Djack_84 написа:Вратарите няма какво да ги коментираме - и Петков и Митрев и Димитров са си супер.От останалите обаче според мен трябва да останат само Бензукан,Генев,Милиев,Минев,Балтанов,Гаджев,Тасевски,Жоазиньо.Да се вкарат 4-5 от най-добрите юноши в първия отбор - Табаков,Киров,Балджиййски,Цачев(да го върнат веднага)Освен това трябва да се следят под лупа всички български отбори и да се вземат 2-3 ма играчи от блгарското първенство.
Напълно съм съгласен с автора на темата, но бих добавил още някой неща. Например трябва кондиционен тренъор, който да си разбира от работата за да няма контузий и издъхване още на полувремето. Второто е желязна дисциплина, като наказанията да важът за всички, без оглед дали футболиста е звезда или не. Трето спазване на тактическа дисциплина, а не както казва Радко - аз им казвам едно, те си правят каквото си знаят. Четвърто някой трябва да им обясни на хубавците, че са професионални футболисти, а не манекени от модна агенция и че трябва да се държът като такива. Няма ли го това ще дишаме прахта на Балъков и Бобич.