orlando7 написа:tsonpen написа:Дълг на всеки мъж и българин е като види дребния охлюв да му шибне един шамар. Като почнем от там, че подобно селяндурско отношение към жена може да има или освидетелстван или човек без всякакво възпитание и стигнем до това, че вече е време подобни нагли измамници, които се издържат от данъците ни, да си намерят мястото, а то е далеч от парламента.
Дълг на всеки българин като тебе е като срещне 135 килограмовият си любимец от съседното село до София е да се наведе и да надуе саскофона му! Що не питаш как данъците ти превозват "бистришките тигри" до морето,умник мамин!
В случая коментираме проявата на лумпена, не бистришкия тигър. Незнам защо реши, че съм му фен. Впрочем, знам - това е то елементарното мислене. Така Боко убеди плитките мозъци, че е десен демократ като го игра враг на комунистите. И като го критикувах ме наричаха комунист. А аз никога не съм подкрепял комунисти. Сега пък като критикувам Болен ме обвинавят, че подкрепям ГЕРБ. А аз не съм подкрепял нито царчето, нито бодигарда му. Ще кажа и че не гледам и бТВ. Изгледах видеото от линка от темата. Слави Трифонов ми е един от най-антипатичните герои. Цветанов оспорва приза. Но Псидеров е вече черешката на тортата. Той е толкова елементарен демагог, че се чудя как му се връзва народът. Още след случая с магистрала Тракия трябваше да се освестите. После дойде случката в самолета на Луфтханза. Лъжи, лъжи изречени от устата на самото фотографче. Първия ден говори едно, втория точно обратното. Къде ви е разсъдъка?