ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Re: ЦСКА:Запазване на ИСТОРИЯ!!!

Мнениеот Брабиняка » 07 юни 2013 14:34

dunavfc написа:
iopsaa написа:Всички знаем,че най-добрия вариант е да се платят тези 35 милиона от някой.Ето сега е момента да се разбере има ли истински ЦСКА-ри и колко са те.Ако се съберем поне 2 000 000 червени и всички дадем средно по минимум 10 лева това са 20 милиона,остават 15 милиона.Ами според мен 15 милиона вече е приемлива цена за един добър бизнесмен,като Гриша Ганчев,ако е решил да взема ЦСКА и би могъл да ги даде,ако привлече и Божков-мл. още по-добре.Това мисля е най-доброто,ако това не стане по-добре е в А-окръжна.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Братле,правиш ли разлика между мечтите и реалността ? Вие сте по 500 човека на протести,ти искаш да събереш 2 млн. души,които да дадат по 10 лв. ?

2 млн човека е ясно, че не могат да се съберат, но ако се направи нещо подобно с ясна структура биха могли да се съберат пари. Има хора с по-големи възможности, които биха могли да дарят повече от 10 лв (да речем) или да закупят някакви акции, като малки инвеститори, но това всичко води до нов модел на управление.
А тези 35 млн. голяма час се говори, че са към титан и друг е въпроса, колко човека ще се навият да дадат пари, като знаят при кой ще идат.

Каквото и да коментираме всичко е в "теорията на вероятностите".
Ще изчакаме и ще видим.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 юни 2013 14:38

dreben23 написа:
saso_big написа:Ние Левскарите няма да кажем виждате ли обединиха се ЦСКА и Ловеч и историята на ЦСКА изчезна. Не. Тя ще си остане там, както казах, където и е мястото, завинаги. Единственото което ще се промени ще е нашето отношение към вас. За нас вие ще сте Литекс София. Това е. Нищо повече. Видяхте, че не е страшно. Имаше Черноморец София, сега е на път да се роди Литекс София. А историята на ЦСКА ще си съществува. В миналото.

А вашата се скита някъде из пространството. :)

Нашата никой не я оспорва . Тя се знае . Въпроса е как ще ги извъртят нещата ,че хем да си останете с червената история ,хем да сте се обединили с Литекс .

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 07 юни 2013 14:42

Meropa написа:Абе поне един смислен коментар няма ли да се появи от някъде? Първо какво означава да се загуби история? Дружеството ЦСКА, притежавано от Титан е едно чисто и просто акционерно дружество. Отборът и марката ЦСКА са съвсем друго нещо. Дружествата могат да фалират, да се обединяват, поглъщат и т.н. Утре както е акционерно дружество, ЦСКА може да стане и ООД. И какво? Ще изчезне ли историята? Зад четирите букви седи историята и традицията, не зад това дали е фалирало АД, ООД или от кой се притежава то. Фалит на дружеството не означава край на ЦСКА. ЦСКА ще свърши ако феновете забравят кой е този отбор.
Някой дават примери с Реал Мадрид и Барселона, и разни други, дето имали какви космически заеми, а тях не ги барали. ДА! Имат заеми, обаче вижте и колко милиона приходи от вън само имат -от трансефери, от реклама, от билети, от наградни фондове. Банките им дават заеми защото знаят че могат да ги обслужват.Те за разлика от ЦСКА са утвърдени и наистина работещи не само спортни, но и търговски марки и затова трупат пари. А какви приходи имат нашите отбори? ОТ по седем - осем хиляди души на мач в най-добрия случай напоследък и с билетчета 5-10-20... Тук там половин, един милион от участия в Европа, ако имаме късмет да не отпаднем рано рано, и ПАРИТЕ НА НЯКОЙ СПОНСОР!!!! Не заработени пари, а на НЯКОЙ СПОНСОР. Нашите клубове всички до един са едни бездънни финансови дупки. Нищо не печелят, а засмукват всичко. Можете ли да ми кажете защо има футболисти, които за нашите мизерни стандарти вземат по 20 - 30 хил. заплата на месец? Нито ги гледат пълни стадиони, нито допринасят за рекламата нищо... А един среден, работещ човечец, който с труда си създава някакъв продукт се смята за късметлия ако спечели 1000-2000 лв. на месец! Това е първото извращение на нашия футбол и е еднакво за всички БГ отбори. И да съм най-големия ЦСКА-р не бих налял и един шибан лев в нещо, което предварително няма развитие и е обречено. И не само в ЦСКА, а и на всякъде другаде. От къде на къде трябва някой да се намери та да внася 35 милиона дългове, грешки на цялата политика до сега? Това ли е цената която ЦСКА трябва да плати уж за да си запази историята, която всъщност никой не може да ни я отнеме?
И тук идват другите варианти! Онова започване от регионалната група и възраждането. Ако не греша, когато отбор изпадне от професионалната лига,договорите с професионални играчи се прекратяват. Тоест всичката тая високоплатена пасмина, иска - не иска, трябва да си ходи и то без бомбастични обезщетения за преждевременно прекратен договор. Ако и това не подейства, дружеството е напълно фалирало и няма какво да му вземат дори и по съдебен път. Тогава да дойдат спонсори - ЦСКА-ри и да си дадат парите за нещо истинско и хубаво. И тогава парите
няма да са чак толкова много, защото е страшна грехота да налееш цели 35 милиона лева за стари дългове, вместо с тия пари да възродиш себе си. Та почваме си от регионала, без бомбастични заплати, с български момчета. Възражда се школата, публиката се радва на този отбор и само след няколко години сме там където ни е мястото. Но ще сме израстнали, а няма да сме изкуствено отгледани с мултимилионни безумни селекции и заеми. Аз не искам да гледам ЦСКА с такава игра като от последните сезони. На никаква цена!!!

Абсолютно и аз така мисля, даже го казах още сутринта, но не тук. На мои си хора. :) Не съм юрист, но знам, че една фирма може да фалира, но марката й може да бъде продадена на друга, заедно с всичко останало. А както казваш, с АД-тата май е още по-лесно. :lol: Реално погледнато аз разбирам нещата по следния начин- в момента, в който ЦСКА, Левски или някой друг отбор е учредил това АД, старият клуб и историята му май спират да съществуват точно от този момент. Дали е така не знам, не мога да го твърдя със сигурност. ;) Тогава ще излезе, че всички сме живели в заблуда. :cry:
Последна промяна от dreben23 на 07 юни 2013 14:48, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 07 юни 2013 14:43

:lol: ОК, ЛИСКА да е името, така не просто си запазваме историята ами я и обогатяваме като прибавим и титлите на Литекс към тези на ЦСКА стават май към 35 е тогава вече сините ще позеленеете от яд, а да не говорим, че и шампиони няма да станете това десетилетие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 07 юни 2013 14:45

Captain Stottlemeyer написа:
saso_big написа:
patron написа:Историята не може да ни я отнеме никой, така както и никой не може да отнеме калъфките на левски :lol:

Така е. И в ШЛ никой не може да ви вкара насила. И с Ловеч да ви обединят не мога. Абе отбор ли е това или нещо повече от клуб?
Обещавам

Да отида на първият мач на АФК ЦСКА в окръжната група на Панчарево и да люпя семки гледайки историческото събитие.

Иначе как ви звучи АФК ЦСКА (Панчарево) - става и не е регистрирано ( все още )

Всъщност, погледнато в исторически план "Левски" има повече титли и купи на страната - 52 (26 + 26) от красноармейците - 51 (31 + 20), така че забележката за калъфките е меко казано неуместна. ;)
Лично на мен като име на новия клуб ми харесва "Лиска" - Ловеч (може и Микре) с прозвище "лисиците" (има фонетично и цветово сходство). 8-)

Всъщност погледнато в исторически план и ти не би следвало да си на този свят ама баща ти здраво е излъгал майка ти, че ще хвърля отвън, ама кво да правиш природа. И вместо да остроумничиш и да даваш идеи вземи си научи историята.......нещастник. Само информативно последната купа я взе Берое, така че купите Ви са 25.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

iliyan

Мнениеот iliyan » 07 юни 2013 14:46

Аман от сини пълни идиоти ! Да не ви затвориха смешното подфорумче , че пишете в подфорума на ЧЕРВЕНИТЕ а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 юни 2013 14:47

patron написа::lol: ОК, ЛИСКА да е името, така не просто си запазваме историята ами я и обогатяваме като прибавим и титлите на Литекс към тези на ЦСКА стават май към 35 е тогава вече сините ще позеленеете от яд, а да не говорим, че и шампиони няма да станете това десетилетие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

за историята съм съгласен така да се случи ,но за шампиони ? Хм . 2014 ние вдигаме титлата 8-)

мили

Мнениеот мили » 07 юни 2013 14:48

iopsaa написа:Всички знаем,че най-добрия вариант е да се платят тези 35 милиона от някой.Ето сега е момента да се разбере има ли истински ЦСКА-ри и колко са те.Ако се съберем поне 2 000 000 червени и всички дадем средно по минимум 10 лева това са 20 милиона,остават 15 милиона.Ами според мен 15 милиона вече е приемлива цена за един добър бизнесмен,като Гриша Ганчев,ако е решил да взема ЦСКА и би могъл да ги даде,ако привлече и Божков-мл. още по-добре.Това мисля е най-доброто,ако това не стане по-добре е в А-окръжна.

Ха ха, броиш ли моя десети внук? Дано да е от cСКА. Ама ще има да чакаш за неговите 10 лева. Засега внуците ми са само три. Десетия..."я камилата , я камиларя".

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 07 юни 2013 14:48

ЕМИЛ написа:
patron написа::lol: ОК, ЛИСКА да е името, така не просто си запазваме историята ами я и обогатяваме като прибавим и титлите на Литекс към тези на ЦСКА стават май към 35 е тогава вече сините ще позеленеете от яд, а да не говорим, че и шампиони няма да станете това десетилетие :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

за историята съм съгласен така да се случи ,но за шампиони ? Хм . 2014 ние вдигаме титлата 8-)

Вие и тази година я вдигахте :mrgreen:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юни 2013 14:49

Avrameca написа:
GOLEADOR написа:Да излизат господата от Титан и Ганчев и да говорят - колко са задълженията на ЦСКА и към кого са те.Всякакви подхвърлени думи и цифри само подклаждат слухове,а от това ЦСКА няма нужда!Никакво сливане с друг отбор,фалиране на клуба или започване първенството от долните дивизии не трябва да се допуска.Ако Ганчев е решил да влиза в управата на клуба да го направи по нормалния начин,а не да плещи глупости за свливане или фалиране на клуба!

няма нужда от сливане , играчите от Литекс който искат да последват Стойчков в ЦСКА да го правят , другите да са живи и здрави и да си играят в Литекс.

Ако може да го последват безплатно, нали? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “ЦСКА”