САМО 7-8 от сегашните играчи трябва да останат в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Lochsof
Контакти:

Re: САМО 7-8 от сегашните играчи трябва да останат в Левски

Мнениеот Lochsof » 03 окт 2009 20:07

Djack_84 написа:Вратарите няма какво да ги коментираме - и Петков и Митрев и Димитров са си супер.От останалите обаче според мен трябва да останат само Бензукан,Генев,Милиев,Минев,Балтанов,Гаджев,Тасевски,Жоазиньо.Да се вкарат 4-5 от най-добрите юноши в първия отбор - Табаков,Киров,Балджиййски,Цачев(да го върнат веднага)Освен това трябва да се следят под лупа всички български отбори и да се вземат 2-3 ма играчи от блгарското първенство.

Напълно съм съгласен с автора на темата, но бих добавил още някой неща. Например трябва кондиционен тренъор, който да си разбира от работата за да няма контузий и издъхване още на полувремето. Второто е желязна дисциплина, като наказанията да важът за всички, без оглед дали футболиста е звезда или не. Трето спазване на тактическа дисциплина, а не както казва Радко - аз им казвам едно, те си правят каквото си знаят. Четвърто някой трябва да им обясни на хубавците, че са професионални футболисти, а не манекени от модна агенция и че трябва да се държът като такива. Няма ли го това ще дишаме прахта на Балъков и Бобич.
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

ОСТАВАЩИТЕ МАЧОВЕ - ТЕСТ ЗА НЯКОИ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот Djack_84 » 04 окт 2009 11:28

Вчера пуснах една тема с това кои играчи според мен трябва да останат в отбора след зимната пауза.Споре мен обаче има двама футболисти а именно Сърмов и Г.Христов,които имат качества.Сега разбира се някои ще ме атакуват,но според мен оставащите мачове до края на сезона може да бъдат като един вид тест за тях двамата да се реваншират и докажат.И аз онзи ден го псувах Христов,вярно че това е Левски и не можеш да чакаш някой 5 години да се доказава,но в момента така или иначе са тук и двамата и биха могли с добри игри до края на сезона да запазят място в отбора.Как мислите вие........
Последна промяна от Djack_84 на 04 окт 2009 11:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: ОСТАВАЩИТЕ МАЧОВЕ - ТЕСТ ЗА НЯКОИ ФУТБОЛИСТИ

Мнениеот levskarinvt » 04 окт 2009 11:33

Айде пооправи си "грешчиците" в началните изречения :!: :shock: ;) Иначе донякъде си прав.Особено за Христов ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 04 окт 2009 11:37

Всичко идва от президента ви с мустака и ръководството Достанич-Играли сме добро,но сме немали шансу и от Г.Иванов-с всеки мач играем по-добре...само искат да ви заблудят вече колко пъти казват тези думи ? при дебрецен 2 пъти,локо сф,цска,черноморец а днес и срещу Локо ПД

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 04 окт 2009 11:41

Боже Господи, как правите по ТОЛКОВА МНОГО правописни грешки в един толкова малък текст?! :x

Според мене точно Христов и Сърмов (Редом с Ортега и Рабех) са най-големите длъжници на отбора. Ще трябва МНОГО да се доказват в оставащите мачове. А и то не останаха важни срещи, за къде да се доказват. Достатъчно време имаха да покажат, че заслужават фланелката на ЛЕВСКИ, няма нуждо от повече.

Аз по принцип не виня футболистите за кризата, според мене главната вина пада върху собственика, който с действията си тотално разби колектива и сработеността в отбора, която лека полека се изграждаше от новите треньори Повечето футболисти имат качества и не трябва да бъдат нападани толкова остро, защото ормата не им е слаба само на тях, а на целия отбор като цяло. Сърмов и Христов не са обае от тях, просто явно не пасват на Левски...

Достатъчно ги защитавах тия двамата...
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 04 окт 2009 11:44

Сега като вземете Генков и Левски ще се оправи !

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 04 окт 2009 11:49

mile_bg7 написа:Сега като вземете Генков и Левски ще се оправи !

Ха-ха, айде без ебавки :lol: :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 окт 2009 11:53

Не само за някои ,а за всички трябва да е тест останалите мачове

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 04 окт 2009 11:56

Кажи според теб трябва да се доказват срещу отбори както Локо пд,Локо мз,Своге и др отбори след половината на таблицата защото на нас с тях ни остана да играем .Според мен доказателство за качествата е срещу силните а не срещу слабите.Вънка тез некадърници долни .

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 04 окт 2009 12:01

Тоя Сърмов за мен е голяма дупка.Незнам защо постоянно го лансират , че чак и в национала го пускат??!!??
Вярно има тежък удар ,обаче от 20 удара , 3 са точни.Не съм го гледал чак толкова , но в мачовете които съм го гледал е под всяква критика.

А Христов манекенчето, дето изведнъж се взе за голям футболист ще го чакате да се докаже още годинка и после го пуснете да се обиграва в Левски Карлово.
Лесно му беше да се прави на велик, като целия отбор на Ботев играеше за него.Ама сега като го няма Данчо Минев да го извежда на чисти позиции и Ходжата да върши черноборсадийската работа се вижда колко струва
100 години символ на Пловдив

Върни се в “Архив”