Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот Red Warrior » 08 юни 2013 01:37

1982 написа:
Red Warrior написа: Ако Гришата не ни вземе боклуците ще ни фалират така, или иначе в най-скоро време, но само ще стане по-лошо. Историята и титлите ще си останат за ЦСКА! Защото по същата логика, Динамо-Спартак-Витоша АД от 2000 година на Грашнов не знам колко титли и каква история ще има.

Гришата няма никакво намерение да ни взима. Той просто иска да докара Литекс в София.

Да ни вземе, това значи да вземе и дълговете ни, нещо, което явно не иска. Целта му е да закрие ЦСКА и да прекръсти Литекс на ...... ЦСКА.

Виж сега какво братле... ЦСКА е закрит така, или иначе. Нещо повече - ЦСКА е мъртъв. Това, че ти не си разбрал е друга история.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 01:43

И кой ни умъртви, "братле", ще ми разясниш ли?? :lol: :lol:

И също така, ако Гришата си докара Литекс-а в София, това ще ни съживи ли ?? :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 юни 2013 01:47

Искам и аз да споделя своето мнение..Според мен,ЦСКА трябва да обяви фалит,да си изпадне в окръжните групи и да си извърви пътя (ако съумее) до върха в А група.Запазваме си историята така.Запазваме си и достойнството .Ако това е крачката,която да ни отърве от Титан,тогава да притичаме последните метри с високо вдигнати глава.Сега тука да ми говорят..има начини,сливане,разпадане..а бе това е ЦСКА СОФИЯ БЕ ГРИША,САМО 4 БУКВИ И ЕДНА ЕМБЛЕМА,НО И МНОГО ИСТОРИЯ,ТОПЛЕЩА ИСТОРИЯ,ГОРДА ИСТОРИЯ,БОРБЕНА И ОТГОВОРНА ИСТОРИЯ...и точно тази история не ни позволява да приемем "тази" ръка.Ако толкова обичаш ЦСКА,ще вземеш отбора в окръжните групи и ще го вкараш при майсторите,ако ли пък не, тогава все ще се намери някой,на който да му "липсват" само тези 4 букви и само тази емблема.По-добре фалит и зонални групи,отколко ,заради нас да се затрие друг отбор,под "нас" имам предвид привържениците на ЦСКА.Акциите на отбора ще преминат много по-лесно във феновете,когато отбора изпадне в зоналните групи и тогава ще се опитаме да приложим испанският модел и ще си имаме достойнството и историята включително "тази" история до която :!: 20 :!: години се опитваха да ни докарат.Е,докараха ни,но аз си оставам ЦСКАр,винаги ,завинаги,дори да се затрие този футболен клуб :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 юни 2013 01:59

1982 написа:И кой ни умъртви, "братле", ще ми разясниш ли?? :lol: :lol:

И също така, ако Гришата си докара Литекс-а в София, това ще ни съживи ли ?? :lol: :lol:

Ти какво предлагаш? Титан собственик на ЦСКА, Цимбика шеф на стадиона, Първан Първанов да прави селекцията, Станко Машина титуляр, 40 хилки заплати (не платени), а няма минерална вода за футболистите и т.н.?!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 08 юни 2013 02:10

Ето едно мнение на един нормален фен на Цска и точно това мнение е чистата истина ;)

В тази и съседната тема се изписаха тон глупости. Общо взето само 3-4 потребители използват мозъците си, огромната маса е изпаднала в някаква идиотска истерия и ниже простотия след простотия, като особено се откроява сред втората група изключително досаден пубер, назоваващ се Черен Господар. Ако зависеше от мен, бих ограничил временно правата за писане в тези теми и бих оставил само една група от десетина човека да изказват мнения, докато пуберите и доказаните идиоти охладят страстите си.

Ще пиша само веднъж и ще изредя няколко факти. Мога да влезна в дискусия евентуално само със сериозните форумци, с пубери не ми се спори и не ми се повтаря едно и също хиляда пъти. Ето и фактите, черно на бяло:

1.Сливане, обединение, присъединяване или каквато и да е форма на на съюз между ЦСКА и Литекс са невъзможни, поне на базата на сегашната законова уредба на футбола. Едно момче от форума търпеливо и упорито цитира поне десет пъти законите, но това никак не трогна форумните олигофрени. Може да има някакъв начин да се заобиколят правилниците, но силно се съмнявам, че точно на нас ще го позволят. Точно затова намирам за напълно ненужно да се коментира и оценява нещо, което е невъзможно.

2. Ако ЦСКА фалира, отива в Б Окръжна, а не във В група. Толкова давания за пример Ботев е всъщност Металик Сопот. Тоест, можем и ние да вземем мястото и регистрацията на някой отбор от В група и да почнем от там. При това положение няма абсолютно никаква разлика между това дали се сливаме с Литекс или с Вихър Горубляне - и в двата случая автентичния ЦСКА го няма.

3. Ако ЦСКА фалира и започне "на чисто", новият клуб губи историята си, при всички положения. Питайте Олимпия Любляна - те фалираха преди десетина години, сега пак са си в елита и са гранд, но словенската федерация не им признава нито една от титлите от миналото. Това го подчертавам отново дебело за истерясалите типчета, които искат "да си запазим историята във В група".

4. Ако ЦСКА фалира, то концесията за Панчарево и Армията се прекратява моментално, защото е сключена с друго, вече несъществуващо юридическо лице. Това моля да се препрочете и наизусти от всички малоумни дебили и идиоти, които повтарят като аутисти как "трябва да отидем във В група да се пречистим и да инвестираме здраво в стадион и база". Да, може да инвестираме в стадион и база, но стадиона и базата в Мировяне, и то само ако чичо Митко прояви добра воля.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 02:20

Red Warrior написа:

Ти какво предлагаш? Титан собственик на ЦСКА, Цимбика шеф на стадиона, Първан Първанов да прави селекцията, Станко Машина титуляр, 40 хилки заплати (не платени), а няма минерална вода за футболистите и т.н.?!

Предлагам Гришата да купи ЦСКА, както се прави в нормалните страни.

Аз не искам Литекс, искам си ЦСКА.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 02:24

donDiego написа:но ако това ще е с цената на полуунищожението на друг отбор...

Спокойно, няма да унищожаваме никого .... просто ще унищожим .... себе си.

donDiego написа:Какво би станало,ако ЦСКА,купи задълженията на Нефтохимик,лиценза им за А група и пропусне една година ЕКТ.Те и без това нямат пари да започнат в А група...фалират този ЦСКА,вземат лиценза и си запазваме история и всичко,но ще започнем на чисто в А група.Не съм наясно с тези гимнастики,но ми се върти някаква такава мисъл и ако е възможно и има желанието на страните...защо не.А Вълка,Гришата ,Антон Божков..могат да помогнат за този вариант

Лиценз не се купува, той се издава на съответния клуб и никой друг не може да го ползва.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 юни 2013 02:24

1982 написа:
Red Warrior написа:

Предлагам Гришата да купи ЦСКА, както се прави в нормалните страни.

Аз не искам Литекс, искам си ЦСКА.

Ти май не вдяваш за какво иде реч. :roll:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2013 02:26

Аз прекрасно вдявам.

Ти вземи прочети ТЗ и престани да живееш в някакви виртуални светове.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 юни 2013 02:30

Няма отбор в България, който да не е обединяван с някой друг отбор. Нищо страшно и нищо ново няма да стане. Страшното е, ако останем с боклуците начело. Ако си толкова отворен, вземи и купи ти клуба.

Върни се в “Архив”