Опростиха 320 милиона на Цветан Василев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Опростиха 320 милиона на Цветан Василев

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юни 2013 23:43

"древните " се давят в злъч :lol: Жалка картинка , достойна за съжаление :lol: Ненужни , никога , никому :!:

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 05 юни 2013 23:48

На право не мога да повярвам до къде стигнахте бе, жълти компаньонки.... Аз потник в нашите сектори не съм виждал, а във вашите май преобладават (най-вече на мача срещу миньоро) където бяхте точно 68 човека :o :o :o Но за жалост сигурно съм сънувал, защото вие на гостуване под 10 000 не падате :? :? След дербито много бързо ви падна посещаемостта, голям отлив след мач, който е "без значение" за вас, защото все пак вашето дерби е срещу Левски :cry:

za nas e toj religiq написа:"древните " се давят в злъч :lol: Жалка картинка , достойна за съжаление :lol: Ненужни , никога , никому :!:

Ние ли сме древните? Набързо си признахте, че сте на 2 годинки май :mrgreen:

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 05 юни 2013 23:51

Raoul_Duke написа:оБЕСнИците продължават да си пробутват тука дебилните транспарантчета, дето ги е мислил някой потник под въздействието на опиати.]

Като заговорихме за наистина дебилни трансперантчета:
Изображение

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 05 юни 2013 23:53

Може ли превод? Съседчето отсреща, което е на 2 години пише по-правилно от вас :oops:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юни 2013 23:55

DelijePlovdiv написа:На право не мога да повярвам до къде стигнахте бе, жълти компаньонки.... Аз потник в нашите сектори не съм виждал, а във вашите май преобладават (най-вече на мача срещу миньоро) където бяхте точно 68 човека :o :o :o Но за жалост сигурно съм сънувал, защото вие на гостуване под 10 000 не падате :? След дербито много бързо ви падна посещаемостта, голям отлив след мач, който е "без значение" за вас, защото все пак вашето дерби е срещу Левски :cry:

za nas e toj religiq написа:"древните " се давят в злъч :lol: Жалка картинка , достойна за съжаление :lol: Ненужни , никога , никому :!:

Ние ли сме древните? Набързо си признахте, че сте на 2 годинки май :mrgreen:

Ако си от гетото и не знаеш значението на кавичките , ти прощавам невежеството :lol:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 юни 2013 23:55

DelijePlovdiv написа:Може ли превод? Съседчето отсреща, което е на 2 години пише по-правилно от вас :oops:

Да не е това съседчето?

Изображение
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 05 юни 2013 23:55

za nas e toj religiq написа:Ако си от гетото и не знаеш значението на кавичките , ти прощавам невежеството :lol:

Би ли обяснил това? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 05 юни 2013 23:57

Четири години ни управляваха ГЕРБ и ДПС/в тайна договорка ,дори президент си избраха/ ,по това време ТВ7 и Бареков си бяха правителствената телевизия .Обаче , винаги има едно обаче - нещо се скърши в далаверата между тези две партии и ДПС посочи правилната посока в отразяването на политическата обстановка в България на дудука Бареков-бивш гъзолизач на Бойко Борисов .Последвалите събития/като бюлетинената афера/ няма какво да ги коментирам .
Последна промяна от damageplan на 06 юни 2013 00:12, променено общо 1 път.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 юни 2013 23:59

крАСАВци написа:
za nas e toj religiq написа:Ако си от гетото и не знаеш значението на кавичките , ти прощавам невежеството :lol:

Би ли обяснил това? :lol:

Не съм го писал аз , съжалявам ;)

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 06 юни 2013 00:16

Ей мангала си е мангал са казали хората и са прави. Живее ден за ден, краде без да му мигне окото и живее като паразит на гърба на другите. Като за всички свои неволи другите са виновни. Това се отнася за всичките цингета от лайнута. Не си гледат катуна, че се е разпаднал и обикаля от камък на камък.
Относно темата: едни не разбрали, едни писали, едни подшушнали, а други едни скочили и казали - дръжте крадеца :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Върни се в “Свободна зона”