Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот Genius. » 02 юни 2013 16:34

LordSirAlexFerguson написа:Тепърва ще почват протестите,доката се свали тройната ламя-ДПС-АТАКА-БСПИзображение

Нова партия трябва да се направи,примерно ЛСГ,която ще е с трима лидера,Лорда,Санди и ГениусИзображение

А дано!Само тогава ще се оправи тая държава! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

haha

Мнениеот haha » 02 юни 2013 16:41

Лорда може само да води партия на хомотата в България. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 юни 2013 17:00

dunavfc написа:Аре отрепки,мен ме чака работа , довечера ще ви громя,сега нямам време ;)

Бягай да се целуваш с Нунев,Стоилов и Върбан Циганина.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 юни 2013 17:12

grasiani написа:
dunavfc написа:Аре отрепки,мен ме чака работа , довечера ще ви громя,сега нямам време ;)

Бягай да се целуваш с Нунев,Стоилов и Върбан Циганина.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 17:46

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
CTAHKO написа:Зимата,когато ти ни убеждаваша колко добре живеем по времето на правителството на Боко и как сметките за ток саси нормални 8-)

Аз съм бил провокатор,продължавай да манипулираш,продължавай...Мен ме боли патката,какво ще се говори за мен и от кого,важни са принципите.
Имаш свободата да ми прегледаш всичките 2500 мнения и ако откриеш да съм казал,тези неща,които си цитирал,спирам да пиша в тоя форум завинаги !

dunavfc написа:Като оставя настрани,обичайните малоумия от страна на познатите ни леви потребители,бих казал,че българина не трябва да се срамува,че е на последно място в ЕС,защото,ако човек поне малко размишлява,ще осъзнае,че ние сме на последно място в така да го кажа,най-великата и мощна структура,каквато е ЕС.Представете си,че ЕС е Висшата Лига на Англия,а ние сме Болтън или КПР,да не е много приятно да сме последната дупка на кавала,но пък сме по-силни и по-привлекателни от половината други отбори в цяла Европа.България може да е последна в ЕС,но би била 5-та,ако беше в Африка,5-та в Южна Америка или 15 в Азия.

Мнениеот dunavfc на 19 Фев 2013 20:48

bigbonusprize написа:

dunavfc написа:
Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм ;)

Какви като нас?

Изкуствени "патриоти",анархисти и провокатори.

Я марш в небитието 8-)

Бате,ти си верно скандален дебил и си готов на всякакви манипулации и въртележки само и само да очерниш някого,колко познато...
Какво в мнението ми по-горе има някаква нотка на защитава на ГЕРБ и на политиката им :shock: :shock: :shock: Това ми мнение съм го поддържал винаги и го поддържам и сега.Няма от какво да се срамуваме,защото се конкурираме с най-великите държави на света и да си на 27 място сред тях не е срамно,още повече,след като 45 год. сме били тотално изолирани от света.Лошо ли е човек да има национално самочувствие ?

Относно побоя над "патриотите","анархистите" и "провокаторит" естествено,че ми прави кеф,когато биват смазвани от бой. Да се радвам на малоумници като тези от ВМРО,НФСБ и АТАКА ли ? Които отиват в някоя джамия и я преобръщат наопаки и се бият с хората,без никаква причина ? Естествено,че ми прави кеф,когато им виждам,зачервените главички.... За анархистите,има ли смисъл да говоря,толкова си тъп,че не можеш да проумееш,че това са едни гадни,безсмислени същества,които тежат на всяка една страна ? Самият етикет "провокатор" е нещо негативно,така че има ли смисъл да ти се обяснявам и за това ?

За пореден път обаче се убедих,че си майстор на манипулациите,провокациите и на конфронтациите,а аз съм далеч от тия неща,затова гледай да се ограничаваш относно изявите ти с мен в форума.Нито аз имам интерес да обсъждам каквото и да е било с теб,нито ти с мен,така че,кой от къде е....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2013 17:54

didayyord написа:
mitko_r написа:
didayyord написа: А кои сте всички вие, които изразявате общественото недовоство!? Общественото недоволство се изразяваше преди пет месеца и тогава ти си седеше тука и се опитваше да защитиш идола си от същото това недоволство.

Ето какво беше преди 5 месеца... отразено и в международната преса.

Изображение

А старците с разбитите глави къде са? Или продължавате с избирателната памет.

На оня старец главата му беше разбита от камък, хвърлен от... познай кой. Полицията не хвърля камъни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 17:54

Абе повечето от тук са хипер глупави, или с къса памет. Какви 100 дни толерантност бе, още първите 3 дни ги видяхме тея. Постоянно ревяха, че държавата била в отвратително състояние и те били единствените, които ще я оправят. До тук добре, дойде предизборната кампания, обещаха 250 000 работни места, обещаха повишение на минималната заплата, намаление на тока и още куп други неща. По време на кампанията освен че ни лъжеха безогледно (както забелязвате още на 2-ия ден от управлението си признаха, че нито ще вдигат заплати (поне докато не се подобри икономическата обстановка :) ), нито ще ги има тея допълнителни работни места (поне не в следващите 4 години), а тока е ясно, че ще се вдига, след като техните депутати в европарламента гласуваха за повишение на таксата за зелена енергия. ) В деня на размисъл тръбяха отвсякъде (прокуратура, медиите на Делян Пеевски) че има държавен преврат и ГЕРБ ще манипулира изборите, а всъщност стана точно обратното. И в тоя ред на мисли, че са единствените величия у тая страна, която ще я оправят логиката би била като вземат властта да се заемат с най-наложителните и важни реформи, за да вървим напред. До тук сложиха правителство, което не се знае кой с кой се е **** и кой с кой е съдружник някъде си и кой от кой има дете, любовник и т.н. Абе изобщо мила картинка, която и самите активисти на БСП не долюбват. Та за най-наложителните спасяеми реформи в първите дни на правителството - да отменят закона за тютюнопушенето, да отменят забраната за заемани на високи постове на агенти от ДС (нали трябва да си наслагат хора по различни високи постове, как да стане като всички са агенти на ДС) и да приемат ученето на майчин език в училище (разбирайте турски). Е да ви имам и толеранса дето имате половината тук, докато сме толкова прости като народ, все така ще ни мачкат!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 18:02

Кой е казал, че няма да вдигат заплати? 450лв минимална в края на мандата чух аз, а ти?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Мнениеот ivo_gf » 02 юни 2013 18:07

W84me написа:Кой е казал, че няма да вдигат заплати? 450лв минимална в края на мандата чух аз, а ти?

Да, стига икономическата обстановка да го позволи! Това е все едно шефа ти да ти каже, правя ти заплатата 2000 лв, само да тръгне малко фирмата :D

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 18:08

W84me написа:Кой е казал, че няма да вдигат заплати? 450лв минимална в края на мандата чух аз, а ти?

Това ли е излизането от кризата ? Това ли е изхода от мизерията ? 2017 год. мин. заплата 450 лв. ? Ти нормален човек ли си ?

Върни се в “Архив”