Искам и аз да споделя своето мнение..Според мен,ЦСКА трябва да обяви фалит,да си изпадне в окръжните групи и да си извърви пътя (ако съумее) до върха в А група.Запазваме си историята така.Запазваме си и достойнството .Ако това е крачката,която да ни отърве от Титан,тогава да притичаме последните метри с високо вдигнати глава.Сега тука да ми говорят..има начини,сливане,разпадане..а бе това е ЦСКА СОФИЯ БЕ ГРИША,САМО 4 БУКВИ И ЕДНА ЕМБЛЕМА,НО И МНОГО ИСТОРИЯ,ТОПЛЕЩА ИСТОРИЯ,ГОРДА ИСТОРИЯ,БОРБЕНА И ОТГОВОРНА ИСТОРИЯ...и точно тази история не ни позволява да приемем "тази" ръка.Ако толкова обичаш ЦСКА,ще вземеш отбора в окръжните групи и ще го вкараш при майсторите,ако ли пък не, тогава все ще се намери някой,на който да му "липсват" само тези 4 букви и само тази емблема.По-добре фалит и зонални групи,отколко ,заради нас да се затрие друг отбор,под "нас" имам предвид привържениците на ЦСКА.Акциите на отбора ще преминат много по-лесно във феновете,когато отбора изпадне в зоналните групи и тогава ще се опитаме да приложим испанският модел и ще си имаме достойнството и историята включително "тази" история до която

20

години се опитваха да ни докарат.Е,докараха ни,но аз си оставам ЦСКАр,винаги ,завинаги,дори да се затрие този футболен клуб

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ