Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
za nas e toj religiq написа:"древните " се давят в злъчЖалка картинка , достойна за съжаление
Ненужни , никога , никому
Raoul_Duke написа:оБЕСнИците продължават да си пробутват тука дебилните транспарантчета, дето ги е мислил някой потник под въздействието на опиати.]
DelijePlovdiv написа:На право не мога да повярвам до къде стигнахте бе, жълти компаньонки.... Аз потник в нашите сектори не съм виждал, а във вашите май преобладават (най-вече на мача срещу миньоро) където бяхте точно 68 човека![]()
![]()
Но за жалост сигурно съм сънувал, защото вие на гостуване под 10 000 не падате
След дербито много бързо ви падна посещаемостта, голям отлив след мач, който е "без значение" за вас, защото все пак вашето дерби е срещу Левски
za nas e toj religiq написа:"древните " се давят в злъчЖалка картинка , достойна за съжаление
Ненужни , никога , никому
Ние ли сме древните? Набързо си признахте, че сте на 2 годинки май
DelijePlovdiv написа:Може ли превод? Съседчето отсреща, което е на 2 години пише по-правилно от вас
za nas e toj religiq написа:Ако си от гетото и не знаеш значението на кавичките , ти прощавам невежеството
крАСАВци написа:za nas e toj religiq написа:Ако си от гетото и не знаеш значението на кавичките , ти прощавам невежеството
Би ли обяснил това?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта