрение , днес го плюят ... Що така?
Задето направи първото смислено нещо в "политическата" си кариера . България не може да си позволи да няма правителство , Боко бандита трябва да е в затвора . Кои останаха ?
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 юни 2013 18:57

MCMXIII написа:
tsonpen написа:Дълг на всеки мъж и българин е като види дребния охлюв да му шибне един шамар. Като почнем от там, че подобно селяндурско отношение към жена може да има или освидетелстван или човек без всякакво възпитание и стигнем до това, че вече е време подобни нагли измамници, които се издържат от данъците ни, да си намерят мястото, а то е далеч от парламента.

Волен е всичко друго, но не е мъж и българин.

П.П. Лора Крумова ми е антипатична, но има едни първи 7 години. А може да е някаква патология при Волен. Знам ли?

Точно така е. Няма значение отношението ни към журналистката, бТВ, Цветанов, Трифонов, Бойко и т.н. Подобно поведение е напълно неприемливо за когото и да е, а какво остава за депутат и то в ефир. Тук трябва да вземем под внимантие, че Псидеров дори не е на власт, а си позволява да напада по един демонстративен начин. Какво би станало, ако този човек е управляващ? Та той няма да търпи никаква критика нито от медии, нито от гласоподаватели. Критика не търпеше и Борисов, но Присидеров е поне едно ниво нагоре по наглост и безпардонност. Все едно се учат един от друг да се превръщат в обвинители тогава, когато медии и глаподаватели имат право тях да обвиняват.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 08 юни 2013 19:06

Полицаят спокойно можеше да го арестува за дребно хулиганство, възпрепятстване и обида на длъжностно лице.
http://www.youtube.com/watch?v=Bnk-2HlYbjw - Планът Сидеров
Естествено, нямаше да може да го осъдят заради депутатския му имунитет или поради липсата на вменяемост.
...

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 08 юни 2013 19:12

kolokolo написа:Много непостоянни са наркоманчетата тук . До вчера обожествяваха Сидеров , събираше големи проценти на одобрение , днес го плюят ... Що така?
Задето направи първото смислено нещо в "политическата" си кариера . България не може да си позволи да няма правителство , Боко бандита трябва да е в затвора . Кои останаха ?

И за какво ти е това правителство?
Видя се на бсп69дпс кои са им най-належащите "проблеми" - пушенето, Белене и ГДБОП, всичко важно го оставиха за октомври. Без това другия месец излизат във ваканция, можеше спокойно да се направят нови избори, касите на партиите са поизпяразнени, нямаше да има чак толкова купуване на гласове и всичко щеше да е много по-чесно и прозрачно.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 08 юни 2013 19:13

alexveselinov написа:DANS ти колко подобни теми ще пуснеш?
Фактите приятелю,са такива че Волен изрита от властта Боко и цялата му мафиотска дружина.Колкото и да ти е неприятно това!

Елементарно Уотсън, подражава се на "гуруто" да има непрекъснати провокации и нестбилност ;) Само стой и гледай в следващите месеци на какво още Буда ще бъде способен само и само да си върне кокала...та така и с поклонниците му. На дневен ред е компрометиране на човекът, пратил го в миманса ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 08 юни 2013 19:33

bubka написа:Най-хубавото от цялата история е, че за може би 90-95% от гласувалите за Атака рухнаха илюзиите и разбраха, че са останали излъгани, а пък останалите 5-10% откровени малоумници и дегенерати няма да са особен фактор за следващи избори и партията им ще остане доста под 4%-та бариера. ;)

Ти не бери грижа за гласувалите за Атака,а кажи ти с твойто гласуване как е ? Явно ти не си малоумник, а многоумник!

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 08 юни 2013 19:33

Ей хора,защо вкарвате АЕЦ-и и МАЕ-ци в схемите???Относно АЕЦ имаше референдум и какво стана,робския българин не отиде да си даде гласа,да видим аджеба,какво е мнението на народа?!?Някакви 20 % там горе долу гласуваха и референдума се провали! Какво има да се спори , Волен си е Волен добър или лош,има някакви идеи за уж някакъв просперитет на България.Няма как да разберем как ще ръководи страната тъй като не го избрахме.Народа си избра БСП и ДПС ,какво ви е виновен Волен и АТАКА,че са дали един глас за кворум??Какво от това и да не го бяха дали както писах преди малко,БСП и ДПС щяха да купят някой депутат ,да го направят независим и сега пак щяха да са на власт.

Върни се в “Свободна зона”